|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
lovecpero píše:RobertH píše:Covece tak slecna uz je fakt zvedava co kdy kde prijde nato trestni oznameni:-)jen by me zajimalo jak chces dokazat neco co neexistuje jen v tvi chory hlave lovec pero bud sis slehnul neco fakt ostreho nebo mas halusky z hladu:-)kde neni soudce neni ani zalobce stare zname prislovi to by mohl rict kazdy hele ja ji znam ta mi dluzi milion:-)a pokud mas dukazy no tak fain na svoje tvrzeni musis mit minimalne svedky ti ovsem neexistuji:-)protoze se nic takoveho nestalotak a jak budes obhajovat to tve zverejnovani soukromych cisel to chci videt jeste ze existuje ten zakon na zneuzivani osobnich dat jen me udivuje ze to tady tomu idiotovi nikdo zvas nevysvetlil ticho po pesine docela divny tady zde se porusuje zakon a navazi se domě. Víš proč mám nick,,Lovecpero????Protože rád lovím krásné baby a mám vetší přirození ale nechápu proč máš ty nick,,RobertH když jsi Daniela nechápu????Každý po přečtení tvých příspěvku ví o koho jde.Jinak k tomu zneužívání udaju a tel.čísel a těch krádeží a pomluv sis pěkně zavařila......Mraky se stahují nad tebou Danielo...........Lovení zadr a šuku též..........
![]()
![]()
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník