|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
jarjaroslav píše:Já bych měl v Thajsku strach z nějakého příliš aktivního úředníka (viz např. https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/nez ... veta-32675) nebo přidání něčeho nežádoucího do zavazadla někým jiným (údajně je to ale hoax).
zachovalj píše:
Nechápu proč toho reportéra zadrželi. Měl prý helmu a neprůstřelnou vestu, což je v Thajsku nezákonné. Pochopil bych že je to nezákonné, ale nechápu jak je možné, že třeba v Bangkoku jsou běžně Army shopy, kde tu helmu a vestu normálně koupíš. Sám jsem to viděl. I prodavač mě ujistil, že to nejsou žádné makety. Ta vesta vážila alespoň 10 kg. Koupíš tam i různé uniformy a Army věci. Ten zákon je nějakej postavenej na hlavu.
zachovalj píše:Přátelé, mám dilema. Představte si že přijdete na hotelový pokoj a čeká vás tam tohle. Co byste udělali ?
zachovalj píše:Přátelé, mám dilema. Představte si že přijdete na hotelový pokoj a čeká vás tam tohle. Co byste udělali ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků