cambiss píše:Jestli je někdo takový kaskadér, aby šel na masáž za 4 stovky, tak to mu ty záda spíš ještě zhorší

pokud tohle jsou tvé argumenty, tak ta diskuse asi nemá moc smysl, já jsem psal, že hodnotu za 2500 to pro mne nemá. Nikdo to nikomu nevnucuje, já si třeba dobrou masáž užiju víc než průměrný sex s holkou někde na privátu, někdo ne.
Nemáš přehled o klasických masérkách, jen honičkách.

Normální cena v masážním (ne honícím) studiu za švédskou nebo relaxační masáž je 700-800/h. Pokud to dělá jako melouch, bez zdanění, tak se na 500 dostaneš a je to skutečně masáž, že ti praskají klouby. Od honiček a privátnic, vzhledem k jejich schopnostem, bych si rovnat záda nenechal.
Zde se píše o masážích, ovšem na privátu je jasné, že slečna bude nahá, souložit a je zde jasný systém úkonů a příplatků. U masáží je neskutečný bordel, protože v inzerátu neuvádějí, zda jsou oblečny nebo ne, dovolí dotyky a jaké, zda body to body je 3x přejetím prsem po zádech nebo tělem a jakými jeho částmi, zda ji vůbec v šeru uvidíš a co.

Když se jich na to ptáš, leze to z nich jak z chlupaté deky.

Hlavně, že jejich masáž je lepší než sex a přitom, kdyby zacházely s šaltrpákou jak s ptákem, tak nazařadí.

Nemluvím o všech, jsou vyjímky, že je masáž erotická a dá se i říct masáž tělem, ale většina by se sexem (erotikou) neuživila, protože neví, co to je. Vyhonit dokáže každá i každý, ale to je uvolnění a ne erotika.
Abych předešel, i na privátech je teď většina slečen, kterým erotika nic neříká a jen vysemení.

Takže nevím, proč paušálně mají mít odebíračky semene různé ceny.
Dříve ty, co neměly na sex nebo se neuplatnily, nastoupily dráhu dominy

, teď masérky.