Docela se divím že jsem tady ještě nikde nenašel info o masérce Tyrkysek z amatérů:
https://www.amateri.com/cs/user/1492701
Byl jsem u ní už asi 4x a pokaždé jsem velmi spokojen, je moc pěkná, menší, ale pevný prsa, a v obličeji opravdu moc pěkná.
Co se týče samotné masáže, tak masáž probíhá na posteli, možná je to trochu škoda, na masérském lehátku by to mohlo být lepší, ale zase na posteli je to víc takový domácký, a vlastně celá návštěva probíhá v takovým tom domáckým prostředí, což se mě moc líbí, u některých masérek kde jsem byl to sice bylo na lehátku ( ale taky ne pokaždý) a takový neosobní, tady si připadám jako s milenkou. Masáž začíná na zádech, a dokonce i body to body, a potom otočení na záda a začne ta pravá masáž. Je vidět že ji to opravdu baví, ráda se přitom dívá do očí a sleduje reakce, což mám rád i já, důležitý je že závěr není jen samotné vyhonění, oblečení a honem dom, ale prostě masáž ptáka tak jak to má být.
Osobně ji musím doporučit, takových příjemných, pěkných a sympatických moc není, a nebo jsem zatím měl jen smůlu.
Bydlí ve Šlapanicích v rodinným domku, bližší info sem dávat nebudu, kvůli zachování diskrétnosti.
Určitě ji na amatétech napište, nebudete litovat.