ASTRO99 píše:Neví někdo kam se tato slečna poděla? Přemýšlel jsem že zajdu, ale nikde již neinzeruje.
Dělá až tak od 18h,na agamě
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ASTRO99 píše:Neví někdo kam se tato slečna poděla? Přemýšlel jsem že zajdu, ale nikde již neinzeruje.
Hawkstein píše:Nejsem Čech, omlouvám se za pravopisní chyby.
jarjaroslav píše:Hawkstein píše:Nejsem Čech, omlouvám se za pravopisní chyby.
Píšeš mnohem lépe než řada Čechů.
Adam89 píše:Děvče už zde své vlákno má - https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... f=2&t=8305
Chris Redfield píše:"Lízáníčko s ochranou" ? To je nějaká novinka ? To jsi jí lízal piču přes igelit ?
adamnovak23 píše:.. ze dveří zrovna vychází kolega, neda se neminout, mohla by to střídání borců nacasovat lepe.
Otevře slečna v obličeji dost průměrná, uslzene a rozmazané oči,
adamnovak23 píše: .., ze dveří zrovna vychází kolega, neda se neminout, mohla by to střídání borců nacasovat lepe.
slečna v obličeji dost průměrná, uslzene a rozmazané oči, vypadala jako zhulena, ale říkám si ze všemi vychvalovanou Emu prostě zkusit musim. z ust uz citim smrad z neurciteho alkoholu
Na pokoji odmítám připlatky - ob a líbání a beru tedy hodinu za 1700 (ackoli jsem cenou zarazen, ale kdyz uz tam jsem),
Zcela nasrán přístupem se obliknu a odcházím, před bytem potkávám stepovat nervózně někoho dalšího
ze ji roky práce v tomhle byznysu a peníze vlezly na ten její prochlastany mozek. Znovu mi jen potvrdila ze v Brně je fakt bída.
no treba ta Ellen ze star jak si recenzoval byla celkem fajn dokonce I v brne se da najit jehla v kupce sena jinak stebou souhlasimvulcan píše:adamnovak23 píše: .., ze dveří zrovna vychází kolega, neda se neminout, mohla by to střídání borců nacasovat lepe.
slečna v obličeji dost průměrná, uslzene a rozmazané oči, vypadala jako zhulena, ale říkám si ze všemi vychvalovanou Emu prostě zkusit musim. z ust uz citim smrad z neurciteho alkoholu
Na pokoji odmítám připlatky - ob a líbání a beru tedy hodinu za 1700 (ackoli jsem cenou zarazen, ale kdyz uz tam jsem),
Zcela nasrán přístupem se obliknu a odcházím, před bytem potkávám stepovat nervózně někoho dalšího
ze ji roky práce v tomhle byznysu a peníze vlezly na ten její prochlastany mozek. Znovu mi jen potvrdila ze v Brně je fakt bída.
Adame Nováku,
jak píšeš, v Brně je bída, náš na mysli asi - co se týče služeb a výběru hezkých dívek atd.
A není to i tím, že řada norníků akceptuje chování a služby kurviček, co si myslí, že si mohou dovolit skoro vše a stejně za nima ti borci polezou...?
![]()
I když mají zlatokopecké ceny, .... "když už tam jsi, tak tam i přes tu hroznou cenu jdeš"..![]()
Cítíš, že je zhulená, nejspíš má napito (jak píšeš), neumí zachovávat diskrétnost....... a stejně tam jdeš.![]()
Službami a časem tě odrbe, natahuje čas, kecá o ptákovinách atd. ............a stejně tam jdeš.
Co ti brání udělat otočku? Obava, že si nezašukáš ? Pokud ano, tak se nediv(te), že je bída o fajn holky a služby, že se stahují sem různé bizáry, zasouložilé umělkyně a tlusťošky, protože stejně je někdo protopí.
Tím nemyslím Emu/Barunku.. ta je vcelku hezká, ale evidentně ..ere na nějakou přidanou hodnotu návštěvy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků