Dylenhunt píše:No nemůžem se přesvědčit žejo

Navíc to mohl být jinej vulkán

Pokud se nepřizná

Dylenhunt,
plácáš blbosti

, naprosto mimo Overtonovo okno . Možná taky zde zbytečně plevelíme vlákno Emy.
Ale aby bylo v tomto jasno, řada lidé se mně na osud Mashera ptá, takže:
Na zdejším fóru jsem nikdy nebyl ani Admin, ani moderátor.
Masher jsem v roce 2010 založil spolu s parromem a kolegou Šoupálkem, mch. skvělým, inteligentním člověkem.
Strukturu phpBB vytvořil parrom a byl tedy hlavní osobou - tj. Admin. Já společně s Šoupálkem jsme byli moderátory.
Bohužel Šoupálek tragicky zemřel , takže ta moderátorská práce zůstala na mně. Později jsem jako moderátora přidal Markýze.
Parrom z jistých pracovních a osobních důvodů se činnosti skoro vůbec nezúčastnil, pouze když došlo k poruše systému phpBB, tak zařídil opravu, byl v podstatě stále mimo dosah.
Po stránce moderátorské nám dal volnou ruku, s Markýzem jsme vytvořili regionální rozdělení, hlavní zásady fóra, vznikly tématické kapitoly.
Důsledně jsme hlídali porušování soukromí (viz negativní příklad tady v tomto vláknu), hájili zájmy norníků, nedávali prostor pasákům, předvádějícím se ťapinám, netolerovali selfpromo, fake fotky, zlatokopky.. Na rozdíl od Norníka Masher nebyl vázán na výdělky z inzerce.
Naše zásada byla, aby forum Masher pomáhalo norníkům a přiměřeně bylo zábavné. Samozřejmě ne vše se podařilo, ne každému moderátor vyhoví a ne pokaždé se vše povede. Pokud došlo k hacknutí phpBB nebo k multiataku, dal jsem vědět Adminovi a během krátké doby byl Masher nastartován.
Bohužel před 2 měsíci došlo opět k multiataku na systém Mashera, ale dosud Admin parrom není žádným komunikačním kanálem dostupný, nereaguje na žádnou zprávu či výzvu. Já ani Markýz nemáme možnost, jak to napravit.
Omlouvám se tímto všem, co na Masheru přispívali, zůstalo tam spousta informací, recenzí. Ztráta je to zejména pro kolegy z regionů, hlavně pro norníky z Ostravska, Olomoucka Norník.net toto nenahradí, světáci jsou zase vysloveně pražské forum.
Pokud by se Masher resuscitoval, bude samozřejmě pokračovat. Žádná karanténa by nebyla.