Taky jsem vyzkoušel, Karin / Sofie, privát Polívkova. Potvrzuji, fotky jsou opravdu její a je to nádherná baba, černé vlasy až po zadek, krásně kulaťoučky zadeček, prsa už zmíněná, privát krásně čistý a klimatizovaný, nádherné velké a vysoké postele, všude zatažené závěsy a krásné intimní osvětlení v podobě červených lamp. Holka je komunikativní a snaží se být milá, ale profesionální přístup se nezapře. Cena 1500/hod + 200 za OB, ale za kvalitně vypadající zboží proč ne.
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... arin-33076Byl jsem celý natěšený, jak si to s ní pěkně užiju ze všech stran, ale to jsem se trochu přepočítal. Hodně natahovala čas předehrou, která byla sice fajn, ale primárně šlo hlavně o natažení času, bohužel. Líbání, mazlení, OB vše v pohodě, i když u toho orálu by mohla být trochu intenzivnější a ne si ho jen volně zasunovat do pusy. A pak hurá na akci. Prý to má nejraději zezadu, říkám si žádný problém, šup z postele dolů, pěkně si ji opřít o tu vysokou postel, nádherný zadeček, sama vybízela k intenzivnějšímu přirážení, paráda. Jenže jak jsem se udělal, tak následoval zcela profesionální dotaz, zda půjdu do sprchy. Do prdele, já si zaplatil hodinu a i přes natahování času při předehře z její strany jsme měli první číslo za sebou za půl hodiny od vstupu na privát! Tak říkám, že ne, že bych rád pokračoval dál. Ona se na oko tvářila, že jo, ale začala vše neúměrně protahovat a asi 5x si neustále někam odskakovala. Nejdřív, že si musí odskočit na toaletu, pak že si musí odskočit a pomoct hledat kamarádce na privátu kondomy (kurva, co je mě do kamarádky a jejích kondomů, my svých měli dost), pak že kamarádka ještě cosi, no do prdele, to holka pěkně posrala. Vždycky po odběhnutí si chvilku ke mě lehla a když jsem začal být připraven na další číslo, tak zase "musela" odběhnout... a vždy byla pryč docela dlouho, takže člověk zase zvadl, což byla zřejmě její promyšlená taktika, jak prostě další číslo nedělat! A až už se zdálo, že jdeme konečně na věc tak zahlásila, že už máme jenom 2 minuty a že jestli budu tak rychle tak jo, ale jinak to nestihnem. Po takovém přístupu už mi zvadl dokonale a vysral jsem se na to šel do sprachy. Letmým pohledem na hodinky bylo 48 minut od vstupu na privát. Po rychlé sprše jsem s poděkováním vypadl jak z rychlíku ještě 5 minut před uplynutím hodiny. A ostatní polohy než zezadu odmítala, prý jen zezadu je to nejlepší! Do prdele, s tím jsem se na privátu ještě nesetkal. Při tom na koníčka nebo misionáře by to s tou holkou musela být nádhera se na ni dívat a kdyby nebyla blbá a pořád ostatní polohy než zezadu neodmítala, tak jsem si jistý, že na misionáře bych byl hotovej v cuku letu jak malej kluk

jenže bohužel...
Celkově: holka nádherná, fotky sedí, privát hezký, holka se snaží být příjemná, ale profi přístup ve stylu hodně natahovat čas a pak udělej se a vypadni po prvním čísle se nezapře. A díky tomuto přístupu musím konstatovat, že za ty prachy to snad ani nestojí. A když už, tak si zaplaťte půl hoďky, a smiřte se s tím, že poloha bude jen zezadu a po prvním výstřiku mazej do koupelny a vypadni. Škoda, holka je to jinak fakt nádherná, ale díky tomuto přístupu to na opáčko moc nevidím.....
Howgh, domluvil jsem