Hledat  

Zaučení, prosím o radu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Zaučení, prosím o radu

Příspěvekod Ryl » ned 26. črc 2009, 12:03

-
Naposledy upravil Ryl dne úte 9. pro 2014, 21:00, celkově upraveno 1
Ryl

Re: Zaučení, prosím o radu

Příspěvekod Honzi » ned 26. črc 2009, 19:17

Ryl píše:Zdravím pánové, je mi to sice trochu trapný, ale nedá mi to :-)
Nemám moc velký zkušenosti, jednou jsem to dělal, ale bylo to poprvé pro mě i pro ni (oběma 17 let) a prostě to stálo za prd :) Dnes jsem o tři roky starší a od dé doby nic, prostě nic nevyšlo, ale o to nejde.

Sháním nějaký doporučení na slušnou holčinu, pro kterou by nebyl problém dát mi malou "lekci" :-) Rozumíte mi ne? Chtěl bych nějakou příjemnou slečnu v soukromým bytě (nejlíp), kde nebude překážkou ani moje nezkušenost, ani můj věk (20 let).
Nechtěl bych totiž skončit s nějakou levnou ukrajinkou v zaplivaným bordelu :)
O cenu moc nejde, ale do těch 1500 za hodinku bych se rád vlezl.

Tak kdyby jste mi mohl někdo některou doporučit, byl bych moc rád a samozřejmě se pak podělím o zkušenosti :D Taky čtu, že sem často chodí i holčiny, takže kdyby se nějaká chtěla nabídnout, bylo by to ještě lepší :)

Na začátek několik poznámek a rad.
1. Tady jsi v placeným sexu a ne na seznamce, tak se soukromým bytem nepočítej, pokud ho nezajistíš ty. Ale eskort je dražší.
2. Není jasné, v čem se chceš vzdělávat. V sexu nebo v dívčí kráse. Ona je zde taková nepřímá úměra, pokud si pamatuješ ještě matematiku. V drtivé většině, čím starší, tím kvalitnější a zkušenější sex. Ale krása se věkem mění. Teď nemluvím o těch, které jen roztáhnou nohy pro peníze, tam věk nehraje roli.

3. V zaplivanym bordelu by ti 1500 tak stačilo na ladydrink. :D Tady mluvíme o privátech. Ty jsou někde možná zakouřený, prostěradla neměněný, ročníky smrdící. Ale moc jich není, spíš vyjímečně.

4. Slíbením reference si nás nekoupíš, nenabídneme ti manželku, milenku, přítelkyni ani neposkytneme vlastní byt. :P

5. Pokud se ti některá dívčina nabídne, zkus si ji ověřit u více norníků přes SZ. Co je kvalitní, tak se samo nemusí chválit. :wink:

Proto si to nechej projít hlavou a konkretizuj svoji představu a hlavní cíl, Rozhodující bude věková skuiny, pro kterou se rozhodneš. Doporučoval bych tak od cca 25 výše. Ty mladší až na vyjímky ti nepomůžou. A máš k dispozici i SZ.
Honzi

Příspěvekod Ryl » ned 26. črc 2009, 20:05

Honzi píše:...

1. Já to napsal blbě, samozřejmě nemyslím soukromej byt. Ale pokud možno soukromej (brát s rezervou, vím že takových moc není) privát, kde nebude za dveřma pasák hlídat hodiny a nebo další zákazník :D

2. Jo, tohle je mi jasný, taky že bych nechtěl žádnou osmnácku, těch 25-35 by byl asi ideál.

3. Co říct na to říct, snad jen ámen.

4. Jde mi jen o nějaký doporučení, abych nešel uplně naslepo :)

Zkrátka bych chtěl najít slušnou dívčinu, kolem těch 25-35 let, která mě tak nějak dokáže navést a dokáže mluvit :)
Ryl

Příspěvekod Honzi » ned 26. črc 2009, 21:03

Ryl píše:
Honzi píše:...

