A jestli to chceš slyšet i od ostatních, tak prosím:)
Pánové jsem tu jediný komu dotyčná leze na nervy?
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
brnodriver68 píše:Marion tu dobře bloguje,... je chytrá, dělá si reklamu aniž by to tak vypadalo. Na její podporu musím říct, že nejvíc asi nasírá držgrešle, kteří si usmolí
z výplaty 500,- a chtěli by "all inclusive" a Angelinou Joli a nejlépe ještě s večeří.
..........
Dobermann píše:A jestli to chceš slyšet i od ostatních, tak prosím:)
brnodriver68 píše:Marion tu dobře bloguje,... je chytrá, dělá si reklamu aniž by to tak vypadalo. Na její podporu musím říct, že nejvíc asi nasírá držgrešle, kteří si usmolí
z výplaty 500,- a chtěli by "all inclusive" a Angelinou Joli a nejlépe ještě s večeří. Na druhou stranu souhlasím z názorem, že honění čuráků je úplně stejná morální liga jako
píchání (samozřejmě s gumou). Já např. nerozlišuji jestli zásun je nebo ne, ale musím odcházet se zážitkem a samozřejmě s prázdnýma koulema. Prostě holka musí být
sympatická a vyzařovat sexapelem, a za to platím, ne za nafintěnou frigidní matračku. Boužel v sexbusinesu je asi 90 % holek líných jak veš a masáže by nedělaly, neboť
roztáhnout a zahekat je snazší. To je důvod proč už nikam nechodím, nehledě na to že na baru se dá sehnat dobré řezivo za pár panáků a na celou noc, ale to už je
zase jiná rovina pohledu na nezávazný šuk, neřku-li erotiku. Na závěr ještě vzpomenu na jednu moc hezkou servírku, která tahala z chlapů prachy pod záminkou
brzského šuku a našporovala tak na kvartýr, ve finále nakonec šukala až s tím posledním, v podstatě se vydražila -tak proč se obsírat na nějakém privátě.
Nejsem expert na reklamu, ale tuším, že tady si udělala reklamu hlavně negativní, protože si před časem změnila jméno, pod kterým inzerovala:)))
sweetmarion píše:Když se občas bavím s muži, že taková fora jako tohle existují, tak se velice diví, kde na to berou ti chlapi čas a nechápou, proč to dělajíjeden mi říkal: "no já o tobě něco napíšu a pak bude ještě těžší se k tobě dostat...no tak to ne!"
další, že se přišel podívat a nestačil se divit, co se tu píše, a co to musí být většina za exoty
![]()
Docela se těším až budeš mít doma chlapa, kterej půlku vejplaty dá za vyhonění ptáka od masérky.
gogo123 píše:Dobermann píše:A jestli to chceš slyšet i od ostatních, tak prosím:)
Jsem zastánce bab, které se ozvou, když nějakej pošuk o nich tady píše blbosti. Ale to není případ Marion. Marion je asi mladá a neuvědomuje si, že její činnost není na chlubení i když se snaží si to nějak zdůvodnit, což vyvolává u většiny z nás úsměv i pohrdání.
Řešením je BAN, nebo ji v tom nechat a myslet si o ni dál, že je cvok.
sweetmarion píše: Fyzická nevěra by mě srala jako sobecký čin...místo aby ji přivedl domů a pobavili se všichni, tak si s ní bude užívat sám?! TO Ne!![]()
![]()
sweetmarion píše:Docela se těším až budeš mít doma chlapa, kterej půlku vejplaty dá za vyhonění ptáka od masérky.
půlku výplaty? to by byl docela looser, ne?s těmi nežiju
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků