Hledat  

Marion 704725945

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Marion 704725945

Příspěvekod sweetmarion » úte 7. dub 2015, 16:39

já nevztahuji vše na sebe...jen mi vadí zobecňování :D když už někdo naprosto bez kontextu něco hodí obecného...aniž by mě znal a věděl, jak pracuji a že možná na rozdíl od jiných holek nejsem původní prostitutka, že masírovat umím, že reaguji na přání klienta, pokud zrovna nechce něco, co nedělám :D jenom řeči o jiných zkušenostech, jiných holkách... :D

jsem ukecaná, ale jak jsem psala hned reakci na yukona, pak nikdy nemluvím, když nejsem na něco tázána např. někdo si to prostě chce promlčet a taky někdy můžu moc mluvit, když je někdo moc přítulný a navíc nepříjemný...psychologicky si ho držet od těla :) ale aspoň je to něco konkrétního :D jestli to byla snaha o vytvoření bariéry, to bez telefonního čísla nebo přesného data a času nepoznám :D

nebojte se, u typických norníků nikdy nebudu v kurzu, nechápu čím to je, ale pořád mám méně času než zájemců a polovina návštěvníků v týdnu je z těch, kteří už u mě někdy byli....jak jsem psala výše, moji klientelu bych neměnila, jsou to ve většině případů inteligentní a slušní muži
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » úte 7. dub 2015, 18:31

tak už táhni do hajzlu!!!!!
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod pjotr » úte 7. dub 2015, 20:55

Dobermann píše:tak už táhni do hajzlu!!!!!

Jak říkáš... Slečna si to tady zřejmě spletla s blogem :-)
pjotr

Příspěvekod Dobermann » úte 7. dub 2015, 21:17

ty vole to je jak kdyby šmejd (terminus technicus) napsal:
Tak dnes se tedy prodejní akce opravdu vydařila. Všichni byli naprosto nadšení! Důchodcům svítily oči a děkovali mi, třásli mi rukou a říkali, že nikdy nic tak úžasného nezažili!
Za výbornou cenu dostali hrnce, které jinde nekoupí a bylo vidět, že přijdou znovu a zase! To se rozhodně nedá srovnávat s tím zbožím, které se dá normálně koupit v obchodě!
Ať si stojí třeba polovinu, i tak my prodáváme něco úplně jiného, s vysokou přidanou hodnotou!
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » stř 8. dub 2015, 16:24

sweetmarion píše:.... nechápu čím to je, ale pořád mám méně času než zájemců

:lol: :lol: Když strávíš většinu času psaním nesmyslů .... :lol: :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod tomasz » pát 24. črc 2015, 22:43

Už od jara jsem plánoval, že Marion navštívím. Sice mě znervózňovala zdejší diskuze, ale nakonec jsem se rozhodl že si udělám na Marion vlastní názor. A rozhodně nelituju.

Marion má moc pěknou pevnou štíhlou postavu a krásná prsa. Realita je lepší než jak vypadá na fotkách, které podle mě nejsou moc povedené.
Masáž zad byla na profi úrovni a nemám co vytknout, věděla jak na to, kde může víc a kde jemněji.
Po cca 15min otočka, příjemná masáž krku s krásným spodním výhledem na prsa, pak přesun dolů a pěkně vystupňované finále.
Mazlivý přístup, sáhnout na sebe nechala bez problémů, nijak se neodtahovala.

Čekal jsem že bude ukecanější, za celou dobu jsme prohodili jen pár vět.
Byl jsem na půl hodiny, čas dodržen. Sprcha standard, ručníky velké.
Odcházel jsem s dobrým pocitem a rád to zopakuji.
tomasz

Příspěvekod Dobermann » pát 24. črc 2015, 23:42

proč by tě měla znervoznovat tahle diskuze? Pokud jsi šel za masáží resp. honičkou tak to nemělo s touhle diskuzí nic společného a musel jsi být spokojen...
Dobermann

Příspěvekod jarjaroslav » sob 1. srp 2015, 22:27

Je možné domluvit i masáž čtyřruční, kdy tě budou laskat dvě krásné ženy!

