Hledat  

Dominika 722 182 820

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Dominika 722 182 820

Příspěvekod rencar » úte 9. zář 2008, 9:24

Objevilo se toto lakave kote na sex-seznamka.cz >

Nádherná blondýnka Dominika 165/ 55/ 3 si to ráda s tebou rozdá ve svém diskrétním privátku blízko centra. Služby dohodou. Dobré parkování. Volej 737 635 288

Obrázek

takze klasickej dotaz - fake (uz ty dve tel.cisla jsou divny), realita, zkusil nekdo a jak to dopadlo ?
rencar

tak do toho

Příspěvekod technik » úte 9. zář 2008, 13:23

no tak chlapi do toho, pokud někdo zkusil sem s tím, do té bych šel hned, ale je tak pěkná, že to ťapka nebude
technik

Re: tak do toho

Příspěvekod Honzi » úte 9. zář 2008, 14:08

Privát Jánská, tam je snad každý foto FAKE. Někde je zde o něm už zmínka, hledat ...
Honzi

Re: tak do toho

Příspěvekod vulcan » úte 9. zář 2008, 14:58

Honzi píše:Privát Jánská, tam je snad každý foto FAKE. Někde je zde o něm už zmínka, hledat ...

Jednoznačně Jánská,
byl jsem tam před 2 týdny, nechal jsem si představit i všechny další .., a žádná nebyla tato. Je teoreticky možné, že by měla "volno" nebo "obsazená", ale nevěřím tomu.
vulcan

Re: Dominika 722 182 820

Příspěvekod Sportovec127 » pát 10. črc 2009, 15:07

Tak jsem vyzkousel tu Dominiku a nebylo to spatny.

Byl jsem na hodinku, cena 1500,- , vsechno s. Byla ochotna i k oralu bez, ovsem s priplatkem 500,-Kc . Nevzal jsem to, po zkusenosti s Alici od oralu bez radeji upustim.

Dum je to sice starsi, ale byt uvnitr moc pekny a moderni. Koupelna, rucniky, prostredi - vsechno v poradku.
Dominika sice nevypada jako na fotce, ale presto jsem byl s jeji visazi spokojen. Krasne stihloucka, piercing v pupiku, hezky opalena.

Oral s jsem si nechal udelat az do konce, nebyla pripravena na dve cisla a tak musela jit dolu pro dalsi kondom - to me trochu prekvapilo.

Souloz dobra, mam to rad na konicka a to ji slo hezky, hezky u toho vzdychala ( i kdyz bylo poznat, ze je to hrane) a jedine co mne rusilo bylo, ze kdyz se zacala potit, tak byl jeji pot tak nejak prilis tmave bily. Co mam zkusenosti, tak je pot spis pruhledny, ale u ni to byla spis bila barva, nez pruhledna. Ale presto to byla solidni sukacka...zadny velky nadprumer, ale taky zadne velke zklamani.

A s tim hlasenim na schodech "jdeme" je to pravda; jen jsme udelali par kroku z pokoje uz to hlasila dolu.
Sportovec127

Dominika cože to hlásila a kam ?

Příspěvekod Rafael » pát 10. črc 2009, 18:06

Sportovec127 píše: .... kdyz se zacala potit, tak byl jeji pot tak nejak prilis tmave bily. ...
.... hlasenim na schodech "jdeme" je to pravda; jen jsme udelali par kroku z pokoje uz to hlasila dolu.

... prilis tmave bily - zajímavé :oops: .. nebylo to Tvoje sperma ? :D

a cože to hlásila a kam ?
Rafael

Zpět na Dotazy na dívky