Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Off topic - volná diskuze

Příspěvekod pvdlfavb » stř 24. úno 2021, 11:14

Chápu, že Che má rád pořádek a systém, ale to přesouvání příspěvků se mi zdá přehnané. Někdy ty příspěvky nejsou až tak nesouvisející, aby byly přesunuty. Spíš to vypadá, že Che by raději místo diskuze recenze typu Heureka - vyjmenovat plusy, mínusy a jedna věta k tomu.

Já jen, aby to nebyl začátek konce...
pvdlfavb

Příspěvekod carl8848 » stř 24. úno 2021, 12:11

Souhlasím, moc si vážím a děkuji, že Che se toho ujal a staré se o toto fórum. Ale je to fórum a ťapinách a měla by tu být zachováná nějáká svoboda. Ne aby se člověk bál něco napsat, že se to nehodí k tématu.
carl8848

Příspěvekod bilmc » stř 24. úno 2021, 12:34

Já vám rozumím ale podívejme se na to prosím reálně. V těch hlavních tématech o holkách je velké množství příspěvků, které tam prostě opravdu nepatří a dělají v tom nepořádek. Co jsem tak vypozoroval, tak pokud se ty příspěvky alespoň částečně týkají původního tématu, tak je Che nechává a nepřesunuje. Začne zasahovat až tehdy, když je těch příspěvků mimo původní téma opravdu hodně, nebo se ta diskuze stočí úplně jiným směrem. Důležité je, že Che nikomu příspěvky nemaže. Každý příspěvek (není-li až opravdu přehnaný nebo obsahující nějako citlivé informace) tu opravdu nechává.

Veškeré naše myšlenky, zprávy a cokoliv prostě můžeme diskutovat mimo ta hlavní vlákna, ve kterých by měl zůstat alespoň relativní pořádek. Zároveň můžeme úplně volně diskutovat v této sekci "Diskuze na téma" a zakládat si tu jakákoliv témata k jakékoliv diskuzi. Chápu, že většina z nás je tu zvyklá na původní režim ale věřím, že se dokážeme adaptovat i na tyto nové podmínky a pro všechny nově příchozí je to ještě o řád jednodušší.
bilmc

Re: AnnieAM (Amateri)

Příspěvekod barons » čtv 25. úno 2021, 15:11

Weedman23 píše:Jj ta je top jen jsem zvedav jak to bude tedkom kdyz jede nonstop jestli nebude moc presukana a kvalita nepujde dolu

No stala se z ní slušná světoběžnice od Brna - Jihlavu po Znojmo, komunikace s ní čím dále horší a začíná mít takové ty negativní manýry ...,
takže kdoví jak to s ní půjde, za mě je už na šikmé ploše :lol: :lol:
barons

Re: Brnoreal24

Příspěvekod bushmills » čtv 25. úno 2021, 18:19

Broucek500 píše:Nemam ve zvyku provarit amterku ci byti indiskretni...castecne si za to muzu sam,moje chyba ze jsem duveroval. Brnoreal24 navazuje kontakty na amikach,kde neni az tak aktivni,spsie formou nestalch mistnosti obcas,casteji formou zprav. Jde o mladou holku cca 26 roku,dorbnejsi postavy chlapeckeho vzhledu s malima drobnyma prsami. Opravdu dobre kouri,aktivni,meni polohy je videt ze si umi uzita cche aby i druhy z troho neco mnel ,tot klady,Co je ale katastrofa domluva,domluvaa komunikace jak s mongolem.....pokud se domluvi nekam specha takze nasleduje rychlovka stom ze vybahradi priste nebo jeste siuvidte vecer ale nic nenasleduje ci opet nekde musi byti. Domluva schizek pres sms ,zpravy na amaterech ci Wotcapu ...zvlate tady je videt ze zpravu precetla ale nereaguje. Horko tezko jsem se dimluvil trikrat...coz neni jeste stale duvod proc propalit,co mne uz nazvedlo je ze kdyz uz dostane nejake penize dopredu...stim ze dalsi budu zadarmo uz jsme zaplatil a sliby ze dojede najednou prestane komunikovat a na zpravy vubec nereaguje,v tomto pripade jsem takto utopil 2K,moje chyba ze jsme uveril. :oops: :evil:

Taky jak od Mongola.
bushmills

Příspěvekod Leo83 » čtv 25. úno 2021, 18:24

:lol: :lol: :lol:
Leo83

Příspěvekod Broucek500 » čtv 25. úno 2021, 18:32

bushmills píše:
Broucek500 píše:Nemam ve zvyku provarit amterku ci byti indiskretni...castecne si za to muzu sam,moje chyba ze jsem duveroval. Brnoreal24 navazuje kontakty na amikach,kde neni az tak aktivni,spsie formou nestalch mistnosti obcas,casteji formou zprav. Jde o mladou holku cca 26 roku,dorbnejsi postavy chlapeckeho vzhledu s malima drobnyma prsami. Opravdu dobre kouri,aktivni,meni polohy je videt ze si umi uzita cche aby i druhy z troho neco mnel ,tot klady,Co je ale katastrofa domluva,domluvaa komunikace jak s mongolem.....pokud se domluvi nekam specha takze nasleduje rychlovka stom ze vybahradi priste nebo jeste siuvidte vecer ale nic nenasleduje ci opet nekde musi byti. Domluva schizek pres sms ,zpravy na amaterech ci Wotcapu ...zvlate tady je videt ze zpravu precetla ale nereaguje. Horko tezko jsem se dimluvil trikrat...coz neni jeste stale duvod proc propalit,co mne uz nazvedlo je ze kdyz uz dostane nejake penize dopredu...stim ze dalsi budu zadarmo uz jsme zaplatil a sliby ze dojede najednou prestane komunikovat a na zpravy vubec nereaguje,v tomto pripade jsem takto utopil 2K,moje chyba ze jsme uveril. :oops: :evil:

Taky jak od Mongola.
Díry ,dislexie, jinak řeší formu nebo obsach? Sdělení je podle mne celkem jasný,že jsi reagoval takto taky o něčem svědčí vole.
Broucek500

Příspěvekod acx » čtv 25. úno 2021, 21:51

Leo83 píše: :lol: :lol: :lol:

Čemu se směješ, tvé příspěvky jsou k pláči .... :P :P :P
acx

Re: Agáta - 704 907 650 - Privát Mia

Příspěvekod MARTIN35 » úte 2. bře 2021, 22:40

Proč sem někteří píšou stupidní příspěvky a přesto jim nikdo nenadává?
Co takhle zachovávat elementární slušnost?

Myslím si že jsem ještě slušný , je tu víc uživatelů co se chová nevhodně, např. uživatelé nazivaji dívky " píče " atd. , to byste měl banovat :!:
MARTIN35

Re: Agáta 704907650 / 704 907 650 - Privát Mia

Příspěvekod Agus » čtv 4. bře 2021, 20:43

Che píše:
Agus píše:Co tu vyhrozujes dedku .
Koukni na IP adresu , a omluv se nám .
Co Ja mužu za to , ze někdo neumí psat recenze .

Tuhle debatu s dovolením uzavřu já. Toto fórum má primárně sloužit vzájemným informacím norníků a ne jako reklamní server dívek! Jestliže nějaký příspěvek působí jako promo, pak je namístě varovat autora a upozornit ostatní uživatele, že takovéto počínání je nepřípustné! To je ad 1.
Ad 2, v pravidlech je jasně uvedeno, jak bude naloženo s urážlivými příspěvky a jejich autory. Tentokrát ještě zasahovat nebudu, ale jen proto, že urážka se týkala mé osoby a je pod mojí úroveň se mstít a už vůbec ne nevinné dívce. Jde ale o opravu poslední varování. Každý další agresivní, urážlivý a jinak dobrým mravům odporující příspěvek bude odstraněn a autor si na nějaký čas od tohoto fóra odpočine!

moderátor

To je sice krásné ,ale nebylo nikterak podloženo , ze prispevek sem psala Ja nebo Vanesa .
Až příště budeš ukazovat prstickem , tak prosím správným směrem :-)
Dobrou noc :-))
Agus

Off topic - volná diskuze - Re: Agáta 704907650 ...

Příspěvekod Che » čtv 4. bře 2021, 21:05

Milá Agátko,
dovol abych se ohradil. Já jsem žádným prstíčkem neukazoval. Já jsem z pozice moderátora jen vyslovil obecné varování. Pokud bych měl jistotu, můžeš se podívat do vlákna Vanesy z Erosu, jak by to dopadlo. Tvá rekce však velmi připomíná přísloví o potrefené huse. V každém případě navrhuji zakopat válečnou sekeru a společným úsilím přispět k pozvednutí úrovně tohoto fóra.
Hezký večer a dobrou noc i Tobě

dědek Che
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Re: Lola91

Příspěvekod Schubergruber » čtv 11. bře 2021, 9:23

acx píše:
Schubergruber píše:
Che píše:Každý má na věc individuální náhled. A bylo by divné, kdyby tomu tak nebylo. I mě, jak už jsem zde někde psal, na první pohled zaujme osmnáctiletá "modelkoidní" dívka. Lole není osmnáct, ani nemá postavu topmodelky, ale je to normální, hezká, mladá žena, s obrovskou přidanou hodnotou v podobě laskavosti, přístupu, erotického umění a v neposlední řadě i v podobě nestrojeného úsměvu... Pro mě je toto důležitější než "dokonalá" postava. Cenu 1500/h, vzhledem k poskytovaným službám, má podle mě velmi příznivou. Navíc nikoho nenutí, aby za ní chodil. :) :wink:

A proč se musíš ohradit proti každému příspěvku ve kterém stojí že klient nebyl uplně spokojený ? To se jako nesmí být nespokojen ? Jen proto že tobě se to s ní líbilo ? Někomu sem může jevit jinak než hezká, mladá žena, s obrovskou přidanou hodnotou v podobě laskavosti, přístupu, erotického umění a v neposlední řadě i v podobě nestrojeného úsměvu. Třeba se jí líbíš a má přístup k tobě jiný i to je možný. Jeden správný pohled neexistuje jak sám víš.
Co se domluvy se slečnou týká, já jsem zatím taky nepochodil. Takže domluva nic moc...zatím.

Schubergruber, nevšiml jsem si, že se Che ohradil proti každému příspěvku, který je negativní. Stejně jsem si nevšiml, že by jsi ty měl na slečny nějaký názor, kromě dotazů. Každý má svou preferenci, ovšem ty jsi vyjimka, nemáš žádnou, nikde jsi nebyl, jen kritizuješ a jsi mimo. Che je moderátor od určité doby a má zde své příspěvky a nárok na svůj názor. Já osobně jsem se s ní zkoušel domluvit v době, kdy neměla prostory v Brně a podle měla neodpovídající požadavky. To ale je můj názor a protože patří do skupiny, kterou prioritně nevyhledávám, nedovolím si komentovat její postavení v placených službách. Je jasné, že najde svoje fanoušky, stejně tak, jako odpůrce. Ale všichni se shodnou, že odvede nadstandardní služby, ovšem postava pro některé není to pravé ořechové.
Byl jsi vůbec za ní, neodpověděla ti, poslala tě k šípku? Proč se pleteš do něčeho, kde vypadáš jako odkopnutý ... :roll:

Dík za napomenutí, ale na to zvysoka kašlu :lol: Nehodlám se v tom vrtat jedná se z mého pohledu o malichernosti. Že až příliš často oponuje nespokojeným komentům je fakt. Mě je to jinak uplně u prdele. Ne nebyl jsem u ní jak píšu. Zatím si o ní myslím, že je to nějaká kráva s kterou se nená domluvit a při té postavě je to o to směšnější. Nereaguje. Holt Brno :lol: Jezdím do Prahy, kde ta domluva je nesrovnatelná, stejně jako ostaní věci, ale ted' se na to můžu. To bych sem měl hodit recenze jak píšeš to bezesporu. Ale chodím sem fakt málo, zatím jsem se k tomu nedokopal.
Schubergruber

Příspěvekod Erikborovicka » pon 15. bře 2021, 13:15

Zkoušíte někdo občas hledat holky na jiných webových stránkách a seznamkách? Mně se občas poštěstilo a našel jsem nějaké vysokoškolské studentky co se tím neživý... Každopádně teď se mi ozvala nějaká 36 letá ženská, bez prostorů (akce by byla u mě), chce 3 000 Kč a když jsem se zeptal, jakou má postavu, tak jako bych tu otázku ani nenapsal... Mi přijde, že si některý dělají srandu :D Myslíte si, že to bude nějaký vyžraný vorvaň, nebo že se jen ,,stydí" ? :D :D Ale určitě do toho nejdu už jen kvůli ceně.
Erikborovicka

Příspěvekod Mates45 » úte 16. bře 2021, 12:31

Já jsem nikdy do tohohle nešel, zavání to zklamáním. Radši přijdu podívám se a buď zůstanu, nebo jdu.
Mates45

Příspěvekod tojejedno » úte 16. bře 2021, 13:39

Erikborovicka píše:Zkoušíte někdo občas hledat holky na jiných webových stránkách a seznamkách? Mně se občas poštěstilo a našel jsem nějaké vysokoškolské studentky co se tím neživý... Každopádně teď se mi ozvala nějaká 36 letá ženská, bez prostorů (akce by byla u mě), chce 3 000 Kč a když jsem se zeptal, jakou má postavu, tak jako bych tu otázku ani nenapsal... Mi přijde, že si některý dělají srandu :D Myslíte si, že to bude nějaký vyžraný vorvaň, nebo že se jen ,,stydí" ? :D :D Ale určitě do toho nejdu už jen kvůli ceně.

Ja bych si klidne nakou studentku amaterku dal, ale nejak nemam chut do toho investovat ten cas, projizdet ty stranky, obepisovat desitky a koc a doufat, ze se jedna ozve zpatky...
tojejedno

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma