od TomDoll » úte 2. bře 2021, 12:10
No já musím říci, že mám zkušenosti zcela spíše positivní.
1. Holky jsou tam reálné, schůzek jsem měl již skutečně dost, jen jsou dražší, ale zase se většinou bavíme o schůzce na delší dobu, třeba přes noc. toto jsem nehledal, ale když už to tak skončilo, tak proč ne. Jsou tam i holky, který si z toho vyloženě dělají levnou reklamu, sex.cz je prý drahej. Tady to mají tuším zadarmo.
2. Je to dobrý místo, na seznámení se s některou, pokud ji chcete jako milenku na delší dobu. Já mám za sebou 3 zkušenosti, 2 z Prahy a jednu z Brna. Zvlášť tu jednu jsem musel rázně ukončit, neb hrozilo, že se zamiluji a to je jak známo špatně. Úplně mi začalo hrabat. Naštěstí přišla jarní korona a to mě zachránilo. A ani jednou to nebylo za peníze za schůzku, ale prostě jsem něco koupil, co bylo potřeba, nebo jsem nechal něco v předsíni, když jsem odcházel. Plně na dobrovolné bázi. Vždy to byly mámy od dětí, co byly sami a hledali týpky, co nejsou chudáci a hlavně nehledali trvalý vztah. Ale úplně v pohodě holky a hlavně, úplně jiný typy než ťapky ze sex.cz.
3. Našel jsem tam dokonce i 2 kamarádky, z hlediska sexu nic, ale rozumíme si a občas pokecáme, napíšeme si, probereme ty ostatní. Ty to brali jako skutečnou seznamku, kde hledali prostě chlápka, co fakt má finance a nebude nutně chtít chodit jen na hodinu. Ale takových, tam asi moc není.
Samozřejmě, nebuťte idioti a neposílejte prachy předem apod. Jako jsou tam vyčůraný holky, ale nemyslím, že je tam moc fejk profilů od samotnýho provozovatele. Možná ze startu, ale teď je tam dost holek, který na to přišli, že je to pro ně zlatej důl a jsou tam.
Závěr: pokud hledáš milenku na delší dobu, neznám lepší místo. Na setkání s luxusní holkou na noc, podle mě lepší než amatéři, ale jsem starší, to možná také hraje roli. Na rychlovku to není v žádným případě, komunikace pomalá a složitá.