Hledat  

Simona 723 186 472

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Simona 723 186 472

Příspěvekod thasst » stř 9. kvě 2007, 22:48

thasst

Příspěvekod frantavb » pon 23. črc 2007, 22:30

Já jsem ji vyzkoušel a musím říct že je to nádherná kočka.V sexu bych řekl že je to lepší průměr.Bohužel pro mě je to dcerka mojí sestřenice a bylo mi řečeno že je jí to nepříjemné,takže už mám bohužel utrum.Ale bacha na jednu věc,dělá jenom půlhodinové služby a čas počítá hned od chvíle kdy vlezeš do dveří.
frantavb

Vole

Příspěvekod Roman.ek » úte 24. črc 2007, 21:46

Frantovb, buď trochu taktní a diskrétní a nevytrubuj všude svůj příbuzenský vztah k této holce. Úplně stačí když dáš hodnocení jaká je v sexu a hotovo, šmytec!
Roman.ek

Příspěvekod chaka » pon 20. dub 2009, 13:44

Zkusil jsem a nedoporučuji, leda pro silné nátury :(
Přístup udělej se rychle, rychle a vypadni...
Sídlí v jakémsi bytě schovaném v dvorním traktu, barák sám o sobě hrůza, byt už je relativně v poho.
Kočka je to fakt krásná, ale decentně silnější než na fotu a taky určo starší, tipuju tak 25, ale to by vůbec nevadilo. Kozy nádherný, pevný, ale ten přístup - katastrofa.
Prachy zkasírovala dopředu, pak mě poslala vykoupat se do sprcháče, kde se válely cizí chlupy. V bytě očividně nebyla sama, svítilo se v nějaké kuchyni či co, kam okamžitě po zkasírování odnesla prachy. Když jsem se vrátil ze sprchy, odešla se vysprchovat ona. Trvalo jí to hezky dlouho, zatímco čas běžel... :x Vrátila se v pěkné košilce, postava i kozy nádhera, ale hrozně chladný přístup, líbaní nic, šukačka s gelem, tvářila se u toho absolutně nezúčastněně, ležela jak prkno a jen čekala, až se udělám. Trochu nasraně a v rychlosti jsem to ukončil, znovu se vysprchoval a hodně rozladěný vypadl...
Útrata 1000,-Kč/půl hoďky i s dvojnásobným sprchováním :(
Víckrát opakovat nebudu, je to zlatokopka, nic jiného. Postava pořád krásná, kozy překrásný, ale ten přístup příšerný :evil:
chaka

Příspěvekod frantavb » pon 20. dub 2009, 16:29

Tak to je vidět,že to nemá v hlavě srovnaný.Kdyby se nechovala tak jak se píše v předcházející recenzi,tak může mít prachů že by v životě už nic jinýho dělat nemusela.Podívejte se na Simonu z 28.října,zdaleka není tak hezká,ale jelikož má prvotřídní přístup tak už teď je zajištěná do konce života.Nádherný tělo není všechno.A vzhledem k tomu,jaké má Simona z Kopečné geny v rodině,tak za pár let věřím tomu,že bude tuctová vypasená bachyně a nikdo si o ni ani kolo neopře.
frantavb

Příspěvekod Rafael » pon 20. dub 2009, 22:42

frantavb píše:Tak to je vidět,že to nemá v hlavě srovnaný.Kdyby se nechovala tak jak se píše v předcházející recenzi,tak může mít prachů že by v životě už nic jinýho dělat nemusela.Podívejte se na Simonu z 28.října,zdaleka není tak hezká,ale jelikož má prvotřídní přístup tak už teď je zajištěná do konce života.Nádherný tělo není všechno.A vzhledem k tomu,jaké má Simona z Kopečné geny v rodině,tak za pár let věřím tomu,že bude tuctová vypasená bachyně a nikdo si o ni ani kolo neopře.

frantavb
možná máš pravdu, jak bude vypadat za pár let.. a jak by byla úspěšná s lepším přístupem -
- já mám podobnou zkušenost jako chaka. je chladná a vypočítavá.

Ale vysloveně je z Tebe cítit - ne zrovna kladný vztah k Tvé příbuzné.., není to moc taktní, takhle to zdůrazňovat.
Rafael

Příspěvekod frantavb » pon 20. dub 2009, 23:10

Taktní to moc není,ale jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá.Může si za to svým přístupem sama že tady o ní nenapsal nikdo nic kladného.
frantavb

Příspěvekod marin » úte 21. dub 2009, 9:17

ja jsem byl max. spokojenej navsteva cca 5x, krasne kouri a obzvlast pekne lize pytlika a jeste u Teho vzdychala. Spis si myslim, ze je naladovka... :roll:
marin

Příspěvekod vulcan » čtv 23. dub 2009, 1:02

Simonu jsem navštívil už asi 3x, naposledy před několika měsíci. Je to skutečně pěkná, atraktivní černovláska, má tendenci trochu nabírat na váze, prsa má skutečně krásný.
její přístup byl sice zdvořilý, ale tak nějak člověk cítí, že je uvnitř chladná :cry: . Po spršce mojí a její se nechala trochu pomazlit, lehce podráždit prsty, pak beze slova se vrhla na orál bez, nestačil jsem říci ani popel, nicméně musím uznat, že to umí, a měl jsem co dělat, abych se rychle neudělal :D .
Nasadila gumu, lubrikant nepotřebovala, trochu jsem ji před tím podráždil.. pěkně přirážela, už se to nedalo, udělal jsem se za pár minut, i když jsem se snažil oddálit orgasmus. Pak už neměla zájem o další úkony, a nemělo cenu dál pokračovat. takže všeho všudy 20 - 25 minut.

Připadne mně, jakoby byla už nějak "burn out" - vyhořelá, možná "vymrdaná" - promiňte mi tento výraz :oops:
Chybí takové trochu nadšení, třebas i trochu hrané.., ale za ty peníze by to mělo být profesionální normou.
Když jsem za ní byl před rokem a půl, tak byla ještě normální, tj. docela fajn.
vulcan

Příspěvekod vulcan » čtv 23. dub 2009, 1:07

Dnes Simona inzerovala na Agamě - respektive někdo s její fotkou - jako Sisi - privát v Praze, telefon začínající na 777 ...,
všiml jsem si toho někdy v poledne, teď večer už ten inzerát tam není..

Podivné. Že by hledala nové působiště ? :shock: Nebo jí někdo ukradl fotografii ( vzhledem k těm kozám, není divu). :twisted:
vulcan

Zpět na Dotazy na dívky