Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Pervertiti_XO - amateri.cz

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 14. led 2021, 18:43

Pervertiti_XO píše:Byl jsi nespokojený a tím to pro mě končí.

Kdyby to tak bylo, tak bys zde nenapsala ani písmeno :D .

Ještě mě napadá:
Pervertiti_XO píše:protože je logické, že nebudu cizího člověka nechávat u mě doma bez dozoru a půjdu do sprchy, nemyslím to nijak zle ale prostě je to logické. Neznám tě a ty neznáš mě.

"Logické" není vodit si klienty domů :idea: . Když pominu jiné faktory, není potom nepříjemné spát v té stejné posteli :mrgreen: ?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Re: Lucie - 737164899

Příspěvekod Ondiii » sob 16. led 2021, 20:13

Springceleb píše:
vulcan píše:
Koukněte se, kolik poměrně hezkých holek je v tzv. masážích.
Nepodporujte ty masáže :shock: , zbytečně lákají děvčata k tomu patlání olejem a honění. A dělají z toho vědeckou činnost. :D
Podívejte, jak agresivní inzerci mají Masérny. Úplná degenerace / degradace nornické činnosti. :D
Na Masheru jsem jim vyhradil "rezervaci" mimo sledované forum, na světácích mají zcela utrum.
Nic ve zlém, ale to je tolik chlapů línejch souložit ? :shock:
:D

Vulcan má pravdu. Tohle je fakt diagnóza dnešního mužstvi, místo k holiči do předraženýho barberu, místo whisky slaďoučkej rumíček, místo fotbalu trapnej badminton, místo kurvy masérka a místo bodání napatlat olejem a vyhonit. S takovou si tady budeme časem tak akorát navzájem lízat prdele... přátelé.

Ono už to do vyššího levlu vstoupilo. Množí se nabidky pořízení erot. fotek dle přání... Za úplatu.
Ondiii

Re: Nikol28 - Amatéři

Příspěvekod puff » ned 24. led 2021, 20:36

puff

Off topic - volná diskuze

Příspěvekod Dobermann » stř 3. úno 2021, 19:34

Re: Otočky

Hawkstein píše:Ve Vídni jsi člověk zašuká bez ochrany s hezkou holkou, která má za sebou vysokou školu kuřby, a pravidelné, zákonem nařízené (min. 1 krát týdně) testování na pohlavní choroby. Není to 100 procentní, za 8 let návštěv jse mi ale ještě ani jednou nestalo že bych něco dostal a kvalita vždy parádní. Je to proto, že se dají sehnat holky i za 70 éček, ale ty za 120 přitahujou spíš zámožnější pány, ty holky si dobrovolně dělají testy dva krát týdně, protože vědí že jenom tak si udrží kvalitní klientelu. Ceny: cca 120 EUR/ hodinu (cca 3000 Kč). Těch 3500 kč za hodinu od týhle slečny se všema jejíma službama..... bez komentáře.

no ty vole palce nahoru za odvahu... ale :roll:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Hawkstein » čtv 4. úno 2021, 12:22

Odvaha to není, spíš množství výzkumu (čtení fór, recenzí, etc) a veliká opatrnost při výběru.
Hawkstein

Příspěvekod bleha » pát 5. úno 2021, 15:41

Hawkstein píše:

Odvaha to není, spíš množství výzkumu (čtení fór, recenzí, etc) a veliká opatrnost při výběru.

No člověče docela si mě navnadil :D Zatím ale počkám jak se vymrví corona, ale nějaká rakouské fóra by se sem hodila vsunout :wink:
bleha

Příspěvekod TomDoll » pát 5. úno 2021, 18:23

Hawkstein píše:Odvaha to není, spíš množství výzkumu (čtení fór, recenzí, etc) a veliká opatrnost při výběru.

No ... par citaci z wikipedie:

Přítomnost HIV v organismu lze diagnostikovat pomocí krevních testů. Nejčastěji se zjišťuje přítomnost protilátek proti viru HIV v krvi. Pozitivní výsledek testu znamená, že organismus proti viru vyrábí protilátky a byl jím tedy infikován. Protilátky se však v dostatečném množství vytvoří až určitou dobu po nákaze. Obvyklá doba do nástupu protilátek je 4–6 týdnů, dříve, již po dvou týdnech po infekci, lze přítomnost HIV verifikovat průkazem antigenu p24 a přibližně po týdnu po akvírování infekce je pozitivní reakce PCR.

