Hledat  

Masáže Séraphine

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Masáže Séraphine

Příspěvekod Dobermann » sob 26. zář 2015, 16:20

Jaroslavku, ty jsi bloger:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod emirosin » úte 29. zář 2015, 17:32

jarjaroslav píše:
emirosin píše:Zdravím borci,
líbí se mi nová Niky http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... niky-5583/
Nevíte, jestli má salon něco společného s Allexem vedle? Třeba holky? :D Klidně do SZ, díky!

Borče, Niky bych určitě nepovažoval za nový přírůstek. V Séraphine už nepůsobí min. od konce července, na webu studia (http://www.seraphine.cz/eroticke-maserk ... saze-brno/) již uvedena není, na Amatérech a NaPrivat.cz ještě ano :idea: .

Předpokládám, že pokud někde praktikuje, tak jen masáže, či ani to nestojí za to? :shock:
emirosin

Příspěvekod prclan » stř 4. lis 2015, 2:39

Měl někdo tu Slovenku?
prclan

Příspěvekod dat69 » pon 27. čer 2016, 12:24

Čaute. Navštívil jsem staronový masážní salon Seraphine, konkrétně sl. Evu. Z opatrnosti jsem dal jen 3/4 hodiny. Slečna je příjemná a komunikativní, nicméně průběh masáže mě velmi zklamal. Čas se počítá už od příchodu, tedy vč. sprchy, slečna byla po celou dobu ve spodním prádle ( i vršek), takže body to body vůbec. Po celou dobu roztírání oleje po těle, ani náznak erotična. Závěr - přímý útok, protože si na něj nechala tak cca posledních 5 minut. Za mě jedna z nejslabších masáží ever.
dat69

Příspěvekod jnsx » pon 27. čer 2016, 13:50

Takže žádná změna. Porad se tam ani nemasiruje ani nesuka. Parádní podnik. :D
jnsx

Příspěvekod jarjaroslav » úte 12. črc 2016, 15:00

Konečně došlo ke slibovanému spuštění webu - ale s neaktuálními masérkami (http://www.seraphine.cz/eroticke-maserk ... saze-brno/) :roll: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » sob 23. črc 2016, 15:03

jnsx píše:Takže žádná změna. Porad se tam ani nemasiruje ani nesuka. Parádní podnik. :D

No... Možná Ti dám trochu naději :wink: .

sex, oral, ani jiné sexuální praktiky neposkytujeme ani za žádný příplatek, vyjimky nedeláme!

https://www.amateri.com/cs/user/1163152

Veškeré sexuální služby jako klasický čí orální sex masérky neposkytují ani za příplatky.

...

Erotická masáž není poskytování sexuálních služeb!

Líbání, orální či klasický sex není součástí masáže. Není možné ani za příplatek.

Naopak – návrhy tohoto typu uráží masérku a může masáž ukončit. Můžete se však masérky povrchově dotýkat a hladit ji.

http://www.seraphine.cz/seraphine-eroticke-masaze-brno/

Realita? (alespoň podle jedné z pracovnic):
Orál S: příplatek 500,- + nutnost donést vlastní kondom
Sex S: příp. na základě osobní domluvy, prý nutná konzultace s ostatními (tj. neodmítnuto, ale také definitivně nepřislíbeno)

Nic proti, ale proč tak nesmyslná propagace a hraní si na něco :roll: ...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Pajon » čtv 4. srp 2016, 12:51

Zkoušel někdo masérku Andreu?
Pajon

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 4. srp 2016, 13:16

Prozvonění zpět až následující den a odpověď na SMS za 2 dny :roll: ... Když už jsme u toho, jaký časový úsek pro zpětnou reakci považujete ještě za diskrétní?
jarjaroslav

Příspěvekod container » pát 5. srp 2016, 12:43

jarjaroslav píše:U některých slečen možné i "bonusy" - za příplatek 200,- (orál, více vyvrcholení...) :idea: . Jsou i na Amatérech: http://nick.amateri.cz/Seraphine.cz (většinou Karin).

a u Andrey si nebyl? Ta vypadá dobře!
container

Příspěvekod jarjaroslav » pát 5. srp 2016, 13:06

container píše:a u Andrey si nebyl? Ta vypadá dobře!

