nemesis000 píše:Paulie88 píše: Pokud je ve 20 panic, což sice není nic hrozného, ale chápu že to dokáže neskutečně frustrovat ... měl jsem to totiž úplně stejně a úplně stejně jsem taky skončil na privátu poprvé a to až ve 23 dokonce

....
... odkopla přítelkyně do které jsem byl hodně zamilovanej, objetoval jsem jí všechno a po tom co se to stalo jsem skončil doslova na práškách,
Prostě za mě už si radši jednou za čas zajdu na privát, vždy si vyberu na co mám zrovna chuť ..
Podle mýho názoru se nedá směšovat holky na sex na privátu a hledání vztahu, partnerský sex.
A pokud je někdo panic v 20 - 22, tak co se děje ? Tak snad dříve či později se najde nějaká, co bude vyhovovat, pokud ten dotyčný nemá nějaké extra nároky.

Dle meho nazoru pokud je nekdo panic ve 20-23, tak duvodem neni to, ze by si nemohl vybrat

Tim se ale nechci nijak posmivat, ja jsem o to prisel v 19 a byla to nehorazna nahoda a koc me v podstate sbalila sama. Pak se mi dlouha leta nedarilo zadnou ziskat a obdobi sucha jsem prolomil navstevou privatu, cimz odstartovala moje nornicka kariera. Sice si furt rikam, ze uz bych se na to mel vysrat, ale nejak si nemuzu pomoct. Je to jak drogy, problemy ti to nevyresi, ale je prijemny to delat

Ale zaroven je to tak trochu magicky, obejit vsechny ty stupidni formality, ktery musis podstoupit, kdyz chces ulovit zenu. Proste prijde, zaplatis, shodis hadry a jedes. Zaroven to muzes brat tak trochu jako trenink az jednou nejakou pritelkyni budes mit
Nyni bych ale rad udelil par rad panu Mistrovi. Chapu, ze hormony pracuji neuprosne a strasne rad bys uz konecne zjistil, jaky to je mit sex. Mel jsem to uplne stejne. Muzu ti ale rict, ze v momente, kdy jsem poprve zasunul, jsem si v duchu rikal: "a to je jako cely??" protoze s kondomem jsem necitil temer nic. Bez kondomu je to trochu jina liga, ale sex bez ochrany na privatu samozrejme nepripada v uvahu. Muzes si priplatit oral bez ochrany pokud slecna nabizi. Nekteri kolegove tuto sluzbu jiz z principu odmitaji, ale ja jsem hovado, takze pokud slecna vypada seriozne, umi to dobre a je ochotna me dodelat pusou az do konce, tak nemam problem si priplatit. Zalezi asi na kazdem, jak ma nastavene hodnoty.

Nebudu ti tady mazat med kolem huby, sex je super, ale neni to tak uzasna vec, jak by se mozna mohlo zdat.
Kazdopadne jestli jsi pevne rozhodnut prijit o panictvi na private, tak bych si chvilku pockal, az v breznu prijede Mia. Ta se o tebe postara skutecne spickove. Alternativne muzes brouzdat zde po foru a navstivit nejakou jinou, co ma dobre reference. Co se tyce otazky, jestli slecne rikat, ze je to tvoje poprve, ci nikoliv - myslim, ze neni potreba to zminovat. Na druhou stranu, pokud to reknes, slecna ti urcite hlavu neutrhne a nejspis bude mit extra motivaci to pro tebe udelat co nejprijemnejsi. Jeste ses ptal, jestli poprve radsi mladou kocku, nebo zralejsi damu. Podle me napoprve by byla lepsi asi zkusena dama, i kdyz nejaka dobra mlada kocka by taky byla v pohode urcite. Hlavne si ale poradne zjisti reference a nechod naslepo. Odhadem 80-90% vsech zen v inzerci je s prominutim odpad, kterej sponzorovat fakt nechces.
To je tak asi vse dulezite, preji hodne zdaru