|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Erikborovicka píše:Ahoj, jak byste chápali že vám dá ťapka soukromé číslo že s ní můžete někam zadarmo zajít případně že ji můžete píchat levněji než na privátu - prý platí provizi?
Eisenbahn píše:Čus, důvodů může být víc - na široké škále od zamilování ťapky do tebe a jenom do tebe přes různé jiné, postupně horší scénáře až k vychcanosti si z tebe udělat dojnou krávu nebo tě někde přiotráveného připravit o orgány...tímto směrem si myslím i úměrně roste pravděpodobnost různých vysvětlení (i když u té krádeže orgánů to zase rapidně padá - ale jeden nikdy neví)
Ne ale teď vážně - holky, co nemají vlastní privát si tak možná vážně chtějí soukromě přilepšit s relativně příjemným a třeba stálejším kunčaftem, myslím že to není až tak neobvyklý jev...já třeba celkem dlouho chodil k jedné, u které bych to soukromé číslo rozhodně bral (teda striktně jenom na rande se šukem, nic víc), ale ta dělala více či méně sama; už bohužel skončila a já si tak ani nestihl zkusit říct. Jinak tomu prostě moc nevěřím...a řekl bych že o bankovky jde vždycky až na prvním místě.
Eisenbahn píše:To zavání ještě víc, když je takhle oprsklá hned ze startu...
Erikborovicka píše:Eisenbahn píše:To zavání ještě víc, když je takhle oprsklá hned ze startu...
Asi si ze mě dělá prdel, chce poslat 3 000 Kč na účet, že potřebuje na nájem, holku vůbec dá se říct neznám. Když jsem ji napsal že nepošlu někomu koho neznám peníze na účet, tak furt prosím. Co to sakra je Potkal jsem ji na Privátku 4 v Brně byla tam asi jen 2 dny a to střídavě inzertovala a neinzerovala během dne. Snad jim ta paní domácí platí ne?
vulcan píše:Erikborovicka píše:Eisenbahn píše:To zavání ještě víc, když je takhle oprsklá hned ze startu...
Asi si ze mě dělá prdel, chce poslat 3 000 Kč na účet, že potřebuje na nájem, holku vůbec dá se říct neznám. Když jsem ji napsal že nepošlu někomu koho neznám peníze na účet, tak furt prosím. Co to sakra je Potkal jsem ji na Privátku 4 v Brně byla tam asi jen 2 dny a to střídavě inzertovala a neinzerovala během dne. Snad jim ta paní domácí platí ne?
Tak to je asi tato, co ses na ni ptal.
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 882#p73093
Tak holky to zkoušej, obzvlášť když vycítí, že jsi nalomený. A z tebe je cítit, že nalomený jsi, jinak by ses tím vůbec nezabýval a poslal ji z voleje do patřičných míst.
Vždy si podobné najdou nějaký důvod, nájem u PB4 to určitě není.
Erikborovicka píše:Ano je to ona, no trošku ano. No ona prý bydlí někde u Brna a tam platí nájem a potřebuje ho tam zaplatit + peníze na cestu do Brna.
chaospace píše:Erikborovicka píše:Ano je to ona, no trošku ano. No ona prý bydlí někde u Brna a tam platí nájem a potřebuje ho tam zaplatit + peníze na cestu do Brna.
Ale píchá fest dobře, co? Na to tě asi pěkně namotala
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků