Zdravím vás kolegové,
máte někdo zkušenost s masážemi od https://www.amateri.com/cs/lide/1814568/KYRAerotickaING? Nehledal jsem, zdali inzeruje ještě někde jinde ale řekl bych, že hlavně na amatérech. Zkušenosti s ní jsem tu podle jejího telefonní čísla nenašel. Byl u ní někdo? Stojí to za to? Dostal jsem chuť na nějakou masáž s erotickým nádechem a její inzerát mě docela zaujal.
Díky za sdílení případných zkušeností.

Ohledně ceny jsem jí psal na amatérech, odpovědí mi bylo, že od 1500,- na hodinu, což bude asi nějaká úplně základní, bez ničeho speciálního, že? No nic, zkusím jí nějaký den zavolat a zjistit víc, tu trojku, co jsi platil, se mi totiž taky už dávat nechce. Ještě jednou díky za reálnou zkušenost.
 Ohledně ceny jsem jí psal na amatérech, odpovědí mi bylo, že od 1500,- na hodinu, což bude asi nějaká úplně základní, bez ničeho speciálního, že? No nic, zkusím jí nějaký den zavolat a zjistit víc, tu trojku, co jsi platil, se mi totiž taky už dávat nechce. Ještě jednou díky za reálnou zkušenost. , to samé když ny jsi  chtěl lízat jí, tak některé dovolí, ale zas 500 k masáži za 3000 navíc
, to samé když ny jsi  chtěl lízat jí, tak některé dovolí, ale zas 500 k masáži za 3000 navíc