1. Já to napsal blbě, samozřejmě nemyslím soukromej byt. Ale pokud možno soukromej (brát s rezervou, vím že takových moc není) privát, kde nebude za dveřma pasák hlídat hodiny a nebo další zákazník :D

2. Jo, tohle je mi jasný, taky že bych nechtěl žádnou osmnácku, těch 25-35 by byl asi ideál.

3. Co říct na to říct, snad jen ámen.

4. Jde mi jen o nějaký doporučení, abych nešel uplně naslepo :)

Zkrátka bych chtěl najít slušnou dívčinu, kolem těch 25-35 let, která mě tak nějak dokáže navést a dokáže mluvit :)

S tím časem si nedělej iluze, bude hlídaný buď slečnou nebo někým jiným.
Které by mě napadly a můj typ ber s rezervou a uvedené pořadí nemá s prioritou co do činění, tak

Yveta , 720301000, Provazníkova, příjemná, dá se s ní mluvit, má zde recenzi. Ale měla by mít tento týden asi volno, já byl spokojen. Je zde o ní vlákno. Bude tam ale přítomen/y další osoby. I když čas je na slečně.

Alex 739930827, podle recenzí jiného, důvěryhodného norníka, by měla být příjemná. Teď inzeruje masáže, ale řekl bych že jde i sex jako dříve. Nebudeš sám, ale je to diskrétní.

Tuším Sandra na Čápkové, ale to museli potvrdit jiní. Je zde vlákno

Daniela, 721 214 221, dtto Sandra

Dáša 773 675 313, je sama, dtto Sandra. Tuším ale, že inzeruje od 30 let.

Zajímavý tip je Nina, 605 835 951. Tam aspoň byl delší čas na seznámení, než se šlo na akci, nebylo to 2 minuty na rozhodnutí ... . Věk je možná trochu pod 25. V sexu ale iniciativa oproti jiným trochu slabší.

Vyber si, ptej se. Ale nepočítej, že se na poprvé trefíš. takový dostihový tip 1 : 3 . Ne že by byl špatný výběr, ale ony trošku sympatie hrají hodně velkou roli, tréma, ... . Rozbij si prasátko, nachystej tak 6k a zkoušej. A po takových 4 pokusech teprve dělej nějaký závěr.
Honzi

Příspěvekod greg22 » sob 8. srp 2009, 7:02

Já bych Ti doporučil Ivu z Krpole. Je sice trochu starší(kolem 35) ale v sexu příjemná a komunikativní 607 290 575.
greg22

Příspěvekod vulcan » ned 9. srp 2009, 0:04

Honzi píše:
Ryl píše: ... Jo, tohle je mi jasný, taky že bych nechtěl žádnou osmnácku, těch 25-35 by byl asi ideál.
Jde mi jen o nějaký doporučení, abych nešel uplně naslepo :)
Iveta , 720301000, Provazníkova, příjemná, dá se s ní mluvit,
Alex 739930827, podle recenzí jiného, důvěryhodného norníka, by měla být příjemná.
Tuším Sandra na Čápkové, ale to museli potvrdit jiní. Je zde vlákno
Daniela, 721 214 221,
Dáša 773 675 313, je sama, dtto Sandra. Tuším ale, že inzeruje od 30 let.
Vyber si, ptej se. Ale nepočítej, že se na poprvé trefíš. takový dostihový tip 1 : 3 . Ne že by byl špatný výběr, ale ony trošku sympatie hrají hodně velkou roli, tréma,

Ryl
docela bych souhlasil s Honzim v tom výběru.
Jen bych snad ještě přidal:
Monika Purkyňova79 32let 775 250 763 - nebývá tam stále, ale je velmi vlídná, myslím, že by to byl vhodný typ.
Agáta Dukelská 26let 777 291 551, také takový empatický typ
na stejné adrese i Natálka 775 194 143 a v Kr Poli Sabina - Dita 773 464 827 (Tryskomyš :D )

Sandra na Čápkové je elegantní dáma, exotická, ale pro začátečníka si nemyslím, že by byla dobrá
Na druhé straně Daniela, 721 214 221 - myslím moc vhodný typ, stejně tak Iveta, a Dáša 773 675 313, její věkový filtr :D , myslím, nejde brát absolutně.
Napiš, jak jsi dopadl, jestli naše "rady" byly k něčemu :D
vulcan

Příspěvekod montecinto » čtv 8. říj 2009, 3:13

Ryl,

jak jsi dopadl ?
Našel jsi vhodnou dívku ?
montecinto

Zpět na Diskuse na téma