Ale infekcni jsi temer okamzite. Takze podle me risk, at ctes co ctes.
TomDoll

Příspěvekod antonio22 » pát 5. úno 2021, 19:31

Risk je i jet autem do tesca. Pravděpodobnost že má holka HIV je minimální, navíc HIV v prvních šesti týdnech - úplně minimalni. Pak taky riziko přenosu minimální i když už ho má.. Než jsem měl děti, tak jsem si svůj život nijak zvlášť necenil a taky jsem šel do jistých hazardu..
Celé studium na výšce jsem s žádnou holkou nepoužil kondom např...
antonio22

Příspěvekod Hawkstein » sob 6. úno 2021, 13:12

No ... par citaci z wikipedie:

Přítomnost HIV v organismu lze diagnostikovat pomocí krevních testů. Nejčastěji se zjišťuje přítomnost protilátek proti viru HIV v krvi. Pozitivní výsledek testu znamená, že organismus proti viru vyrábí protilátky a byl jím tedy infikován. Protilátky se však v dostatečném množství vytvoří až určitou dobu po nákaze. Obvyklá doba do nástupu protilátek je 4–6 týdnů, dříve, již po dvou týdnech po infekci, lze přítomnost HIV verifikovat průkazem antigenu p24 a přibližně po týdnu po akvírování infekce je pozitivní reakce PCR.

Ale infekcni jsi temer okamzite. Takze podle me risk, at ctes co ctes.

Trochu statistiky, pravděpodobnost přenosu HIV viru ze ženy na muže: Vaginal sex, female-to-male, no condom 0.04% (1 in 2380)

https://www.aidsmap.com/about-hiv/estim ... k-exposure

Klidně můžem pokračovat v debatě jinde, jak taky Vulcan správně poznačil, měli by se tady řešit otočky.
S pozdravem.
Hawkstein

Příspěvekod acx » sob 6. úno 2021, 14:53

Jen malá poznámka, to je v případě 0,04%, že žena už HIV má ...
acx

Příspěvekod Hawkstein » sob 6. úno 2021, 16:53

acx píše:Jen malá poznámka, to je v případě 0,04%, že žena už HIV má ...

Přesně. Jinýmy slovy, spíš bych se bál že mně v Moravě sežere žralok.
Je to ale jenom můj názor, každý podle svýho.
A samozřejmě není třeba podceňovat účinnost a význam ochrany.
Čert prý nikdy nepspí, a kto se s ním chce hrát, musí rizika jeho znát.
Hawkstein

Příspěvekod Che » sob 6. úno 2021, 18:13

Chápu, že je přehnané po mnohých z vás chtít, abyste pochopili, že otočka není pohlavní nemoc. Ale nezoufejte, právě pro vás jsem založil nové téma v diskusích na téma!
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Re: Lucie - 737164899

Příspěvekod tigerone » pon 8. úno 2021, 14:25

Ondiii píše:
Springceleb píše:
vulcan píše:
Koukněte se, kolik poměrně hezkých holek je v tzv. masážích.
Nepodporujte ty masáže :shock: , zbytečně lákají děvčata k tomu patlání olejem a honění. A dělají z toho vědeckou činnost. :D
Podívejte, jak agresivní inzerci mají Masérny. Úplná degenerace / degradace nornické činnosti. :D
Na Masheru jsem jim vyhradil "rezervaci" mimo sledované forum, na světácích mají zcela utrum.
Nic ve zlém, ale to je tolik chlapů línejch souložit ? :shock:
:D

Vulcan má pravdu. Tohle je fakt diagnóza dnešního mužstvi, místo k holiči do předraženýho barberu, místo whisky slaďoučkej rumíček, místo fotbalu trapnej badminton, místo kurvy masérka a místo bodání napatlat olejem a vyhonit. S takovou si tady budeme časem tak akorát navzájem lízat prdele... přátelé.

Ono už to do vyššího levlu vstoupilo. Množí se nabidky pořízení erot. fotek dle přání... Za úplatu.

Největší vtip je, že za to chtějí víc, než je měsíční platba za členství na kvalitní erotické weby, kde je videí a fotek až až :-).
tigerone

Re: Agáta - 704 907 650 - Privát Mia

Příspěvekod Weedman23 » stř 10. úno 2021, 22:26

Mikin3 píše:Čau, hoši jaká je? Dík

Máš tu ona málo stran nebo neumíš číst ?
Weedman23

Příspěvekod Mates45 » čtv 11. úno 2021, 10:59

Si vem, že ty holky mají denně 2-6 klientů. Dát třeba 3 hodiny po sobě .... to by jsi nedával ani ty :D . Proto dělají radši půlhodiny.
Mates45

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma