Radekxxx1 píše:Smazáno moderátorem, příspěvek contra bonos mores.
Jsem si téměř jist, že ji jen někdo škodí. Však uvidíme. Pokud mám pravdu, tak do pár dnů bude profil pryč.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Radekxxx1 píše:Smazáno moderátorem, příspěvek contra bonos mores.
hitch píše:Radekxxx1 píše:Smazáno moderátorem, příspěvek contra bonos mores.
Jsem si téměř jist, že ji jen někdo škodí. Však uvidíme. Pokud mám pravdu, tak do pár dnů bude profil pryč.
prcátor píše:Smazáno moderátorem, příspěvek contra bonos mores.
Adam89 píše:Že Emicka holduje jak vínu tak trávě je fakt, ale že by veřejně napsala takový inzerát se mi nezdá, zvláště pak když ještě nedávno tu kolovaly fotky jejího obličeje a chvilku poté se stáhla z brněnské scény.
Přikláním se také k faktu, že se jí zřejmě spíš snaží někdo pomstít, ať už konkurence, bývalý pasak či zhrzený klient.
acx píše:Pasák si odradí budoucí akvizice a bývalý klient ji chce zpět a ne ji definitivně ztratit. Navíc takový absurdní inzerát musí vymyslet jen naprostý bezmozek ...
hitch píše:acx píše:Pasák si odradí budoucí akvizice a bývalý klient ji chce zpět a ne ji definitivně ztratit. Navíc takový absurdní inzerát musí vymyslet jen naprostý bezmozek ...
Předběhl jsi mne o 5 sekund
hitch píše:I ta poslední recenze na Tapky je od člověk co má jedinou recenzi a čerstvou registraci. Člověk co tohle dělá je za mne ubožák a zmrd. Mimochodem, není divný, že přezdívka Radekxxx1 je reglá před pár dny a ve dvou příspěvcích upozorňuje na tyhle aktivity. Nedokážu si představit, jak by tohle našel jeden a ten samý člověk, pokud by to i sám nenapsal. Mohu se plést, ale je to minimálně hodně podezřelé. Co na to admin?
kalo111 píše: .... Škoda , že nefunguje Masher , který měl pod palcem Vulkán. Tam byla poměrně velká plurarita názorů a možnost infiltrace od ťapin téměř žádná.
vulcan píše:...Nicméně myslím, že to zde Che dělá dobře, snaží se dělat pořádek, filtruje nesmyslné příspěvky, je to nekonečná práce...
Konečně je taky pořádek ve vláknech, nejsou duplicity, jsou přesunuty off topic posty atd.
Che píše: Také jsem trochu pátral a co jsem nezjistil. Uživatelé s nicky kalo111, oscarson, ondras456, matesxx, peterpan, pepíkzžižkova, rockyxxx, kanecnadruhou, pavlíto, knipknap007, paolov se také přihlašují z jedné IP adresy, nejednou si vzájemně přihrávají, aby podněcovali takovéto pikantní debaty. Navíc peterpanovi teď vypršel výstražný ban za urážky ostatních uživatelů... Mně z toho vychází ban trvalý.![]()
moderátor
Nomar32 píše:Jo jo, sem tam nějaký dobrý kousky uvázly v síti.Lolitasara píše:...zlaty časy Lidé.cz a chatroomu Cesta k rozkoši jsou nevratně pryč a tam se daly ulovit dobrý kousky
Kdyz je dokonano, zbyva skoro pul hodiny
Barry píše:Díky. Tvoje poznatky se víceméně shodují s mými. Člověk musí být hodně opatrnej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků