Hledat  

Anetka - Dolnopolní 99

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Anetka - Dolnopolní 99

Příspěvekod P.J. » pát 21. lis 2008, 12:08

Aneta na Dolnopolní 99, taková menší bytovka jen pár bytů, bývala v přízemí - nevíte o ní náhodou někdo něco, tel. číslo už nevím, ale je to blondýnka (zřejmě přebarvená) asi tak 165cm vysoká, byla opravdu fajn, dělala kromě klasiky i piss a anál. Měla krásnej zadek a na něm tetování jestli se nepletu byla to řůže. Jedna z nejlepších které jsem kdy v Brně měl. Inzerovala v Inz.expresu a mám ten dojem že její tel.končil jedničkou.
P.J.

Příspěvekod Magor » pon 24. lis 2008, 11:13

Jo Anetka byla fakt dost dobra. Byl jsem u ni nekolikrat, taky by me zajimalo, co s ni je. Naposledy, kdyz jsem u ni byl, tak mela zrovna cerstve tetovany rty, to uz jsou aspon dva roky.
Magor

Příspěvekod P.J. » pon 24. lis 2008, 21:58

Magor píše:Jo Anetka byla fakt dost dobra. Byl jsem u ni nekolikrat, taky by me zajimalo, co s ni je. Naposledy, kdyz jsem u ni byl, tak mela zrovna cerstve tetovany rty, to uz jsou aspon dva roky.

Já za ní byl naposledy ještě než si nechala potetovat ty rty, ale byl jsem přesvědčen, že to bylo loni. Sakra nějak to letí. Anetka byla fakt vášnivá, dobře jsem si to s ní užil, škoda že není k sehnání.
P.J.

Zpět na Dotazy na dívky