|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
erestarchos píše:Nezná tady někdo někaký odkazy na stránky nějakých VŠ studentek, které si tímto způsobem přividělávají?
frantavb píše:Určitě je mezi Brněnskými šlapkami dost značná část studentek,ale pokud se tím nechlubí přímo v inzerátu tak se to těžko zjišťuje.
erestarchos píše:Nezná tady někdo někaký odkazy na stránky nějakých VŠ studentek, které si tímto způsobem přividělávají?
Rudoch píše:...jako aby tě doučily gramatiku - přivydělávají, žejo?
erestarchos píše:Rudoch píše:...jako aby tě doučily gramatiku - přivydělávají, žejo?
Hele, po pár pivech to je jedno.![]()
A informace pro tebe - píše se "že jo!!!
vulcan píše:erestarchos píše:Rudoch píše:...jako aby tě doučily gramatiku - přivydělávají, žejo?
Hele, po pár pivech to je jedno.![]()
A informace pro tebe - píše se "že jo!!!
chlapci, vidím to jasně.
Uděláme si doučovací kroužek, vybereme ty nejšikovnější studentky, a budeme se několik dnů doučovat.Já třeba anatomii
. Gramatiku nechám Rudochovi. Nakonec holkám dáme zápočet.
erestarchos píše:Do toho bych šel taky.Učil bych chemii - co je to ehanol, nikotin, THC, co jsou to hormony, .......
DOBRABRIGADA píše:erestarchos píše:Do toho bych šel taky.Učil bych chemii - co je to ehanol, nikotin, THC, co jsou to hormony, .......
Myslem jsem že je tohle diskuze jak hledat studentky a né jak dělat fetky,řekl bych že těch už máme v Beně dostatek
Portam píše:http://www.amateri.cz/?a=profil&userid=62046
Re: Amaterka z Brna
od antitom » ned 25. zář 2011, 11:29
Zdar, byl jste někdo s amatérkou, která je na lidech jako: zrzkasvelkympoprsim. Nabízí orál s polykáním za 500 a sex za 1200, vypadá hodně dobře. Mám na ni kontakt přes amateri.cz (20leta5tkyBRno)
Edit: tak jsem za ní byl, úměrně těm 5kám má i zbytek postavy, dal jsem orál do konce, nakonec jí stačilo 300. Moc velká myslitelka to není, protože jsem ji vyzvedl přímo u ní doma. Kdo má zájem o číslo, tak SZ
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků