Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Otočky

Příspěvekod acx » čtv 11. úno 2021, 11:51

Mates45 píše:Si vem, že ty holky mají denně 2-6 klientů. Dát třeba 3 hodiny po sobě .... to by jsi nedával ani ty :D . Proto dělají radši půlhodiny.

Chlapi mají jiné fyziologické vybavení, nestačí jim jen ležet. :lol:
Jinak to není tak, že mají o 1/2 delší volno, místo 1 vezmou 2. Podstatná je vychcanost, v 1/2 máš 2 sprchy, trochu pokecají, 10 minut před koncem ti řeknou, že se máš udělat, končí čas. Takže efektivní šukání je max 15. minut, kdežto z v hodině 45 minut. Takže za 2 1/2 hodiny se méně nadře, vydělá 2000 místo 1500 a má příplatky 2x. Sice vzdělání mizivé, ovšem tyhle mrchy, když jde o peníze, jsou neuvěřitelně nadané. :P
acx

Příspěvekod Mates45 » čtv 11. úno 2021, 12:54

acx píše:
Mates45 píše:Si vem, že ty holky mají denně 2-6 klientů. Dát třeba 3 hodiny po sobě .... to by jsi nedával ani ty :D . Proto dělají radši půlhodiny.

Chlapi mají jiné fyziologické vybavení, nestačí jim jen ležet. :lol:
Jinak to není tak, že mají o 1/2 delší volno, místo 1 vezmou 2. Podstatná je vychcanost, v 1/2 máš 2 sprchy, trochu pokecají, 10 minut před koncem ti řeknou, že se máš udělat, končí čas. Takže efektivní šukání je max 15. minut, kdežto z v hodině 45 minut. Takže za 2 1/2 hodiny se méně nadře, vydělá 2000 místo 1500 a má příplatky 2x. Sice vzdělání mizivé, ovšem tyhle mrchy, když jde o peníze, jsou neuvěřitelně nadané. :P

To je taky pravda :D
Mates45

Re: Agáta - 704 907 650 - Privát Mia

Příspěvekod antonio22 » čtv 11. úno 2021, 17:17

Pak se divme holkám že jsou otrávené když za nima chodí tací dementi :-(
antonio22

Příspěvekod neznamy » čtv 11. úno 2021, 18:29

Asi mi něco uniká, proto vznáším nestárnoucí dotaz - kdo je nutí vykonávat takovou profesi?

Jinak stačil by trochu lepší time-management, 4x hodina, mezi nimi půl hodiny až hodinu odstup a hned to vypadá lépe ke zvládnutí. Ale samozřejmě to dívky radši krátkodobě naženou půlhodinami těsně po sobě a z toho vzniká ojebávání času, norníci si u dívek podávají dveře a kvalita služeb jde rapidně dolů (za předpokladu, že ty služby už předtím alespoň za něco stály :D).
neznamy

Off topic - volná diskuze

Příspěvekod bilmc » čtv 11. úno 2021, 19:25

Napadlo mě založit toto téma, ve kterém se můžeme prostě úplně volně bavit o čemkoliv co nás napadne tak, abychom zbytečně neplnili vlákna, která k tomu nejsou úplně určená. Takže, můžeme začít a hned zkusím navázat na příspěvek jednoho kolegy, který má poslední příspěvek v tématu OT, přesunuté příspěvky aj.

Jinak tu samozřejmě řešme počasí, fotbal, politiku (to možná opatrně) a prostě každodenní radosti a starosti. Vaše koníčky, zajímavosti ze světa a tuzemska atd.

Asi mi něco uniká, proto vznáším nestárnoucí dotaz - kdo je nutí vykonávat takovou profesi?

Jinak stačil by trochu lepší time-management, 4x hodina, mezi nimi půl hodiny až hodinu odstup a hned to vypadá lépe ke zvládnutí. Ale samozřejmě to dívky radši krátkodobě naženou půlhodinami těsně po sobě a z toho vzniká ojebávání času, norníci si u dívek podávají dveře a kvalita služeb jde rapidně dolů (za předpokladu, že ty služby už předtím alespoň za něco stály :D).

