Hledat  

Denisa Prostějov 607447366

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Denisa Prostějov 607447366

Příspěvekod Hornet99 » úte 16. črc 2019, 16:13

Zdravím chlapi.
Přišel čas, kdy bych zase rád něco zklatil, ale vzhledem k pro mě stále zoufalejsi situaci v Brně uvažuji o návštěvě v Prostějově u této slečny. Máte s ní někdo nějakou zkušenost?
Pro mě asi lepší jet do Prostějova či Olmiku za nějakou mladou a kvalitní. Díky za postřehy
Hornet99

Re: Denisa Prostějov 607447366

Příspěvekod acx » úte 16. črc 2019, 17:02

Hornet99 píše:Zdravím chlapi.
Přišel čas, kdy bych zase rád něco zklatil, ale vzhledem k pro mě stále zoufalejsi situaci v Brně uvažuji o návštěvě v Prostějově u této slečny. Máte s ní někdo nějakou zkušenost?
Pro mě asi lepší jet do Prostějova či Olmiku za nějakou mladou a kvalitní. Díky za postřehy

Zkoušel navštívit, nebyl, pokud se eventuelně chceš jen tak projet ... . :lol: Byl jsem domluven při návratu do Brna na přesný čas, ještě 10 minut před termínem při oznámení, že budu mít cca 10 minut zpoždění OK, na místě zpoždění 5 minut, už nebrala, overbooking. Kdybych jel extra z Brna, tak bych byl nasraný, takhle to byl naštěstí jen kilometr navíc a zvedlý adrenalin.
acx

Zpět na Dotazy na dívky