Služeb této dívky jsem nevyužil. Stačilo mi seznámení se s příplatkovou politikou "salonu", komunikace, kterou nepovažuji za úplně nejdiskrétnější, podivný web :roll: ...
jarjaroslav

Příspěvekod agario » ned 7. srp 2016, 21:18

Pánové, dívky které tam pracují jsou vedeny pod šéfem a nejsou v salónu denně. To nejspíše bude důvod, proč se ozývají i za dva dny, holky mají i volno jsou tam brigádně.
Co se týče "příplatkových služeb" byly mi popřeny s tím, že kolegině, která je opustila v tomto jela. Minimálně jestli tam něco takového existovalo nedivím se, že to holka pustila, když se tu o tom tak veřejně píše. Z toho jsou akorát problémy a holky potom odchází a kazíte to tím i ostatním. :D
Tudíž tuším, že zde došlo jakémusi nedorozumění. Ony opravdu jen masírují.
Vše jsem se dozvěděl z osobního rozhovoru během masáže.
agario

Příspěvekod acx » pon 8. srp 2016, 10:11

agario píše:Pánové, dívky které tam pracují jsou vedeny pod šéfem a nejsou v salónu denně. To nejspíše bude důvod, proč se ozývají i za dva dny, holky mají i volno jsou tam brigádně.
Co se týče "příplatkových služeb" byly mi popřeny s tím, že kolegině, která je opustila v tomto jela. Minimálně jestli tam něco takového existovalo nedivím se, že to holka pustila, když se tu o tom tak veřejně píše. Z toho jsou akorát problémy a holky potom odchází a kazíte to tím i ostatním. :D
Tudíž tuším, že zde došlo jakémusi nedorozumění. Ony opravdu jen masírují.
Vše jsem se dozvěděl z osobního rozhovoru během masáže.

Salón ? :lol:
To si jako myslíš, že ti holka řekne vše? A jak ví, co dělají kolegyně, to je šmíruje klíčovou dírkou? :oo:
Pochopitelně, že zveřejnění neinzerovaného nadstandardu je blbost, závist kolegyň pak holku semele. :(
Přesto se najdou mentálně zaostalá individua, co se veřejně ptají, zda nedělají něco navíc. :roll:
acx

Příspěvekod jarjaroslav » stř 10. srp 2016, 18:55

acx píše:Pochopitelně, že zveřejnění neinzerovaného nadstandardu je blbost, závist kolegyň pak holku semele. :(

Dotyčnou jsem nejmenoval, navíc příp. další "nadstandard" plánovala poskytnout až na základě konzultace s kolegyněmi. Tudíž jsem její vztahy s kolegyněmi, pokud by sledovaly fórum, nemohl nijak ohrozit :idea: . V "původním" Séraphine se "nadstandard" mezi "pracovnicemi" navzájem také asi netajil, min. 2 dívky tam poskytovaly "extra" služby za stejnou cenu.

Cílem příspěvku bylo jen konstatování, že řada "salonů" si hrála/hraje na něco, co ve skutečnosti úplně... Žádný nový objev... Nesmíme zapomenout, že striktní rozlišování mezi "salonem" a privátem bývá často používáno jako argument pro vysoké ceny erotických masáží :evil: .
jarjaroslav

Příspěvekod acx » stř 10. srp 2016, 23:24

jarjaroslav píše:
acx píše:Pochopitelně, že zveřejnění neinzerovaného nadstandardu je blbost, závist kolegyň pak holku semele. :(

Dotyčnou jsem nejmenoval, navíc příp. další "nadstandard" plánovala poskytnout až na základě konzultace s kolegyněmi. Tudíž jsem její vztahy s kolegyněmi, pokud by sledovaly fórum, nemohl nijak ohrozit :idea: . V "původním" Séraphine se "nadstandard" mezi "pracovnicemi" navzájem také asi netajil, min. 2 dívky tam poskytovaly "extra" služby za stejnou cenu.

Cílem příspěvku bylo jen konstatování, že řada "salonů" si hrála/hraje na něco, co ve skutečnosti úplně... Žádný nový objev... Nesmíme zapomenout, že striktní rozlišování mezi "salonem" a privátem bývá často používáno jako argument pro vysoké ceny erotických masáží :evil: .

Nebuď vztahovačný, na tebe jsem nereagoval. :lol:
acx

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže