Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Ema 728 650 773

Příspěvekod Dylenhunt » ned 20. zář 2020, 0:24

Tak ses přiznal, ani to nebolelo :D

No takže nemáte vod webu klíče, to eště není tak hrozný, pokud ho nakonec doženete. Až se admin ozve, tak ať vám dá záložní přístup na tydle případy. Případně ať vám odlejvá zálohy někam kde na ně můžete. Takhle záviset na jednom člověku je totiž problém přesně v těchto situacích - nakonec se to dycky stane a pak můžete akorát chodit vokolo jak děcko kolem cukrárny, že.

Na karantény a tydle kraviny srát :!:
Dylenhunt

Příspěvekod vulcan » ned 20. zář 2020, 6:50

Dylenhunt píše: No takže nemáte vod webu klíče, to eště není tak hrozný, pokud ho nakonec doženete. Až se admin ozve, tak ať vám dá záložní přístup na tydle případy. Případně ať vám odlejvá zálohy někam kde na ně můžete. Takhle záviset na jednom člověku je totiž problém přesně v těchto situacích - nakonec se to dycky stane a pak můžete akorát chodit vokolo jak děcko kolem cukrárny, že.

Toto jsem samozřejmě chtěl po něm už dávno :evil: :evil: , před více lety, aby byl rezervní záložní přístup na server a aby byla záloha na data. Nicméně on trval na svém :shock: :shock: , že to bude mít jen on, Admin a že to vždy opraví a nastartuje. Mnohokrát jsme měli o tom polemiku,bez efektu.., i proto někteří Pražáci založili světáky, kde se tam probírají pražské priváty.
vulcan

Příspěvekod Dylenhunt » ned 20. zář 2020, 10:20

To je hezký, že nece, a až ho někde třeba smete kamion, tak než se vyřídí dědictví (jako že todle bude tak asi poslední věc, která bude někoho zajímat), tak projekt bude tak shnilou mrtvolou, že už to nikdo neresuscituje :shock: ale na to tidle egoisti prostě nemyslí, strachujou se jenom toho, že je někdo vyšoupne žejo (jako kdyby uživatele zajímal admin, kterýho stejně neznají, zvlášť dyž člověk je rád, že to někdo vůbec dělá, natož ho eště měnit).
Dylenhunt

Příspěvekod acx » ned 20. zář 2020, 11:11

Dylenhunt píše:To je hezký, že nece, a až ho někde třeba smete kamion, tak než se vyřídí dědictví (jako že todle bude tak asi poslední věc, která bude někoho zajímat), tak projekt bude tak shnilou mrtvolou, že už to nikdo neresuscituje :shock: ale na to tidle egoisti prostě nemyslí, strachujou se jenom toho, že je někdo vyšoupne žejo (jako kdyby uživatele zajímal admin, kterýho stejně neznají, zvlášť dyž člověk je rád, že to někdo vůbec dělá, natož ho eště měnit).

Když píšeš o egoistech, co kdyby jsi na své náklady založil stránky podle svých představ? A teprve potom někoho hodnotil? :twisted: Kecat je jednoduché ... :P
Darovanému koni na zuby nehleď :lol:
acx

Příspěvekod Dylenhunt » ned 20. zář 2020, 12:58

Mám už dva takový projekty (v jinejch věcech) a úplně mi to stačí, taky do toho víceméně jenom sypu čas, love a jiný prostředky. Teď se mi jeden WP vysypal a zas to bude něco to dát dohromady a rovnou všechno upgradovat na PHP 7.

A právě poslední dobou přemejšlím, že bych měl někam někomu dát záložní přístupy, pro všechny případy :arrow: Blbý je, že oficiálně nejsou neziskový (i když jsou ztrátový :D) a tam fakt nechceš jen tak někomu dát klíče, dyž je to vlastně tvůj byznys. Zase z tohodle hlediska, kdybych spadl pod rozběhlou slepicu, kolega ve firmě by měl mít do všeho přístup. Takže vlastně cajk :)

Ty se nehlásíš? By ses mohl krásně realizovat na vlastním, místo válek s nějakým debílkem tady (cotoe, agnus, angus?).
Dylenhunt

Příspěvekod acx » ned 20. zář 2020, 14:01

to nejsou války, to je sranda :lol:
Sex stránky nejsou neziskovky nebo byznys, to je zde charita. :wink:
Práce mám dost a jsem rád, že mám někdy volno :?
acx

Příspěvekod Dylenhunt » ned 20. zář 2020, 17:46

A to vykecávání tady počítáš do práce, nebo do volna? :twisted: :lol:
Dylenhunt

Příspěvekod acx » pon 21. zář 2020, 0:25

Dylenhunt píše:A to vykecávání tady počítáš do práce, nebo do volna? :twisted: :lol:

jako odreagování při práci na SW. Co kdyby jsi odkázal na to tvoje tzv. projekty, aby zde nebyl dojem, že jen kecáš :lol:
reinkarnace ageluse asi :P :P
acx

Příspěvekod vulcan » pon 21. zář 2020, 10:14

Už to tady plevelíme slečně Emě dost, třeba to ADMIN přesune jinam..
ale ještě k tomu foru bych dodal:
Vytvořit diskuzní forum, třeba v phpBB je docela snadné, podle šablony.
Komplikovanější je jej udržet vitální, zajistit sledovanost, udržet nosná témata, správně udělat základní rozčlenění. U Mashera byla ta sledovanost celorepubliková, docela velká a hlavně vše fungovalo 10 let, to je obrovské množství informací, možností srovnávat, odkazovat atd. A je to každodenní práce.
Třeba slečny, ťapiny si několikrát založily své forum, např, před 8 lety jistá ADP v Praze, pak ještě několik jiných a vše padlo po několika týdnech , stalo se z toho štěbetání, vzájemné útoky společnic a jejich pasáků, až jsem se divil, jaký to byl kanál , ta jejich komunikace. :D . Je možné, že se Admin u Mashera objeví, forum bude resuscitováno, ale t.č. nemám páky to ovlivnit.
vulcan

Příspěvekod Dylenhunt » pon 21. zář 2020, 10:57

vulcan píše:Komplikovanější je jej udržet vitální

To je nejhorší problém - hlavně teda po technologické stránce. Vono všechno funguje a najednou grc, nějakej bot to celý zaplevelí, pak to někdo nahackuje…

Naštěstí už PhpBB přešlo taky na balíkovací systém a online aktualizace, takže uchodit nový fórum na novým serveru je v pohodě; aktualizovat starý gerontí fóra je neuvěřitelnej průser, páčto se to obvykle má tendenci celý rozsypat, u takhle rozsáhlýho upgrade backendu.

Jinak se tady furt vohání anonymitou, máš dojem, že sem jako dám link na svoje projekty, propojený s produkčním firemním webem, kde je pak naprosto všechno o statutárech vyjma snad čísla bot? :lol:
Dylenhunt

Re: 33Jana amatéři 723 909 298

Příspěvekod rockyxxx » čtv 24. zář 2020, 17:54

ty vole , tak když máš na dotyčnou miliardu negativních recenzí, proč za ní lezeš?
rockyxxx

Příspěvekod bilmc » čtv 24. zář 2020, 20:15

Tak asi jen špatně hledal no... stane se... Zároveň je potřeba poznat i ty horší, aby si potom člověk víc vážil těch fajn holek :)
bilmc

Příspěvekod Magor » pát 25. zář 2020, 9:17

Kurva já fakt hledal a nenašel. Jak píše bilmc, hledal jsem blbě no :? Ponaučení pro příště, líp hledat...
Magor

Příspěvekod bilmc » pát 25. zář 2020, 15:22

Já ji chtěl před nějakým časem navštívit ale po nějakých recenzích jsem od toho upustil. Každopádně přesně jak píše kolega Chris, jakmile člověk začne přemýšlet jak mohl ty prachy lépe utratit, jak je to v řiti :D Nejlepší je na to nemyslet 8)
bilmc

Laura 732473630 , 732 473 630 privát Star

Příspěvekod pert.rudny » sob 3. říj 2020, 11:10

Byl jsem tam a chystám recenzi.. Ty si ale takový trouba že se ani nepodivas kam vkládat dotazy.. Říkám si jestli to má cenu sem vůbec dávat. Je mi jasné že ne všichni co chodí na privát musí být profesoři matematiky z molekulární fakulty VŠ, ale takový základní IQ test jako vložit dotaz do dotazů by jste aspoň mohli ne? sakra
pert.rudny

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma