Ahoj.... Můžu ti k tomu něco napsat, jelikož jsem se nějaký čas o reklamu holkám starala a taky nějaký čas jeden inzertní web spoluvlastnila.
Těch inzertních webů je plná ....
Většina majitelů si myslela, jak na nich časem vydělá ranec a.....
Třeba naprivát byl ve finále i prodělečný, proto se ho majitel zbavil a prodal.... Priváty, holky z Prahy, Plzně, Ostravy neplatily vůbec, dá se říct, že to držela Morava....
Já jsem včetně VIP pozic atd platila měsíčně cca 6000 Kč, ale v současnosti bych se nedoplatila
Plno webů mají zkopírované holky z jiných webů, které ani nevědí, že na té stránce inzerují.
Pro ty holky je drahá inzerce i za 350 Kč měsíčně. Neuvědomují si, že ta reklama jim přinese zisk a plno klientů, že když chtějí sklízet, musí nejprve zasít.....
Další je to, že jsou strašně lenivé si tu reklamu vytvořit, zadat, jít zaplatit a nebo ji vůbec nejsou schopni udělat.
Snažila jsem se o pár změn na svém webu co jsem dříve k privátu co jsem měla udělala, ale.......
Tyhle holky co dělají tuhle práci, jim je to úplně někde, něco jako kalendář, který by nějak fungoval udělat nejde, nebo jde, ale s malou pravděpodobnosti realitě.
Plno holek jsou nespolehlivé, když mají v ten den být, nejsou ani nedají vědět.....
A že by samy od sebe někde zadaly, že dnes, nebo v týdnu budou, nebo nebudou je strašně pro ně těžké....
Na hodně web stránkách je fake účtu od majitelů těch web stránek, aby vypadaly, že jsou zaběhnuté a fungují....
Pán xy co skoupil veškeré dobré web stránky, nebo domény to má už pod palcem a ty holky i když brblají, stejně žádnou změnu nechtějí....
Chtěla jsem sama založit podobné stránky, třeba udělat úplně podobné, ale jelikož jsem byla na obou stranách jak z pohledu inzerující a vím jak inzerují dívky a jejich myšlení, tak ze strany spolumajitele web inzerujících stránek a vím, jak se obvolávaly holky, dávaly se jim ještě slevy, zdarma na první měsíc atd....
Jen kolem toho strašně moc času, úsilí, práce atd.....
I když nápadu na vylepšení co konkurence nemá mám plno, protože znám a vím co vám na ostatních portálech chybí....
Když to vezmu z právního hlediska, tak se to klidně dá brát jako kořistění z prostituce, protože pořád ty holky platí reklamu z peněz, které vydělaly prostitucí, ale na tohle všichni se....
Aby jsi možná něčeho dosáhl, musel by jsi udělat ještě lépe propracovanější web stránky, které pan xy má, ale i tak, než tam vůbec nalákáš nějaké holky...
Když už, půjdou tam, kde je nějaká sledovanost, návštěvnost....
Mia