Hledat  

Marion 704725945

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Marion 704725945

Příspěvekod Dobermann » pát 7. srp 2015, 22:08

A jestli to chceš slyšet i od ostatních, tak prosím:)
Pánové jsem tu jediný komu dotyčná leze na nervy?
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod ADR » pát 7. srp 2015, 22:31

Souhlasím že mezi sexem za peníze a těmito "masážemi" není rozdíl.Morálně je to to stejné ikdyž samozřejmě některé dotyčné k tomu uvedou x důvodů že ne.Ale podívejte pokud některá dělá sex za peníze nebo jen masáž (nemyslím teď masáž kdy jdeš do wellnes a masírují Ti záda,šíjí atd) a je u toho nahá,plazí se po Tobě kozama atd a na konci Ti vyhoní péro (a říká tomu štastný konec,intimní tečka atd atd) tak je to stejné.Kurva jako kurva..Nikoho neurážím,nikoho nesoudím.Ale podle mě je to prostě fakt že to je stejné.Nebo na stejné úrovni prostě.I cena je stejná.A většina koc to má v hlavě taky nastejno takhle.Ať už je posun že šukala a pak začala "eroticky,relaxačně a co já vím jak" masírovat nebo "masírovala" a začala šukat.
ADR

Příspěvekod brnodriver68 » pát 7. srp 2015, 23:04

Marion tu dobře bloguje,... je chytrá, dělá si reklamu aniž by to tak vypadalo. Na její podporu musím říct, že nejvíc asi nasírá držgrešle, kteří si usmolí
z výplaty 500,- a chtěli by "all inclusive" a Angelinou Joli a nejlépe ještě s večeří. Na druhou stranu souhlasím z názorem, že honění čuráků je úplně stejná morální liga jako
píchání (samozřejmě s gumou). Já např. nerozlišuji jestli zásun je nebo ne, ale musím odcházet se zážitkem a samozřejmě s prázdnýma koulema. Prostě holka musí být
sympatická a vyzařovat sexapelem, a za to platím, ne za nafintěnou frigidní matračku. Boužel v sexbusinesu je asi 90 % holek líných jak veš a masáže by nedělaly, neboť
roztáhnout a zahekat je snazší. To je důvod proč už nikam nechodím, nehledě na to že na baru se dá sehnat dobré řezivo za pár panáků a na celou noc, ale to už je
zase jiná rovina pohledu na nezávazný šuk, neřku-li erotiku. Na závěr ještě vzpomenu na jednu moc hezkou servírku, která tahala z chlapů prachy pod záminkou
brzského šuku a našporovala tak na kvartýr, ve finále nakonec šukala až s tím posledním, v podstatě se vydražila -tak proč se obsírat na nějakém privátě.
brnodriver68

Příspěvekod sweetmarion » pát 7. srp 2015, 23:08

jste to nepochopili...bylo to myšleno, že například má žaludek na to dělat OB, nechat si nastříkat do pusy od cizího mamlasa a další prasárny, ze kterých se mi zvedá kufr :D...plus zdravotní rizika s tím spojená :D ne, že by to bylo více nebo méně než něco jiného, morálně...tu to snad nikdo nezmínil :D ...to bylo to "gró". Jestli dělá někdo rozdíly mezi holkami poskytujícími sex a holkami poskytující jiné erotické služby, pak jsou to hlavně uživatelé tady....viz. příspěvky ve všech vláknech masérek i "masérek" o tom, jak to "tady" nepatří :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod acx » pát 7. srp 2015, 23:49

brnodriver68 píše:Marion tu dobře bloguje,... je chytrá, dělá si reklamu aniž by to tak vypadalo. Na její podporu musím říct, že nejvíc asi nasírá držgrešle, kteří si usmolí
z výplaty 500,- a chtěli by "all inclusive" a Angelinou Joli a nejlépe ještě s večeří.
..........

Nějak nechápu tvoje myšlenkové pochody, protože výhrady mají hlavně ti, co dají za sex jinde víc, než Marion vyžaduje ... .
Takže asi píšeš o sobě, nikde jsi podle recenzí nebyl, nemáš na to a nezbývá ti nic jiného, než se ptát, používat ruku a slintat a podlízat. :lol: Ani nevíš, kde pracuje, v kterém podlaží sídlí a jak to tam vypadá.
Mimochodem, ta z Chrlic inzerovala včera a dnes služby a z Chrlic. vzhledem k tvé suverenitě musíš znát její pracoviště i to, že začínala v Líšni na Šimáčkové. To víš, my držgrešlové jsme v obraze a takový finanční haur je mimoň ... . :oo:
acx

Příspěvekod gogo123 » sob 8. srp 2015, 12:01

Dobermann píše:A jestli to chceš slyšet i od ostatních, tak prosím:)

Jsem zastánce bab, které se ozvou, když nějakej pošuk o nich tady píše blbosti. Ale to není případ Marion. Marion je asi mladá a neuvědomuje si, že její činnost není na chlubení i když se snaží si to nějak zdůvodnit, což vyvolává u většiny z nás úsměv i pohrdání.
Řešením je BAN, nebo ji v tom nechat a myslet si o ni dál, že je cvok. :shock:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » sob 8. srp 2015, 13:32

brnodriver68 píše:Marion tu dobře bloguje,... je chytrá, dělá si reklamu aniž by to tak vypadalo. Na její podporu musím říct, že nejvíc asi nasírá držgrešle, kteří si usmolí
z výplaty 500,- a chtěli by "all inclusive" a Angelinou Joli a nejlépe ještě s večeří. Na druhou stranu souhlasím z názorem, že honění čuráků je úplně stejná morální liga jako
píchání (samozřejmě s gumou). Já např. nerozlišuji jestli zásun je nebo ne, ale musím odcházet se zážitkem a samozřejmě s prázdnýma koulema. Prostě holka musí být
sympatická a vyzařovat sexapelem, a za to platím, ne za nafintěnou frigidní matračku. Boužel v sexbusinesu je asi 90 % holek líných jak veš a masáže by nedělaly, neboť
roztáhnout a zahekat je snazší. To je důvod proč už nikam nechodím, nehledě na to že na baru se dá sehnat dobré řezivo za pár panáků a na celou noc, ale to už je
zase jiná rovina pohledu na nezávazný šuk, neřku-li erotiku. Na závěr ještě vzpomenu na jednu moc hezkou servírku, která tahala z chlapů prachy pod záminkou
brzského šuku a našporovala tak na kvartýr, ve finále nakonec šukala až s tím posledním, v podstatě se vydražila -tak proč se obsírat na nějakém privátě.

Nejsem expert na reklamu, ale tuším, že tady si udělala reklamu hlavně negativní, protože si před časem změnila jméno, pod kterým inzerovala:)))
Což se dá samozřejmě vysvětlit také tak, že se zapírala před těma frontama zahraničních manažérů vděčných za konverzaci v anglickém jazyce :lol:
Dobermann

Příspěvekod sweetmarion » sob 8. srp 2015, 14:27

Nejsem expert na reklamu, ale tuším, že tady si udělala reklamu hlavně negativní, protože si před časem změnila jméno, pod kterým inzerovala:)))

Já jsem si změnila jméno? Od začátku inzeruji jako Marion, pod nickem na amatérech sweet.marion, ale na sally jsem si před časem musela změnit nick, protože to tam mají dementně udělané a účet, který zrušili, protože platba jim přišla o dvě hodiny později, nejde obnovit...proto z Marion jsem tam jako sweetmarion a dokonce na to v tom profilu upozorňuji :D Inzerci jsem pouze razantně omezila s příchodem června, protože jsem potřebovala mít čas se taky někdy učit a od té doby jen občas obnovím některé inzeráty, pracuji teď jen pár dnů v týdnu, takže i bez inzerce se to nahromadí, masírovat od rána do večera i jen dva, tři dny v týdnu v tomto počasí je docela záběr :D

Ale nemáš pravdu, po poslední výměně názorů jsem spíše zaznamenala pozitivní změnu (asi méně echt norníků) a jedni z nejlepších klientů jsou ti, kteří mi pak řeknou, že váhali, ale přesvědčil je můj profil na amatérech :D A ti, co sledují toto forum a byli u mě, taky velice v pohodě :)

Jestli se povyšuju...tak možná nad norníky, kteří si myslí, že jsou něco více než holky, za kterými chodí...nejsou...oni je "tvoří"...že mi přijde nechutné OB a jiné neznamená, že pohrdám těmi slečnami, už jsem tu zmínila, že s nimi soucítím, chápu je a některých je mi fakt líto, protože vím, jak se mnohé do tohoto byznysu dostaly :D nechutní mi přijdou ti, co ty nechutné služby vyžadují...zvláště pokud mají partnerky, které tak ohrožují.

Když se občas bavím s muži, že taková fora jako tohle existují, tak se velice diví, kde na to berou ti chlapi čas a nechápou, proč to dělají :D jeden mi říkal: "no já o tobě něco napíšu a pak bude ještě těžší se k tobě dostat...no tak to ne!" :D další, že se přišel podívat a nestačil se divit, co se tu píše, a co to musí být většina za exoty :D

diskuze mi nevadí...zbytečná vulgarita, naprosto nesmyslné hemzy mi vadí :D kdyby na mě bezdůvodně neútočili, tak se nemusím a nebudu bránit...recenze ať jsou tu pozitivní nebo negativní :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod gogo123 » sob 8. srp 2015, 17:54

sweetmarion píše:Když se občas bavím s muži, že taková fora jako tohle existují, tak se velice diví, kde na to berou ti chlapi čas a nechápou, proč to dělají :D jeden mi říkal: "no já o tobě něco napíšu a pak bude ještě těžší se k tobě dostat...no tak to ne!" :D další, že se přišel podívat a nestačil se divit, co se tu píše, a co to musí být většina za exoty :D

Docela se těším až budeš mít doma chlapa, kterej půlku vejplaty dá za vyhonění ptáka od masérky. A bude ti tvrdit, že ti nezahl a nic se nestalo. :lol: :lol:

A jsem zvědav co ty na to .... bude tě srát, že ti zahl, nebo že uvalil peníze na nic :D
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod sweetmarion » sob 8. srp 2015, 18:22

Docela se těším až budeš mít doma chlapa, kterej půlku vejplaty dá za vyhonění ptáka od masérky.

půlku výplaty? to by byl docela looser, ne? :D s těmi nežiju :D

zahnul by mi a přišla bych na to?? To by byl neschopný idiot...to taky neberu :D

on je chudák spíše nešťastný z toho, že fyzickou nevěru bych mu odpustila, pakliže by to bylo aspoň bezpečně :D máš pravdu levnou děvku bych těžko odpouštěla, kdežto neobyčejný erotický zážitek...já sama bych takovou službu jakou poskytuji čas od času ráda podstoupila...od dívky, kdybych to měla dovolené :D Osobně to nevnímám jako nevěru, láska je podle mě otázka citů :D navíc by ode mě bylo opravdu pokrytecké něco takového partnerovi zazlívat :D

Fyzická nevěra by mě srala jako sobecký čin...místo aby ji přivedl domů a pobavili se všichni, tak si s ní bude užívat sám?! TO Ne! :D :D :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod ADR » sob 8. srp 2015, 18:49

gogo123 píše:
Dobermann píše:A jestli to chceš slyšet i od ostatních, tak prosím:)

Jsem zastánce bab, které se ozvou, když nějakej pošuk o nich tady píše blbosti. Ale to není případ Marion. Marion je asi mladá a neuvědomuje si, že její činnost není na chlubení i když se snaží si to nějak zdůvodnit, což vyvolává u většiny z nás úsměv i pohrdání.
Řešením je BAN, nebo ji v tom nechat a myslet si o ni dál, že je cvok. :shock:

No tak na chlubení to opravdu není-Není to prostě "normální" práce.
ADR

Příspěvekod gogo123 » sob 8. srp 2015, 21:12

sweetmarion píše: Fyzická nevěra by mě srala jako sobecký čin...místo aby ji přivedl domů a pobavili se všichni, tak si s ní bude užívat sám?! TO Ne! :D :D :D

Marion, ještě pár let a kil a budeš ráda za každýho potetovanýho blba, kterej ti jenom nerozbije ciferník a ne aby se s tebou dělil o milenku :lol: :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » ned 9. srp 2015, 8:23

sweetmarion píše:
Docela se těším až budeš mít doma chlapa, kterej půlku vejplaty dá za vyhonění ptáka od masérky.

půlku výplaty? to by byl docela looser, ne? :D s těmi nežiju

A s kým žiješ, že musíš honit čuráky? :))) to bude určitě bombarďák:)
Neobyčejný erotický zážitek - klouzání pivasem
Dobermann

Příspěvekod sweetmarion » ned 9. srp 2015, 15:01

:D

já se nenechám živit :D ale bohužel jen tak z rukávu ty těžké prachy na studia nevytáhnu a full time nikde dělat nemůžu při denním studiu :D Chlapi ochotni si mě vydržovat, byli většinou jen samolibí dementi, což mě moc nepřitahuje, na rozdíl od inteligence :D Ale samozřejmě chlap je důvodem proč se více a více soustředím na masáž jako takovou, abych mu ulehčila život se mnou a nemusel se o mě tak bát :) takže i tady budete mít radost, že vás nebudu srát :D

Jasně, celý život s podváhou a těžkou snahou se dostat na BMI 19 a mám pivas :D Jo až nebudu mít čas zaplněný studiem a tancem, tak třeba začnu posilovat :D :D Tohle dělám, abych právě něco takového nemusela dělat dlouho a ne jak ty ostatní holky, které nemají co jiného na práci než se starat o svůj vzhled, aby v tomto byznysu mohly být co nejdéle :D

s vámi ani ta diskuze není zábavná, protože nikam nevede :D kašlu na vás, raději budu odpovídat jen těm, které moje služby skutečně zajímají...i kdyby jen teoreticky :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod ADR » ned 9. srp 2015, 15:58

Těžký prachy=studium?Vydržovat si Tebe?No,nevim.Viděla jsi někdy slečny-ženy-koc které se nechají OPRAVDU vydržovat?Mirorr.Rozdíl že.Ale chápu Ty STUDUJEŠ tak nemáš čas starat o svůj vzhled, abys v tomto byznysu mohla být co nejdéle.Ty "smajlíku".
ADR

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže