|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
websterw píše:Zavítal jsem tam a musím říct že je to ztráta času......
websterw píše:Zavítal jsem tam a musím říct že je to ztráta času. Holka celkem mladá cca 25-30 ale dost oplácaná. Fotky tak mínus 15kg. Cena 1000 na půl hodiny kouř bez gumy a anál. Asi by se dala ukecat ještě na míň vypadá že prachy potřebuje. Domluva bez problemu jen vám předtím tak 3x zavolá jestli vážně přijdete. Skoro jako by tomu ani sama nevěřila že tam může někdo přijít. Prostredi celkem v pohodě, ručník mini rozměrů a komu nevadí děcko v bytě a hračky snad všude bude spokojen. Postel se na konci propadá tak pozor at tam nezaplujete jako ja. Samotná akce úplně o ničem. Kouřit neumí vubec - hluboko ji to nejde takze to spis tak žužlá. Do zadku ji to tak bolí že u toho skoro brečí takže vám zaručeně změkne. Vystříkat se ji muzete do pusy - to je snad jediný plus. Čas se snaží ojebat tim ze se jde sprchovat po vas coz zabere tak 10 minut. Ale stacilo rict ze tam rozhodne jeste nejsem pul hodiny a ze jdeme jeste jednou a bez kecu sla. Jeste abych nezapomel jak tady jiz nekteri psali je blba jak tago a mele u toho sem tam nejake picoviny takze atmosfera nulova. Ale kdyz ji berete fakt jen jako matraci tak se to přežít. Na pokoji měla jen dvě gumy. Třetí sem musel použít svoji protože když by ji sla někam hledat už bych ho asi nepostavil. Tenhle referát můžu zakončit jedině větou kterou tady čtu poměrně často - OPAKOVANI ROZHODNE NEBUDE! Je to moje první recenze tak prosím o shovívavost než mě začnete kamenovat.
websterw píše:Do zadku ji to tak bolí že u toho skoro brečí takže vám zaručeně změkne.
Uživatelé procházející toto fórum: JoeJoe a 12 návštevníků