Che píše:tojejedno píše:Samozrejme muze existovat varianta, ze se slecna liba s jednim a s druhym odmitne z duvodu sympatii. Navstivil jsem nicmene spoustu slecen, ktery nemely problem se se mnou pusinkovat. Jsem mladej a nejsem nijak extra skaredej. Tim padem varianta, ze by se koc nechtela libat se mnou, ale s ehm starsim gentlemanem ano mi prijde jako znacne nepravdepodobna.
...Nejednu ženu a dívku daleko spíše zaujme charizma, tj. vystupování, úroveň a chování muže, než jeho věk a vzhled...Když tohle pochopíš, mnohá se s Tebou bude líbat i zdarma.
Jasny to bude ono... Pan vulcan, co jsem slysel, ma charismatu opravdu na rozdavani I kdyz pripoustim, nektere zeny pritahuji vice starsi muzi... Nic to ale nemeni na tom, ze tento kolega pise bullshit recenze, uvadi nepravdive udaje nebo zamerne napise negativni recenzi s umyslem si koc setrit pro sebe... Trochu se na nej poptej, dozvis se spustu zajimavych veci A za libani jsem si, narozdil od tebe, v zivote nepriplatil, ale dobrej pokus
acx píše:No jo, podle slečen existují mladí namyšlení blbečci, kteří kromě nízkého věku a movitého tatínka jsou jen takové ubohé nuly ...
"ubohe nuly" prohlasil typek se 1700 prispevky na foru o kurvach... A tatu bohuzel bohatyho nemam, kez by...