Hledat  

Natálka

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Natálka

Příspěvekod Danken009 » čtv 4. dub 2019, 15:05

Zna někdo: https://www.sex.cz/sexynatalka
Díky za pomoc :)
Danken009

Re: Natálka

Příspěvekod Chris Redfield » čtv 4. dub 2019, 16:25

Privát Dalimilova..
Chris Redfield

Příspěvekod 3Gf » pát 5. dub 2019, 19:47

3Gf

Příspěvekod Jirka_Ovčáček » pát 5. dub 2019, 22:53

Byl jsem u ní loni, když zrovna začínala. Vzala mě do té druhé (víc fancy) části privátu dalimilova, s bazénkem a velkým pokojem s výhledem do dvorku a parku - neměli jsme zastřeno, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Pro náhododného kolemjdoucího musela být zajímavá podívaná. Na fotkách to bude ona - ženská krev a mlíko, tak trochu ramenatá... Šukalo se s ní tenkrát dobře. Bylo znát, že v oboru není nová, ale ještě neměla obvyklé privátní manýry. Nechala si i trochu naložit. Mírně mě iritovaly akorát její špinavé chodidla, jak se courala po privátu bez bot (asi ještě nebyla zabydlená)... Šlo by se s ní dohodnout i na análu, ale při mé testovací 1/2 hodině to nemělo smysl. Nenucená konverzace po akci, celkový čas na pokoji jsme protáhli asi o 15 minut - až jsem se musel připomenut sám, že už je čas :D Nezaměnovat s Karolínou ze stejného privátu. Repete jsem nezkoušel, tak nemohu posoudit aktuální situaci.
Jirka_Ovčáček

Zpět na Dotazy na dívky