i to se v Brně - v nabídce sexu objevuje..
Míry 118-101-116, věk 54 let, 168cm.

nechci být nezdvořilý, ale že by někdo měl už zkušenost ?
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Alda26 píše: ... jsem maximálně spokojen se současnou přítelkyní a nemám potřebu nikam chodit
Alda26 píše:Jak mám napsat nějakou recenzi, když jsem byl naposled u Brunetky na Lesné a od té doby jsem nikde nebyl.
Jedna zkušenost mně bohatě stačila. Navíc teď jsem maximálně spokojen se současnou přítelkyní a nemám potřebu nikam chodit
montecinto píše:Alda26 píše:Jak mám napsat nějakou recenzi, když jsem byl naposled u Brunetky na Lesné a od té doby jsem nikde nebyl.
Jedna zkušenost mně bohatě stačila. Navíc teď jsem maximálně spokojen se současnou přítelkyní a nemám potřebu nikam chodit
Alda26,
snad ta současná přítelkyně není ta zmiňovaná brunetka z Lesnické...![]()
to by byla 100% produktivita tohoto fóra
montecinto píše:Alda26 píše:Jak mám napsat nějakou recenzi, když jsem byl naposled u Brunetky na Lesné a od té doby jsem nikde nebyl.
Alda26,
Alda26 píše:montecinto píše:Alda26 píše:Jak mám napsat nějakou recenzi, když jsem byl naposled u Brunetky na Lesné a od té doby jsem nikde nebyl. Jedna zkušenost mně bohatě stačila. Navíc teď jsem maximálně spokojen se současnou přítelkyní a nemám potřebu nikam chodit
Alda26,
Naštěstí NE.
Jeden zážitek z privátu na Lesné a víc jak půl roku jsem sbíral odvahu, že se někam vypravím. Při té příležitosti jsem našel toto fórum a podělil jsem se o svůj hrůzný zážitek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků