|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ryl píše:Zdravím pánové, je mi to sice trochu trapný, ale nedá mi to
Nemám moc velký zkušenosti, jednou jsem to dělal, ale bylo to poprvé pro mě i pro ni (oběma 17 let) a prostě to stálo za prdDnes jsem o tři roky starší a od dé doby nic, prostě nic nevyšlo, ale o to nejde.
Sháním nějaký doporučení na slušnou holčinu, pro kterou by nebyl problém dát mi malou "lekci"Rozumíte mi ne? Chtěl bych nějakou příjemnou slečnu v soukromým bytě (nejlíp), kde nebude překážkou ani moje nezkušenost, ani můj věk (20 let).
Nechtěl bych totiž skončit s nějakou levnou ukrajinkou v zaplivaným bordelu
O cenu moc nejde, ale do těch 1500 za hodinku bych se rád vlezl.
Tak kdyby jste mi mohl někdo některou doporučit, byl bych moc rád a samozřejmě se pak podělím o zkušenostiTaky čtu, že sem často chodí i holčiny, takže kdyby se nějaká chtěla nabídnout, bylo by to ještě lepší
Honzi píše:...
Ryl píše:Honzi píše:...
1. Já to napsal blbě, samozřejmě nemyslím soukromej byt. Ale pokud možno soukromej (brát s rezervou, vím že takových moc není) privát, kde nebude za dveřma pasák hlídat hodiny a nebo další zákazník![]()
2. Jo, tohle je mi jasný, taky že bych nechtěl žádnou osmnácku, těch 25-35 by byl asi ideál.
3. Co říct na to říct, snad jen ámen.
4. Jde mi jen o nějaký doporučení, abych nešel uplně naslepo
Zkrátka bych chtěl najít slušnou dívčinu, kolem těch 25-35 let, která mě tak nějak dokáže navést a dokáže mluvit
Honzi píše:Iveta , 720301000, Provazníkova, příjemná, dá se s ní mluvit,Ryl píše: ... Jo, tohle je mi jasný, taky že bych nechtěl žádnou osmnácku, těch 25-35 by byl asi ideál.
Jde mi jen o nějaký doporučení, abych nešel uplně naslepo![]()
Alex 739930827, podle recenzí jiného, důvěryhodného norníka, by měla být příjemná.
Tuším Sandra na Čápkové, ale to museli potvrdit jiní. Je zde vlákno
Daniela, 721 214 221,
Dáša 773 675 313, je sama, dtto Sandra. Tuším ale, že inzeruje od 30 let.
Vyber si, ptej se. Ale nepočítej, že se na poprvé trefíš. takový dostihový tip 1 : 3 . Ne že by byl špatný výběr, ale ony trošku sympatie hrají hodně velkou roli, tréma,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků