Hledat  

dvě masérky

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

dvě masérky

Příspěvekod kapesník » stř 1. črc 2015, 19:26

http://www.seznamka69.cz/inzerat/dvojit ... 0kc/15494/
byl jsem, obě pěkné, prsaté, jedna malá černá. druhá vyšší, větší prsa, blond, začali v prádle, po otočce se vysvlékly donaha, jedna - ta prsatější byla trochu skoupá na spodek, ale ta druhá bez problémů se nechal udělat rukou pochopitelně za asistence druhé... mít čtyři ruce "tam dole" není špatné :-)
kapesník

Re: dvě masérky

Příspěvekod jarjaroslav » stř 1. črc 2015, 20:09

Fotka v růžovém prádle = fake (Gemma Atkinson - http://celemag.com/Models-detail/gemma-atkinson/) :evil:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod kapesník » pát 3. črc 2015, 11:16

ale bacha - originál je fakt hodně podobnej - asi hledala fotku dlouho. stejný růžový kombiné, štíhlá, velký, trochu už povolený prsa, ale furt dobrý, blond, ukecaná, milá, jenom nohy pořád u sebe. Na hraní "s" byla víc ta černá malá... bydlí pod střechou, poslední patro pěšky, mají vítr ze sousedů, musí se po chodbě hodně potichu... ochotně si po mé otočce a chvilce masáži lehli do na záda, já mezi nima klečel, hrál si s oběma a oni se mnou, líbilo se mi to. Za ty love dvě? proč ne?
kapesník

Příspěvekod Petanek » pát 3. črc 2015, 11:28

Díky za recenzi. Láká mě to :)
Kolik jim tak zhruba je? V jaké části města sídlí?
Petanek

Příspěvekod stopa » úte 15. pro 2015, 13:54

Tak jsem je navstivil, ale musim rict ze me trochu zklamali, byl jsem tam vsehovsudy 40 min i se s prchou pred a po,ta cerna mensi je celkem upovidana, masaz zad a nohou nic moc,po otocce vyhoneni a hura do sprchy,masirovali v pradle, po otocce si ta cernovlaska sundala vrch jinak nic, holky kolem tesne pred 40 si myslim, postavy ok
stopa

Zpět na Dívky z Brna na masáže