Hledat  

Lucka 732371990

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Lucka 732371990

Příspěvekod frantavb » pon 9. bře 2009, 19:33

Pánové,nevíte co je to zač tahle sex.pracovnice?Zaráží mě,že má dnes na sexprivat.cz fotku i s obličejem.Na fotu vypadá dobře,ale někde už jsem viděl její jinou fotku a tam vypadala o dost hůř.Asi to bude starší fotka.
frantavb

Re: Lucka 732371990

Příspěvekod Honzi » pon 9. bře 2009, 21:51

frantavb píše:Pánové,nevíte co je to zač tahle sex.pracovnice?Zaráží mě,že má dnes na sexprivat.cz fotku i s obličejem.Na fotu vypadá dobře,ale někde už jsem viděl její jinou fotku a tam vypadala o dost hůř.Asi to bude starší fotka.

Ta fotka je stará známá Žanda, Žanety. Děsivý recenze tu na ni byly. :cry:

Jinak více a možná i jinde ... .

viewtopic.php?t=341&highlight=%2Akotl%E1%F8sk%E1%2A

PS: svého času a možná i teď se nabízela na amatérech v páru :wink:
Takže se hlídej ze zadu. --:o
Honzi

Příspěvekod lorddrizzt » úte 10. bře 2009, 7:32

Je to ona, znám ji (ne přes postel), byly na ni dost špatné recenze dřív, nevím, jestli se něco změnilo od té doby, v poslední době jsem o ní nikde nic nenašel. Koncem roku se objevila i ve sweetparadise, ale pořád inzeruje v Brně, takže buď si tam nechali její fotky, a vyhodili ji, nebo tam občas jezdí dělat, nevím. Každopádně ty fotky na sweetu jsou aktuálnější (určitě její, takové tetování na břichu jsem u jiné holky neviděl). Snad se nic nestane, když sem hodím odkaz na sweetparadise:

http://www.sweetparadise.cz/cs/nase-sex ... %20bruneta
lorddrizzt

Zpět na Dotazy na dívky