Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.
fotka je určitě staršího data a jestli vůbec její. Dobrý fotograf ti udělá kočku i z 60 leté stařeny:) Pro mně je důležitější přístup Elen, je to kurva jak má být, umí se stylizovat od poverzní štětky po něžnou milenku. Nafukovačky bez talentu mně nezajímají, byť mají fotky jako víno. U Elen mě fotka nezajímá, tam je aspoň pořádná mokrá mrdanice, dobře investované love.
wowpop píše:Ahoj, byl někdo poslední dobou ? Na kolik vypadá ? Je ve formě?
Ano byl. Věk těžko říct ,ale bude kolem 50. Je udržovaná, celkem štíhlá, menší. Byla celkem aktivní (víc jak většina mladých holek,tady na privátech) nemám co bych vytknul. Jediné co,tak údajně s inzercí končí. Bude prý "aktivní" pro své stálé klienty. Hlavní důvod tam kde bydlí i pracuje a kvůli soukromí to už nechce hrotit..
Myslím, že je ve formě. Byl jsem u ní nedávno a stříkala až na zem Podle mě patří podle přístupu mezi nejlepší v Brně. Věk neurčitý, tipl bych něco po 40. Chodím k ní i kvůli kuřbě, která je luxusní, šuk mě u ní až tak nebere, protože co chvíla to přeruší kvůli stříkáni, takže nakonec stejně musí dokouřit Ono je taky dobrý jí ho strčit do pusy, protože na pokec to s ní určitě není
Tak na ni taky vzpomínám. Hned bych zašel,ale i po tom co mě dala její soukromé číslo, kdy dělala už bez inzerce tak jsem pak jednou volal a že už toho nechala úplně.
Neutečeš, neschováš se, koláče nejsou bez práce. Honí tě mlsná,jsi líná, přemýšlíš že se to vyšukat dá .