Dobermann píše:Jojo, ty máš plno a hledáš klienty (manažéry a cizince) na amateri.cz:)))
Nejlíp to asi vystihnul ten tvůj klient nade mnou - tady velké ego, v reálu zakřiknutá puťka.
Hlavně nechápu, proč čteš recenze? Však ty jsi extra-třída a tady to jsou obyčejné šlapky. Ty jsi něco víc. Nejspíš si tu praxi dáš i do svého CV:)
Kdo jako říkal, že jsem zakřiknutá?!

nějak asi blbě čteš

Na amatérech je velký prostor a jednoduchá možnost aktualizace, která chybí sex.cz, a kdo googlí, tak to najde v prvních odkazech a dozví se, kdy cca pracuji...aniž by měl registraci, několik opravdu dobrých klientů se pro mě rozhodlo právě kvůli tomuto profilu, aniž by to byli uživatelé těchto stránek

Už jsem psala proč čtu recenze...ke mně se obvykle dostane jen ta pozitivní reakce od vracejících se lidí, z mailů, sms a tak

i případná kritika je ale prospěšná, pokud je konstruktivní...ale je pravda, jak jsem uvedla...tady je hrozně málo uživatelů, kteří umí napsat opravdu dobrou recenzi s vypovídající hodnotou i pro ostatní

a i když je, tak vždycky se objeví nějaký dement s nějakým stupidním komentářem

Já zase hlavně nechápu proč se vůbec vyjadřují uživatelé, kteří o tento druh služby nemají zájem a ani nemají zkušenost

Kdyby tady nebylo zmíněno moje číslo a "obchodní značka", tak to tu nikdy ani nenajdu a nečtu to tu

a kolikrát mám říkat, že i když třeba cizinci tvoří velkou část mé klientely (jednoduše se chudáci s většinou dívek nemohou domluvit

), tak neodmítám nikoho a mám spoustu klientů i bez vš vzdělání, vykonávající manuální práci, na které nedám dopustit