Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.
Ahoj kluci, jsem tu sice nový ale nedá mi to se zeptat. Máte někdo zkušenosti s holčinou která stává u non-stop lékárny na Kolišti v Brně ? Je jí kolem 30ti bych tipnul, ani se nechová nijak jako ťapina, ale zase co by tam pohledávala Je to blondýna štíhlé postavy a většinou je oblečená v bílém. Asi bych zkusil, jen se chci zeptat jestli máte nějaké reference Moc díky a lovu zdar
To je profesionállní deformace. Vy už ty kurvy vidíte na každým rohu. Ta blondýnka je úplně normální ženská, která si občas vyjde v bílém oděvu na procházku a zastaví se u lékárny na Kolišti. No a nebo to může být ta nejlepší děvka v Brně. To je dilema, což?
Nene kluci, lékárníci vypadají fakt jinak ) většinou bila bunda a černá sukně, dnes tam byla zase a měla ryflove kratasky. Jako vypadá velice pritazlive jen ja jako nezkušený nevim nevim, proto se ptám. Hodně aut se pořad motá na cejl tak si myslím ze tuhle někdo musel taky vidět
Kdyz ses z ni tak vystrikanej tak ji oslov ne? Nebo budes donekonecna cekat, az ji nekdo pred tebou zpracuje, vyzpovida, prerizne a pak ti poda info na stribrnym podnose?
Předpokládám, že až pozdě v noci. Já jel několikrát přes Cejl po 20. hodině a neviděl jsem žádnou, která by se veřejně nabízela. Někde jsem se dočetl, že by tam mohly stávat někdy již od pozdního odpoledne.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)