Nikdo, ale jsou to relativně jednoduché peníze za nic v podstatě, ne? :D Jako já být holka, tak bych to dělat asi nemohl. Neměl bych na to povahu. Což je paradoxní, protože v této druhé pozici zákazníka, mi to paradoxně vůbec nevadí.
Naposledy upravil bilmc dne čtv 11. úno 2021, 19:59, celkově upraveno 1
bilmc

Re: Volná diskuze

Příspěvekod bilmc » čtv 11. úno 2021, 19:34

Navazuji na další téma k diskuzi, které se nachází v tématu Agáty (ať to tam neplníme OT) - https://www.sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=7858&start=225

antonio22 píše:Pak se divme holkám že jsou otrávené když za nima chodí tací dementi :-(

Toto si nemyslím, že je nějaké průkazné. Kdyby ty holky dělaly jakékoliv jiné zaměstnání, tak by se s dementy denně nepotkávaly? Potkávaly, tak to prostě musí brát tak, že tak to v životě chodí. Pokud na základě jednoho či dvou dementů už zbytek jen "škatulkují", tak je to špatně.
bilmc

Re: Eliška amateri ANGELL26

Příspěvekod Che » čtv 11. úno 2021, 23:59

Mrdac99 píše:Zdar pánové nevím kde hledáte chybí já sem u této slečny byl několikrát a problém sem neměl a sem naprosto spokojen chodím k ní pravidelně moc dobře kouří semnou se baví normálně a jak tady někdo píše není to že se vystrikas a že tě odkopne pokud máš ještě čas tak si s tebou povídá atd příjemná slečna

Když pominu pravopisné chyby, také nechápu, co je za módu tohle psaní bez interpunkce. Vždyť se to blbě čte a autor tak zbytečně snižuje informační hodnotu svého sdělení.
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Re: Eliška amateri ANGELL26

Příspěvekod bilmc » pát 12. úno 2021, 0:40

Che píše:
Mrdac99 píše:Zdar pánové nevím kde hledáte chybí já sem u této slečny byl několikrát a problém sem neměl a sem naprosto spokojen chodím k ní pravidelně moc dobře kouří semnou se baví normálně a jak tady někdo píše není to že se vystrikas a že tě odkopne pokud máš ještě čas tak si s tebou povídá atd příjemná slečna

Když pominu pravopisné chyby, také nechápu, co je za módu tohle psaní bez interpunkce. Vždyť se to blbě čte a autor tak zbytečně snižuje informační hodnotu svého sdělení.

Tak tak, měl jsem nutkání k tomu něco napsat už v tom hlavním vláknu. Sto lidí, sto chutí. Určitě má svoje stálé zákazníky, kteří jsou spokojení. Ne každý si s každým sedne. Jen si myslím, že my chyby nehledáme spíš tu jen každý tak nějak objektivně popisuje svoji zkušenost. No, objektivně... někdy je to těžké zůstat objektivní ale věřím, že se tady o to většina snažíme.
Naposledy upravil bilmc dne pát 12. úno 2021, 19:44, celkově upraveno 1
bilmc

Re: Off topic - volná diskuze

Příspěvekod neznamy » pát 12. úno 2021, 17:58

Hlavně naprostá klasika - čerstvě zaregistrovaný účet s "chlapáckým" nickem, aby nikdo z nás nepochyboval o jeho mužnosti, a hned první pochvalná recenze na dívku s negativním či neutrálním hodnocením. Už chybí jen:

a) vyhrožování násilím ostatním uživatelům a předstírané silné řeči "klidně se s tebou někde potkám a dám ti do držky"

nebo

b) jsem opravdu chlap a navštívil jsem hodně žen, již brzy sem dám víc recenzí ať sami vidíte, že mi můžete věřit.

Téměř vždy ani k jednomu z vyjmenovaného nedojde a zmizí v propadlišti dějin falešných recenzí.
neznamy

Příspěvekod bilmc » sob 13. úno 2021, 13:52

Kolega neznamy to shrnul úplně nádherně. Nechtěl jsem na první dobrou být tak ostrý jako ty. :D Každopádně uvidíme, třeba mrdac překvapí a přidá nějakou další recenzi. Nebo taky nepřekvapí.
bilmc

Re: Pervertiti_XO

Příspěvekod Pervertiti_XO » sob 13. úno 2021, 16:57

bilmc píše:
Pervertiti_XO píše:
bilmc píše:Já osobně bych řekl, že je to jeden nefachčenko na jednu šlápotu v tomto případě. V tom domě pracuje ještě Charlotte-M https://www.amateri.com/cs/lide/2298120/Charlotte-m, takže ten druhej "bouchač" by mohl být klidně od ní. :D

Každopádně zajímavej příběh. Já po obou slečnách (tedy spíš paních) pokukoval ale neakceptoval jsem jejich cenovou politiku. Obě mají recenze vesměs negativní a vzhledem k tomu všemu kolem, jsem opravdu rád, že jsem ani jednu nenavštívil. Doufám, že v podobném duchu budou pokračovat i další norníci. Myslím si, že nemáme zapotřebí, aby za námi běhali pochybní chlápci v případě, kdy se rozhodneme udělat otočku či neakceptovat cenu.

Fakt krásný jak tady vymýšlíte smyšlenky :D Ale co jiného od vás čekat že :D Když má žena chlapa a šuka za prachy hned je ten chlap pasak a nefachčenko a bůh ví co ještě :D žijeme v 21. století pokud to nevíte ;)

Pokud vy "nornici" nejste schopni akceptovat cenu je to v pořádku, ale ceny zjistíte už při psaní nebo volání takže se s ní ani nemusíte potkat :) Pokud chcete udělat otočku protože se vám dotyčná nelíbí je to také v pořádku ale to můžete zjistit už mezi dveřmi když vám otevře. A ne to udělat tak jako kolega výše kterému zřejmě šlo jen o to vyvolat problém aby mohl napsat negativní recenzi. Neboť jeho dlouhá recenze se zde objevila asi minutu po tom co ode mě utekl... Kdyby byl normální, tak by se otočil ve dveřích nebo třeba už na schodech do 1. patra by řekl hele tohle nepůjde a vše by bylo v klidu, ale to on neudělal, protože měl zalubem něco úplně jiného.

Vážně by mě zajímalo, zda taky píšete na některé slečny i pozitivní recenze, protože to spíše vypadá, že cíleně ponizujete mne i ostatní holky co nabízejí za FO

Nechci to tu moc plevelit ale když si rozklikneš mé jméno, tak uvidíš moje recenze a nemám problém napsat pozitivní hodnocení, pokud je ta slečna skvělá, takže bych to být tebou negeneralizoval a nepsal to stylem, podle sebe soudím tebe.

Dejme tomu, ale tady hodnotíš něco co jsi nezažil, neznáš mě, nebyl jsi u mě (což ti neberu to je tvá věc) ale přesto to hodnotíš. Podle sebe soudím tebe? Ale no tak :) Tady je vidět že mě opravdu neznáš. Já nepíšu žádné negativní recenze nemám k tomu důvod :) Protože u všeho najdeš jak pozitivní tak negativní recenze, a teď nemluvím jen o sexu za peníze ale obecně. Já se vždy řídím osobními zkušenosti a ne tím, že někdo někde říkal...
Pervertiti_XO

Re: Nicol Brno

Příspěvekod adamnovak23 » ned 14. úno 2021, 6:30

Od kolegy na amaterech mi bylo v sz sděleno, že si při poslední návštěvě všiml bulky na stydkem pysku, na testy se chystá po víkendu, přidávám jako varování ostatním.

Zároveň se může vyjádřit třeba sama Nikola zda se jedná o plíseň, virový původ a proč danou věc neřeší, pokud je to pravda a dost možná ohrožuje zdraví nás všech.
adamnovak23

Příspěvekod gumak » ned 14. úno 2021, 9:51

adamnovak23 píše:Od kolegy na amaterech mi bylo v sz sděleno, že si při poslední návštěvě všiml bulky na stydkem pysku,

To bude nejspíš klitoris :lol:
Neutečeš, neschováš se, koláče nejsou bez práce. Honí tě mlsná,jsi líná, přemýšlíš že se to vyšukat dá .
gumak

Příspěvekod Che » ned 14. úno 2021, 12:20

adamnovak23 píše:Od kolegy na amaterech mi bylo v sz sděleno, že si při poslední návštěvě všiml bulky na stydkem pysku...varování ostatním.

Proč to "kamarád kamaráda" neřešil přímo na místě s Nikol?

Jen aby bylo jasno, to je řečnická otázka. Nemá zavdat příčinu rozsáhlé OT debatě!
A když už, tak v Diskusích na téma prosím.
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Příspěvekod bilmc » ned 14. úno 2021, 13:03

adamnovak23 píše:Od kolegy na amaterech mi bylo v sz sděleno, že si při poslední návštěvě všiml bulky na stydkem pysku, na testy se chystá po víkendu, přidávám jako varování ostatním.

Zároveň se může vyjádřit třeba sama Nikola zda se jedná o plíseň, virový původ a proč danou věc neřeší, pokud je to pravda a dost možná ohrožuje zdraví nás všech.

Nicol mi není sympatická již podle cen a projevu tu na fóru ale tady to nařčení přes někoho... nevím. Ani se mi nezdá, že by zrovna nějaká bulka mohla představovat nějaké nebezpečí pro nás. Pokud opravdu existuje tak těch důvodů je celá rada a určitě to nemusí mít nic společného s nějakou pohlavní nemocí. Každopádně třeba se k tomu vyjádří ona sama nebo někdo další.
bilmc

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma