Hledat  

Marion 704725945

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Marion 704725945

Příspěvekod jarjaroslav » úte 4. srp 2015, 23:56

Dobermann píše:Ta kráva je tu zase:(

Aspoň můžeme pokračovat ve sledování "Cesty do hlubin masérčiny duše" :wink:. Jak jsem již zmínil, každý pohled z "druhé strany" na placenou erotiku považuji za cenný. Jen bych se u Marion bál, že by se nedokázala zdržet reakce na recenzi, čímž by mi zničila představu, že jsem ideální klient :lol: .

sweetmarion píše:občas se mě ptají na chatu nebo jinak jestli jim nevyhoním za 300-500, že to bude rychlovka...říkám, že je to pro mě ztráta času..ať si najdou někoho na ulici :D

Vyhonění za 500,- nebo půlhodinová masáž za 700,-? U poskytovatelky erotických služeb bych čekal preferenci prvního, nějak nemohu uvěřit, že by to Marion tak bavilo...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod sweetmarion » stř 5. srp 2015, 7:16

Vyhonění za 500,- nebo půlhodinová masáž za 700,-? U poskytovatelky erotických služeb bych čekal preferenci prvního, nějak nemohu uvěřit, že by to Marion tak bavilo...

Spíše nemám tu potřebu :D Jestli si mám vybrat nějakého mamlasa, který chce pohonit a jít, pokud možno levně nebo někoho z mých běžných klientů, kteří si většinou platí hodinu, někdy i dvě ...a užívají si jejich průběh, jak masáž, tak postupnou gradaci vzrušení...volba je jasná :D jsem masérka, baví mě kontakt s lidským tělem a objevování, co je komu příjemné :D Dokud budu mít plno a klientelu jakou mám, pak tohle měnit nebudu :D ...však není problém si odchytnout holku na ulici a dát ji za pár minut podržení v parku pětistovku, že :lol: internet je také plný alternativ :D

recenze nekomentuji, i konstruktivní kritiku sama vítám...:D už nemám sílu reagovat jenom na hňupy, zejména ty štěkající :lol:
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod jarjaroslav » stř 5. srp 2015, 22:05

sweetmarion píše:...však není problém si odchytnout holku na ulici a dát ji za pár minut podržení v parku pětistovku, že :lol

Koukám, že jsi vášnivá čtenářka mých pouličních příběhů :lol: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod sweetmarion » stř 5. srp 2015, 22:30

jarjaroslav píše:
sweetmarion píše:...však není problém si odchytnout holku na ulici a dát ji za pár minut podržení v parku pětistovku, že :lol

Koukám, že jsi vášnivá čtenářka mých pouličních příběhů :lol: .

ale ano, jsi jeden z mála, který píše recenze mající vypovídající hodnotu, navíc jsou i čtivé :D to se tu moc nevidí :D možná bych ti měla nabídnout nějakou "recenzentskou cenu"...škoda, že tady není tolik zástupců mé "cílové skupiny", aby to byl pro mě zajímavý PR tah :D :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » čtv 6. srp 2015, 5:16

Jojo, ty máš plno a hledáš klienty (manažéry a cizince) na amateri.cz:)))
Nejlíp to asi vystihnul ten tvůj klient nade mnou - tady velké ego, v reálu zakřiknutá puťka.
Hlavně nechápu, proč čteš recenze? Však ty jsi extra-třída a tady to jsou obyčejné šlapky. Ty jsi něco víc. Nejspíš si tu praxi dáš i do svého CV:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod sweetmarion » čtv 6. srp 2015, 9:02

Dobermann píše:Jojo, ty máš plno a hledáš klienty (manažéry a cizince) na amateri.cz:)))
Nejlíp to asi vystihnul ten tvůj klient nade mnou - tady velké ego, v reálu zakřiknutá puťka.
Hlavně nechápu, proč čteš recenze? Však ty jsi extra-třída a tady to jsou obyčejné šlapky. Ty jsi něco víc. Nejspíš si tu praxi dáš i do svého CV:)

Kdo jako říkal, že jsem zakřiknutá?! :D nějak asi blbě čteš :D

Na amatérech je velký prostor a jednoduchá možnost aktualizace, která chybí sex.cz, a kdo googlí, tak to najde v prvních odkazech a dozví se, kdy cca pracuji...aniž by měl registraci, několik opravdu dobrých klientů se pro mě rozhodlo právě kvůli tomuto profilu, aniž by to byli uživatelé těchto stránek :D

Už jsem psala proč čtu recenze...ke mně se obvykle dostane jen ta pozitivní reakce od vracejících se lidí, z mailů, sms a tak :D i případná kritika je ale prospěšná, pokud je konstruktivní...ale je pravda, jak jsem uvedla...tady je hrozně málo uživatelů, kteří umí napsat opravdu dobrou recenzi s vypovídající hodnotou i pro ostatní :D a i když je, tak vždycky se objeví nějaký dement s nějakým stupidním komentářem :D

Já zase hlavně nechápu proč se vůbec vyjadřují uživatelé, kteří o tento druh služby nemají zájem a ani nemají zkušenost :D Kdyby tady nebylo zmíněno moje číslo a "obchodní značka", tak to tu nikdy ani nenajdu a nečtu to tu :D

a kolikrát mám říkat, že i když třeba cizinci tvoří velkou část mé klientely (jednoduše se chudáci s většinou dívek nemohou domluvit :D), tak neodmítám nikoho a mám spoustu klientů i bez vš vzdělání, vykonávající manuální práci, na které nedám dopustit :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Asanami » pát 7. srp 2015, 11:32

To je divné. V noci jsem tady viděl příspěvek Dobermanna, odpověď, nějak ve smyslu, že se Marion vyblila :D myslím, že tak byl ten termín a bude od ní půl roku pokoj. A najednou tu ten příspěvek není. To nějak pracuje cenzura ? Nereaguji na obsah příspěvku, ale zkrátka tu není. :shock:
Ledaže by to ještě autor smáznul, to nevím, jestli to jde.
Asanami

Příspěvekod prince of Wales » pát 7. srp 2015, 13:41

Asanami píše:To je divné. V noci jsem tady viděl příspěvek Dobermanna, odpověď, nějak ve smyslu, že se Marion vyblila :D myslím, že tak byl ten termín a bude od ní půl roku pokoj. A najednou tu ten příspěvek není. To nějak pracuje cenzura ? Nereaguji na obsah příspěvku, ale zkrátka tu není. :shock:
Ledaže by to ještě autor smáznul, to nevím, jestli to jde.

Jak vyblila? A z čeho? Jako že by něco špatného snědla? to se mi nějak nezdá..
prince of Wales

Příspěvekod jarjaroslav » pát 7. srp 2015, 14:19

Asanami píše:Ledaže by to ještě autor smáznul, to nevím, jestli to jde.

Vlastní příspěvek můžeš smazat, pokud pod něj nikdo nepřidal další :idea: . Nevím, zda je to časově omezené, ale co jsem se zběžně díval, mohu takto smazat i své měsíc staré příspěvky...
jarjaroslav

Příspěvekod neznamy » pát 7. srp 2015, 16:09

Také jsem ten příspěvek ráno viděl (Dobermann psal něco jako "Tak ses tady opět vyblila a teď tu od tebe bude zase půl roku klid"), asi si ho smazal sám. Že by si nestál za svým názorem, ač mne za takovou věc nedávno velkohubě peskoval? :roll:
neznamy

Příspěvekod sweetmarion » pát 7. srp 2015, 17:45

u příspěvku je takové krásné tlačítko s vykřičníkem :D a je to asi jediná obrana proti tomu blbovi...nebudu reagovat na jeho vulgarity, když napsal příspěvek normální s několika dotazy, tak v pohodě, ale ty jeho off topic srance...sorry :D jestli se jen tak může někdo domoci zásahu admina a pročistit forum od podobných výkřiků do tmy.. :D hlavně, když to autora smazaného příspěvku trochu popudí, udělá mi to radost :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » pát 7. srp 2015, 20:23

já tě mám úplně u zadku. Honíš šuliny a píšeš o tom, jak tě všichni balí, jak by tě každý chtěl opíchat,
a tyhle sračky furt opakuješ dokola... Když vidím tu Gábinu z Hybešky, ta by mně snad i nalákala svým vzhledem, ale mařka s pivasem jako máš ty, to mně fakt neoslovuje:))) a ted´ zmáčkni to tlačítko ty blbko...
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pát 7. srp 2015, 20:27

neznamy píše:Také jsem ten příspěvek ráno viděl (Dobermann psal něco jako "Tak ses tady opět vyblila a teď tu od tebe bude zase půl roku klid"), asi si ho smazal sám. Že by si nestál za svým názorem, ač mne za takovou věc nedávno velkohubě peskoval? :roll:

Fakt? No já ho nesmazal. Ten příspěvek jsem zeditoval na tu zkrácenou verzi, protože mi hned došlo, že s tou namachrovanou honibrčkou bych se hádal rok v kuse a nic z toho...
Co mně udivuje že se admin zabývá takovýma kundovinama okamžitě a topic Hodonín tady byl půl roku v kuse:)
Dobermann

Příspěvekod sweetmarion » pát 7. srp 2015, 21:27

ty zase pořád opakuješ, jak mě máš u prdele...a jak jen honíme ptáky a bla bla...ale pořád se musíš vyjadřovat...asi těžko tvoje názory někoho tak moc zajímají,když to nejsou tvé zkušenosti :D oo velký dobrman by nešel, tak já taky nepůjdu si asi říkají, že :D já bych tě ráda ignorovala, jenže dementa a hulváta tvého kalibru se jen těžko ignoruje :D

a mně je zase u prdele, že patříš do té skupiny, co raději slečny, které mají jediné kvality v tom, že dobře vypadají a mají dost silný žaludek na to s chlapama šukat a brát jejich péra do huby :D Já se mám ráda a naštěstí je dost těch, kterým nevadí, že se nelíčím, nemám umělé vlasy, nehty, prsa, opálení, chování...asi je to tím, že prodávám více službu než své tělo a ráda posílám konkurenci ty, kteří hledají jen dobře vypadající matraci...aspoň díky tomuto foru vím, kam je třeba poslat :D

už jsem si říkala...a mám klid...ale néé...on se zase musí ozvat..a to jsem demenci na tomhle foru odolávala hooodně dlouho :D ale jak jsem řekla...co je pod mým číslem a jménem, to jen tak nechat být nejde
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » pát 7. srp 2015, 22:06

Ujišťuju tě, že mezi honěním ptáků a jejich kouřením není vůbec žádný rozdíl, nejsi o nic lepší než ty holky, na které se tady zkoušíš povyšovat, děláš co děláš a morálně v tom není vůbec žádný rozdíl:)
A můžeš pindat co chceš...
Dobermann

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže