Ahoj,
Možná jste si všimli, že jsem sem již delší dobu nepřispíval. Asi necelého půl roku zpátky se mi na Badoo povedlo najít o 5 let mladší holku, která měla problémy s financemi a tak jsme se domluvili na takovém ,,kamarádsko-mileneckém vztahu", já ji přispěl na koleje a podobně, za to jsem se s ní několikrát měsíčně scházel skrze sex, ale chodíme spolu i na pivo, někam ven a podobně. Problém je ale v tom, že jsem nejspíše začal cítit něco více (protože jsme spolu trávili dost času, píšeme si fakt hodně, máme dost společných zájmů atd). Jenže furt mluví o tom jak si strašně rozumí s nějakým svým jiným kamarádem, jak se znají už roky a jsou si neskutečně blízcí, prý se jednou ,,stejně vezmou". Teď nedávno měla ještě s někým pařit na chatě a tenhle její kamarád ji tam udělal cucfleky na krku, když měli hrát flašku. Myslíte, že má cenu se snažit se něco takového udržovat, případně o něco víc? Mně přijde strašně divný, že mi o něčem takovém vůbec píše, že mi třeba posílá fotku jak má na krku ty cucfleky atd, na druhou stranu když by ji ten kluk chtěl, tak by s ní nebyl jen kamarád (je to nějaký budoucí voják co tráví každý den v posilovně, takže si určitě může vybírat)....
Na jednu stranu mě štve, že třeba přijdu o někoho fajn, na druhou se nechci zamilovat do někoho kdo by mě měl totálně v ... Jakože aktuálně mám v plánu se na to vykašlat. Co by jste dělali vy v mé kůži?
Omlouvám se, že to píši sem, ale úplně se někomu z přátel nechci chlubit tím, že jsem jsem s někým spal za peníze, i když jsem ji dá se říct přímo za to neplatil, šlo spíš o takovou ,,výpomoc".