http://nick.amateri.cz/sweet.Marion

Marion pomalu zakládá firmu :D . Neuškodilo by ale info o druhé dívce/ženě, někdo by se totiž nemusel spokojit s konstatováním, že je stejně jako Marion krásná a má 2 ruce :idea: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod sweetmarion » sob 1. srp 2015, 23:20

jarjaroslav píše:
Je možné domluvit i masáž čtyřruční, kdy tě budou laskat dvě krásné ženy!

http://nick.amateri.cz/sweet.Marion

Marion pomalu zakládá firmu :D . Neuškodilo by ale info o druhé dívce/ženě, někdo by se totiž nemusel spokojit s konstatováním, že je stejně jako Marion krásná a má 2 ruce :idea: .

pouze informace o tom, že je to možné...vzhledem k tomu, že ten profil hodně lidí čte a právě na jeho základě za mnou přijde :D Není to běžné přání, spíše občas chce někdo čas od času ještě větší relax a požitek... :) Dotazy na tuto věc jsem dostávala i než jsem přidala tuhle větu, takže teď se ptají na konkrétnější věci, když opravdu mají zájem...například, co jim mohu říct o "té druhé" (vím, že spousta slečen toho není schopna, ale já skutečně na maily, vzkazy atd. průběžně odpovídám) :D nicméně to není žádná bližší "spolupráce", nikoho si na to nenajímám, to by mě mohlo kriminalizovat :D :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod jarjaroslav » pon 3. srp 2015, 0:22

sweetmarion píše:Dotazy na tuto věc jsem dostávala i než jsem přidala tuhle větu, takže teď se ptají na konkrétnější věci, když opravdu mají zájem...například, co jim mohu říct o "té druhé" (vím, že spousta slečen toho není schopna, ale já skutečně na maily, vzkazy atd. průběžně odpovídám) :D

Chápu Tvoji myšlenku, že skuteční zájemci si pro bližší info napíší/zavolají. Přesto jsem zastáncem toho, aby spotřebitel/klient získal maximum informací o zboží/službách, aniž by musel kamkoliv psát/volat (nepříliš šikovný příklad: kdybys měla obchod s potravinami, asi také neuvedeš v letáku "zelenina - bližší informace na vyžádání" :D ).

Jinak oceňuji slevy pro studenty :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod sweetmarion » pon 3. srp 2015, 1:15

Přesto jsem zastáncem toho, aby spotřebitel/klient získal maximum informací o zboží/službách, aniž by musel kamkoliv psát/volat

jistě, ale každý má jiné zájmy a potencionálních možností pro tento typ masáže je více ;) další věc, nejsem podnik a nejsem v podniku, ale protože si občas někdo myslí něco jiného, tak takto veřejně je lepší se s nikým nedávat do souvislosti :D a poslední věc...ať už nabízíme cokoliv, tak v tomhle erotickém oboru je bohužel celkem běžné, že budíme v mužích emoce...jak někdy přehnanou náklonnost, která není patřičně opětována, tak i prostou zlost některých ubožáků, kteří narazí, když není tolerována jejich vulgarita nebo nevhodné chování...i proto je lepší mít uvedenu vágní informaci a podrobnosti sdělovat na dotaz (třeba právě na amatérech je valná většina pisálků a slídilů, když ti mě nekontaktují, budu jen ráda :D), aby se mě nikdo neptal na někoho jiného a naopak :D

studenti jsou milá kategorie a ráda je zvýhodním, navíc důvěrně znám i ty stinnější stránky studentského života :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod yukon » pon 3. srp 2015, 8:51

Pořád stejně ukecaná, a nezavře a nezavře tu tlamu..
yukon

Příspěvekod acx » pon 3. srp 2015, 10:05

jarjaroslav píše:................
Jinak oceňuji slevy pro studenty :wink: .

Očekával bych, že v rámci studentské solidarity by mohla o prázdninách dělat charitativní činnost, tj. pouze za náklady a ne mizerných 100,- :lol:
acx

Příspěvekod sweetmarion » pon 3. srp 2015, 17:00

sorry, spousta chlapů si za mnou chodí i pokecat :D

kdybych neměla co dělat, tak klidně za náklady...je to pro mě praxe :D ale zadarmo masíruji jiné lidi...ale to dělám klasické masáže, ne s happy endem :D jako studentka a člověk, který má nějaká hobby, se rozhodně nenudím a nesedím a nečekám, kdo se uráčí přijít :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod ADR » pon 3. srp 2015, 17:19

Pokecat?Svět se úplně zbláznil.
ADR

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže