wannalove píše:PSICE píše::( JAK TO TEDY NA PRIVÁTECH VYPADÁ?NĚKDY OPRAVDU K ZOUFÁNÍ.KDYŽ PŘÍJDE ZÁKAZNÍK,KTERÝ CELÝ MĚSÍC NEVIDĚL MÝDLO A PO JEHO NÁVŠTĚVĚ SE MUSÍ VĚTRAT CELÝ BYT A JEŠTĚ K TOMU CHCE ORÁL BEZ ZA 500,-KČ TAK PAK NEMÁME BÝT AROGANTNÍ AŽ HNUSNÉ? JEDEN Z VÁS SE TADY ROZČILUJE, ŽE ZA 1000,- JE TO MOC, ALE ZAPOMĚL DODAT , ŽE MÁ TÝDEN PŘED POHