Adéla - díl čtvrtýDávám návštěvě u
Adély ještě jednu šanci, když to
minule nevyšlo

. Objednávka bez komplikací, ale těžko říct, co se zase může stát

...
Pět minut před domluveným termínem zvoním na zvonek. Slečna prý přijde. Dveře dokořán, tak čekám ve dvoře u popelnic. Vyzvedává mě Adéla, ostatním se nechtělo. Vede mě k druhému bytu. Zastavuji se v očekávání, že si jen pro něco skočí. Ne

. Tak se na výzvu zouvám a nacházím se v kuchyňce, oddělené od dalšího prostoru paravanem s čínskými znaky.
Pokoj s růžovými stěnami. Kolegyně sedí hned za rohem, takže slyšíme jejich konverzaci v kuchyni a oni zase tu naši. Adéla se snaží aspoň zapnout rádio. Které ale nefunguje

. Platím za hodinu + 500 Kč příplatek za líbání. Do koupelny musím přes chodbu do druhého bytu a zpátky sám. V kuchyni dvě slečny, tak jim dávám prostor k odchodu.
S Adélou se sejdeme v posteli až cca 20 min. od použití zvonku

. Slečna pouští hudbu z mobilu. Nemohu se nezeptat na minulé setkání, které neproběhlo. Adéla se diví, na privátě se prý nacházela celý den

. Ke konci mám problém, vzdávám to a žádám Adélu, ať použije ruku. Asi budu přešukaný

... Adéle dorazilo jídlo.
Koupelna, Adéla přichází, že si musíme pospíšit, pokoj prý budou malovat, malíři na cestě a jí o tom nikdo neřekl. Co

? Pusa v předsíni/kuchyňce a pro cestu dolů volím schody. Na hodinky jsem se zapomněl podívat. Celkové hodnocení? Tato návštěva mě zase tolik nenadchla

...
Úpravy vyhrazeny.