Hledat  

Lucie (Masérka Soňa) 608 667 175

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Lucie (Masérka Soňa) 608 667 175

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 8. říj 2015, 20:54

Nechci zdržovat úvodem, obhájit návštěvu předražené masáže ani nelze. Skutečnost, že se mi momentálně nedařilo sehnat nějakou volnou vhodnou ťapinu mě přivedla k šílené myšlence zjistit, co uživatelé erotických masáží vidí na tomto druhu služeb. Jedná se o moji druhou návštěvu masáží, předchozí proběhla více než před 3 lety, kdy jsem se na privátech ještě rozkoukával (pravděpodobně jsem ani nyní tuto fázi plně nepřekonal). Znám názory většiny z Vás na masáže, tak se za recenzi stydím více než za svůj BDSM experiment :roll:.

1. pokus - Lucka (Séraphine) 773 562 655
Telefon zvedla příjemná slovensky mluvící dívka. Volný termín bude mít až za několik hodin, zítřek se jí prý také rychle zaplňuje. Ceny 800,-/1.300,-, příplatek 200,- za masáž prostaty nebo orál (i přes odmítání jakékoliv formy sexu, a to včetně orálního, na webu studia :evil:). Sídlo studia na Hybešové. Poděkoval jsem za info a rozloučil se, čekat několik hodin se mi skutečně nechtělo.

2. pokus - Sabina (Amarylis) 736 667 104
Komunikaci s klientem na centrálním čísle obstarává telefonistka (Melissa?). S masérkami není možné hovořit po telefonu :shock: . V mnou stanovený čas by mohla být k dispozici Sabina. Cena 1.000,-/1.300,-. Objednal jsem se a obdržel upřesňující informace, jak se do studia sídlícího na Hlinkách dostat. Zvoním podle pokynů, výtahem vyjedu do X. patra, po výstupu z výtahu se ocitám na chodbě, otevřou se jedny ze dveří, v nich se objeví čísi hlava a slyším: „Tady.“

Vklouzl jsem do bytu, vzájemně jsme se se Sabinou představili a z předsíně mě masérka zavedla do pokoje. Chovala se zdvořile, snad až příliš, vykání (navíc i po představení) k poskytování erotických služeb podle mě moc nepatří :roll:. Prostředí moderní, pokoj pěkně upravený, na LCD monitoru promítány obrázky krajiny (pláž či něco podobného), něco v pokoji příjemně vonělo (až jsem začal obával, abych si vůni po delším pobytu nedobrovolně neodnesl s sebou domů), v kuchyňce vyvěšen vytisknutý ceník služeb. Sabinu nechci označit za nehezkou, klidně bych jí tipoval i méně než uváděných 27 let, ale prostě mi nějak nesedla. K „otočce“ jsem odvahu nenalezl (kde jsem ji vzal tenkrát v Diamondu?), nechtěl jsem Sabinu urazit :oops:. Pomohla mi však skutečnost, že jsme při placení zjistili, že Sabina nebude mít na vrácení. Nezbývalo mi než složit hold své momentální lenosti rozměnit si před příchodem do studia, rozloučit se s pocitem vysvobození a odejít :D.

Zkusil jsem se objednat u Alice z Privátu Mia, avšak mě již někdo předběhl :cry:. Další dívky z uvedeného privátu volno také neměly a před masáží mě nezachránily. Ostatní priváty jsem už neobvolával (chyba, návštěva kterékoliv ťapiny by snad byla vhodnější než vyhonění za tisícovku :evil:).

3. pokus - Lucie (Masérka Soňa) 608 667 175
Dívky u Masérky Soni, stejně jako v Amarylis, používají pouze jedno telefonní číslo :roll:, alespoň ale existuje možnost mluvit přímo s konkrétní masérkou (což by mělo být samozřejmost). Domluvil jsem se s momentálně volnou Luckou. Ve stanovený čas jsem zavolal, dle pokynů zazvonil na správný zvonek (studio sídlí nedaleko Hybešové, ulici neuvádí v inzerci, tuto skutečnost respektuji), byl vpuštěn, vystoupal do X. patra a ve dveřích na mě čekala usměvavá, drobná (150 cm vysoká), opálená (myšleno z dovolené - podle bílých stop po plavkách) dívka v tangách a podprsence. Po krátkém seznámení mě zavedla do jednoho z pokojů. Zvolil jsem půlhodinovou masáž, vytáhl peníze, ale Lucka mě zarazila. Platí se prý až po masáži. Předala mi nachystaný ručník a odešla. Chvíli jsem čekal a až poté si uvědomil, že Lucka mluvila o umístění koupelny. Z privátů nejsem zvyklý chodit kamkoliv bez doprovodu, tak jsem tuto informaci vypustil (resp. spuštěný „privátový autopilot“ tak učinil) :roll:. Vyrazil jsem tedy chodbou do koupelny sám. Koupelna s vanou, sprchovým koutem a zapnutou pračkou, k čistotě nemám výhrady.

Po návratu na pokoj na mě už čekala Lucka, která si před mým ulehnutím na nízkou postel odložila prádlo. Masážní krém nebo gel v lahvičce (omlouvám se za neznalost) měla připravený v jakési váze s vodou (snad kvůli nahřívání). Po absolvování masáže na břiše jsem cítil potřebu vyvrcholení, sdělil jsem to Lucce a byl požádán o přetočení na záda, načež mi ho vyhonila (název „masáž penisu“ mi připadá příliš honosný a i celkem nepřesný :evil:). Následně se Lucka zeptala, zda chci jít už do sprchy nebo mě může ještě chvíli masírovat. Odpověděl jsem otázkou, kolik času nám zbývá. Prý 10 minut :oo:! Po 20 minutách jsem se vlastně setkal s dotazem, jestli už nechci jít :twisted:! Rozhodl jsem se zůstat. Desetiminutová masáž bez dalšího vyvrcholení skončila, opět jsem navštívil koupelnu (sám, nabídku k inzerované společné sprše jsem neobdržel). Oblékl jsem se a rozloučil se s tisícikorunou :cry: a Luckou.

Odcházel jsem se smíšenými pocity. Lucka se chovala mile, dalo se s ní normálně pokecat. Působila na mě příjemněji než masérka Gabriela. Tímto krátkým výčtem jsem ale pozitivní dojmy vyčerpal. Zjistil jsem, co asi víte všichni i bez návštěvy masážního studia, že platit 1.000,- za jedno vyhonění je velmi, velmi slušně řečeno hloupost :twisted:. Lepší důkaz než vlastní zkušenost jsem nemohl nalézt. Dřívější pochybnosti (obvyklé 0,1%) se plně rozplynuly. Hodnocení pomocí známek není zapotřebí...

Snažím se najít vhodnou kategorii osob, které by masáže za podobnou cenu mohly vyhovovat. Panicům jako příprava k návštěvě privátů? Starším pánům, kterým by větší fyzická zátěž mohla zdravotně uškodit? Všem, kteří se chtějí oddávat (falešným?) pocitům, že se nenachází na privátě? Sám si výše uvedené návrhy postupně vyvracím... Vyhonění a něco, co lze aspoň trochu označit za masáž zvládne snad každá ťapina, a to ve většině případů za nižší cenu :roll:. Podniky (obecně, nikoliv Masérka Soňa), kde se poskytuje nějaká forma sexu za příplatek nebo jejichž osazenstvo tvoří jedna či dokonce více bývalých prostitutek si nezaslouží označení „masážní salón“ :evil:.

Snad jediná masérka, kterou jsem v budoucnosti ochoten ještě zrecenzovat, je Marion. A to čistě ze zvědavosti, pokud mě Dobermann nepředběhne :lol:. Blogeři nestíhají vše...

Čekám na pranýři, kdo hodí první rajče? Ti, kteří se opět malém utopili v „omáčce“ :roll:, mají povoleno házet i kamení...

Úpravy vyhrazeny.

Poslední dobou se ve větší míře setkávám s nespokojeností se svými příspěvky. Upřímně se divím, že to nepřišlo dříve. Určitě bych na fóru nemusel všechno komentovat (v tomto ohledu bych se měl skutečně polepšit). Ale obávám se, že s recenzemi nic nesvedu. Mohu je vůbec nazývat recenzemi? Od počátku se v nich spíše zabývám vlastními pocity než hodnocením ťapin. Skoro bych místo označení „recenze“ použil „deník“. Nechci, aby to znělo nějak arogantně, ale takový „styl“ (podle některých „Liebesbriefi nořené kudy z nudy“ :roll:) mi prostě vyhovuje. Divím se (nebo ne?), že kritika přichází i ze strany těch, co již delší nepřispěli žádnou recenzí, recenze moc nepíší nebo se zaměřují zejména na slovní přestřelky s ostatními. Osobně bych kritizoval jiné věci na fóru. Přes 17.000 registrovaných, z nichž velká část nenapíše ani čárku, nízký počet recenzí, uživatelé (zaregistrovaní i delší dobu), co nezvládnou pochopit, do jaké části fóra psát dotazy (navíc na dívky, o kterých lze informace snadno dohledat), nekonečné spory... Sebe považuji za jednu z nejmenších hrozeb pro fórum.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Re: Lucie (Masérka Soňa) 608 667 175

Příspěvekod Dobermann » pát 9. říj 2015, 14:13

Jezis kdo to ma cist:)
Sam jsem tvym opakem, napsal bych to cca tremi slovy. Kdybych nekdy na masaz sel, chtel bych masirovat sulina hodinu v kuse. Jinak jsem rad, ze jsi na to prisel. Sam pujdu nekdy zkusit tu Gabinu z Hybesky, ale jen proto, abych a) zjistil, jestli mi odola ( a da mi), nebo b) odola nejake financni nabidce:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod acx » pát 9. říj 2015, 19:43

