Hledat  

Daniela-masaze

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Daniela-masaze

Příspěvekod RobertH » pát 1. úno 2019, 21:19

Lovec pero tak porad vyhlizime z okna tu policii a to mracno a porad se nic nedeje to je skoda mohla byt nejaka zabava aspon:-)hele jen by me zajimalo a jak si zavarila stemi cisly ona je tam nepsala ale ty tak proc tady pises takove slataniny?ty jsi na nejakym fetu nebo drogach???:-D:-)mam data a mam jich dost tak tu budu psat stale aby jsi mel radost:-)a scim si jeste zavarila povez nam to:-)at se tady pobavime:-)ale mluv pravdu lhat se nema:-)a kdyz ji tak dobre znas a vis jak vypada to musis vedet i kde bydli ne.......:-)tak prijed myslim ze hned ve dverich dostanes delo a pudes:-)hahaha bububu
RobertH

Příspěvekod RobertH » sob 2. úno 2019, 1:15

Mas tam preklep 722756791 nejaka miska masaze a tohle ma byt udajne ta Daniela jo???:-)tak to ses hochu sakra spletl o tehle nic nevim neznam ji ale proc to pises do okenka Daniela masaze nechapu kdyz to vubec neni jeji cislo to uz tady jednou bylo ze jste o ni psali ze to ma byt jeji cislo pritom to bylo cislo te dvacetilete Nicoly z Plzne vas sere ze na ty vase lzi hned prijdu a uvedu veci na pravou miru na ostatnich cislech nic neni zadne inzeraty ono staci zadat cislo do guglu a hned vidite a pokud tahle ta osoba mela krast to nevim ale proc hazis spinu uplne na nekoho jineho?to je jak kdybys srovnaval hrusky a jablka to same takze kazdy vidi jak tady lzes ale ja to tady budu hlidat jak napises lez hned nato upozornim lovec péro
RobertH

Příspěvekod lovecpero » pon 4. úno 2019, 10:54

Návštěva na psychiatrii Danielo by Ti prospěla.........Pozor at neslyšíš hlasy jak o Tobě mluví :D :D :D :D :D :D
lovecpero

Příspěvekod RobertH » pon 4. úno 2019, 13:12

Lovec pero uz jsi navstivil toho psychiatra?dost by jsi ho potreboval kazdy zde vidi ze jsi vypatlany debil jo ja slysim hlasy ze jsi curak na entou povidaji a kdyz uz zde zverejnujes soukroma cisla taky necim prispeju tak ta Tereza zlodejka co ji picha tady ten debil jeji prac.cislo je 607253846 a jeji soukrome 732809545 a je z Prostejova ta Petra svedek taky delala na mlynske jeji cislo 734604045 a je z Ivancic u Brna dalsi Nicola 20 let jeji prac.cislo 722688442 a jeji soukrome cislo 604405599 a je z Plzne
tak co chcipaku mam pokracovat????mam toho v zasobe jeste dost neni problem tys tu Danielu v zivote nevidel nevis jak vypada ale ze ti to porucila tady ta zlodejka Tereza co okradala na najemnym
RobertH

Příspěvekod RobertH » pon 4. úno 2019, 13:16

A jeste tam delala blondata Karen jeji tel:721408608 pani ucetni...... :D
RobertH

Příspěvekod tmavovlaska » pon 4. úno 2019, 16:19

Admine, kdy konečně zakročíš. příspěvky Danielky alias RoberH jsou už přes čáru. Špína, která zneužívá důvěřivosti děvčat prozrazuje jejich soukromí a dělá ostatním děvčatům ostudu. Kdy bude zablokována? až začne zveřejnovat soukromí norníku?
tmavovlaska

Příspěvekod RobertH » pon 4. úno 2019, 17:45

Tmavovlasko drz hubu a krok tady stemi soukromimi cisly zacal zverejnovat tady lovec pero takze drz tlamu a jdi do prdele oko za oko zub za zub a ja si nenecham srat na hlavu od nikoho jasny?!!!at zablokuji lovec pero a tebe taky ty jsi zde psala tez hovna jsi obycejna zakomlexovana kunda.
RobertH

Příspěvekod RobertH » pon 4. úno 2019, 17:47

A jeste neco lovec pero tady hazi spinu zavolej tyhle ty 728390518 ona ti to vse dosvedci zna je taky byla tam na vikend a bavila se stema holkama takze je zna velice dobre ja mam na vsechno svedky.
RobertH

Příspěvekod RobertH » pon 4. úno 2019, 17:55

A kdyz lovec pero tady muze zverjnovat soukroma cisla a hazet spinu tak ja budu delat to same oko za oko zub za zub a jak vidis admin zde nic nedela nezablokoval nikoho takze vidis ze tady to je kazdemu jedno nedeje se vubec nic takze drz hubu a krok tmavovlasko nebo budes mit problemy i ty lovec pero si sam tady nasral do bot stemi svimi lzi
RobertH

Příspěvekod zatoichi » pon 4. úno 2019, 18:14

...
Naposledy upravil zatoichi dne sob 27. úno 2021, 8:01, celkově upraveno 1
zatoichi

Příspěvekod lovecpero » pon 4. úno 2019, 18:51

zatoichi píše:Tyto příšpěvky doporučuji přečíst těm, kdo chtějí ukončit noření a neví, jak na to. Skutečnost, že se v tomto oboru pohybuje takové individuum, jako Daniela alias RobertH, by měla úplně postačit....
Plně souhlasím s Vámi dámo..Debilita vzkvétá u té Daniely ,návštěva psychiatra by byla na místě u ní......
lovecpero

Příspěvekod lovecpero » pon 4. úno 2019, 18:56

RobertH píše:Tmavovlasko drz hubu a krok tady stemi soukromimi cisly zacal zverejnovat tady lovec pero takze drz tlamu a jdi do prdele oko za oko zub za zub a ja si nenecham srat na hlavu od nikoho jasny?!!!at zablokuji lovec pero a tebe taky ty jsi zde psala tez hovna jsi obycejna zakomlexovana kunda.
Danielo,Danielo soukromá čísla dam zde zveřejnuješ pouze ty a nikdo jiný!!!!!!! jejich udaje a td.......Už se těším co v té choré hlavě vymyslíš......Jak si kradla a nebo neplatila nájem,šmírovala holky za dveřmi a td...........Už přestan,když máš na data abys sem mohla psát,tak uhrad dluhy co v Brně máš......
lovecpero

Příspěvekod zatoichi » pon 4. úno 2019, 21:01

...
Naposledy upravil zatoichi dne sob 27. úno 2021, 8:01, celkově upraveno 1
zatoichi

Příspěvekod RobertH » úte 5. úno 2019, 0:42

Debilita je u lovec pero ten tu zacal zverejnovat soukroma cisla u lidi ktere nezna v zivote nevidel jenom proto ze mu to nejaka kurvicka zlodejska z mlynsky 40 porucila kterou chodi pichat oko za oko zub za zub to je ta slecna co je okradala na najemnym mimochodem smlouva o pronajmu nebyla zadna tu ma jen stim majitelem mycky hlavne ze ji tu po.louval tu Terezu je to zde psano u jejiho prac.cisla ze uni byl jeho znami a ze chtela pujcit na auto tak si ty demente zamet pred vlastnim prahem a srovnej si to v palici jakej ses debil ja mam na vse svedky ale pozor mozna uz jsi v eteru na internetu protoze tam jsou smirovaci kamery tak az zase pujdes na mlynskou tak se koukej usmivat budes zase v eteru tak cau osle a zatoich to same a na skorepce 2 tez tam jim to ale zavreli tak maji smulu a konec se smirovanim cao
RobertH

Příspěvekod RobertH » úte 5. úno 2019, 0:51

Hm a pro tvoji informaci ta uz tam neni 7 mesicu v tom Brne takze stema svima hloupyma pomluvama muzete jit akorad tak do prdele a piste si tady co chcete ja budu psat tez jo a picala na amaterech neni osle hlavne ze tam obtezujes ostatni slusne lidi a pises jim hovna mimochodem chci videt ciganku ktera ma bilou kuzii to se hned tak nevidi :D asi spadla do vapna covece :D gadzo :D :roll:
RobertH

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže