slušňák píše:Zdravím všechny na tomto podnětném fóru. Pár měsíců jsem jen šmíroval a sbíral informace, teď pokládám za slušnost se podělit o pár zkušeností.
Je mi už skoro 60 a přesto jsem s nakupováním „služeb“ teprve začal, proto první pokusy byly opatrné - jen masáže. V této oblasti jsem začal asi od toho nejlepšího co v Brně máme, protože jsem byl absolutně spokojený. Asi nemá cenu psát hodnocení, stačí když uvedu tato jména
Lucyl,Radka z Merhautky, Gábi, Klárka. Jednoho dne jsem se ale dovolal až na páté číslo ve výběru a nebyl to šťastný den:
739 140 514 Pánové, chcete zažít příjemnou masáž od opravdové masérky? Těší se na Vás příjemná brunetka v útulném prostředí Budu se těšit na Vaše zavolání . Domluva perfektní, místo výborné – ul. Provazníkova – dům je hned u zastávky MHD, takže nenápadně čekáte v hloučku cestujících, ihned po zavolání jsem byl vpuštěn. Uvnitř ale trochu překvapení, žena jen v něčem málo podobná té z fotografie, ale byla celkem hezká a přítulná, tak jsem necouvl. Po sprše ale přišlo překvapení, když jsem zjistil, že o masáž nejde a začalo se hned sexem. Tak nějak jsem to zvládl, ale nadšený jsem moc nebyl.
Nejvíc mě vadil předstíraný hlasitý zvukový doprovod. Rozhodně nepůjdu znovu. Ještě perlička nakonec - po 35 letech jsem měl na sobě gumu.
Abych si spravil náladu, byla další volba
Simonka z 28., což je každému jasné, že hodnocení nemůže být špatné. Zatím pro mě číslo 1
A teď nějaké nové hodnocení:
777907814 Karolin-masáže , novostavba na Purkyňové, domluva super-milý hlásek, prostředí pěkné, sprchování ve vaně. Děvče je dost upovídané, ale inteligentní a v poloze na břiše to až tak moc nevadilo. Po otočce už vše v pořádku, jde jí to pěkně, nechá se i líznout , pěkný zážitek. Po akci příjemný krátký pokec, společná sprcha. Jo ještě toto – je pěkná, štíhlá, vysportovaná. Já se určitě někdy vrátím. Má tam ještě kámošku, ale neviděl jsem. Jediné mínus je parkování, doporučuju jet trochu dřív a nebo sockou.
728 666 266 Veronika 035 – masáže, ul. Hybešova – parkování na Malé Americe, odtud to je kousek.
Sprcha taková menší, ale voda horká, vše OK. Dívčina je maličká, hubeňoučká, ale pěkná. Masáž je taková spíš hladivá, šimrací, vytáhne i peříčka a celkem to prožívá. Finále rukou, prsíčkama, celkově pěkné, ale moc si toho líbit nenechá.
Tak zatím vše, rád se podělím s novými zážitky