Dobermann píše:Jezis kdo to ma cist:)
Sam jsem tvym opakem, napsal bych to cca tremi slovy. Kdybych nekdy na masaz sel, chtel bych masirovat sulina hodinu v kuse. Jinak jsem rad, ze jsi na to prisel. Sam pujdu nekdy zkusit tu Gabinu z Hybesky, ale jen proto, abych a) zjistil, jestli mi odola ( a da mi), nebo b) odola nejake financni nabidce:)

Ať píše, je to lepší, než dokolečka opakované dotazy "nebyl někdo" , to je skutečné psycho. :mrgreen:
Jistě že ti dá. :wink: Když obrovské psisko vycení zuby ... . :lol:
acx

Příspěvekod Dobermann » ned 11. říj 2015, 1:15

Zatím prej dala jen Vulcanovi. Zadara. A přetáhla o dvě hodiny. Jo a málem bych zapomněl: volala ona jemu :lol:
Dobermann

Příspěvekod acx » ned 11. říj 2015, 14:30

Dobermann píše:Zatím prej dala jen Vulcanovi. Zadara. A přetáhla o dvě hodiny. Jo a málem bych zapomněl: volala ona jemu :lol:

Nějak ti leží v žaludku, nemáš už z něho žaludeční vředy. :mrgreen:
acx

Příspěvekod Dobermann » ned 11. říj 2015, 17:39

tak jestli je nemáš ty ze mně, tak já určitě ne:)
Dobermann

Příspěvekod acx » ned 11. říj 2015, 17:50

Dobermann píše:tak jestli je nemáš ty ze mně, tak já určitě ne:)

Já nejsem nepřítel pejsků :mrgreen: , jen mám názor, že velká psiska nepatří do bytů, mají pobihat po zahradě u rodiného domku a mít vlastní boudu. :lol:

A nějak jsem nepochopil podmínění tvých vředů mými. :oo:
acx

Příspěvekod Dobermann » ned 11. říj 2015, 18:49

vidíš, na chvilku se přestaneš ovládat a hned se vrátíš ke svému starému stylu, bohatě prokládanému ilustracema. a tady u toho nicku jsem opravdu chvilku váhal, ale ty se necháš poznat
brzy sám, ty starej ješitnej troubo:)
ale neboj, už mám zajištěný pozvání na příští sraz a pokecáme osobně:)
Dobermann

Příspěvekod acx » ned 11. říj 2015, 19:25

Dobermann píše:vidíš, na chvilku se přestaneš ovládat a hned se vrátíš ke svému starému stylu, bohatě prokládanému ilustracema. a tady u toho nicku jsem opravdu chvilku váhal, ale ty se necháš poznat
brzy sám, ty starej ješitnej troubo:)
ale neboj, už mám zajištěný pozvání na příští sraz a pokecáme osobně:)

Běž se léčit, je to už s tebou hodně vážné, všichni jsou vulcan. :lol: :lol: :lol:
Fuck jím nejsem, nemám zájem se zde množit, napiš adminovi a adminovi dávám tímto právo ti to potvdit nebo vyvrátit. :!: :!: :!:

Na sraz běž a hlavně napiš recenzi, ale já tam nebyl a nebudu. :lol:
Naposledy upravil acx dne ned 11. říj 2015, 19:40, celkově upraveno 2
acx

Příspěvekod Dobermann » ned 11. říj 2015, 19:29

tak mně zmátlo, že se do mně furt sereš. to tady dělá Vulcan z padesáti různých nicků. tak se do mně neser a bude to dobrý :wink:
Dobermann

Příspěvekod acx » ned 11. říj 2015, 19:39

Dobermann píše:tak mně zmátlo, že se do mně furt sereš. to tady dělá Vulcan z padesáti různých nicků. tak se do mně neser a bude to dobrý :wink:

Ale, ty si můžeš dělat srandu z jiných a sám jsi nedotknutelný? :lol: Klidně se do mě taky ser a bude to fifty fifty. :mrgreen:
Ale některé tvé komentáře nahrají na "smeč", prostě nejde odolat. :P
acx

Příspěvekod Dobermann » ned 11. říj 2015, 20:44

Schvalne mi najdi kde do nekoho ryju - jako prvni. Idealne do tebe:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » ned 11. říj 2015, 20:49

Protoze jestli ti prijde jakoze mi to hrozne natres, kdyz si delas "srandu" z mojeho nicku...
Za mne to moc originalni neni, vtipne uz vubec ne...
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » ned 11. říj 2015, 22:40

Dobermann píše:Zatím prej dala jen Vulcanovi. Zadara. A přetáhla o dvě hodiny. Jo a málem bych zapomněl: volala ona jemu :lol:

Masérky jsou omrdaný kurvy, kterým se nechce už píchat. Takže je docela možný, že Vulcan ji klátil :D a možná i zadarmo :mrgreen:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod gogo123 » ned 11. říj 2015, 22:44

Dobermann píše:....ale neboj, už mám zajištěný pozvání na příští sraz a pokecáme osobně:)

Já myslel, že guru Nokid nás tam nechce ??
veni vidi vici
gogo123

Další

Zpět na Dívky z Brna na masáže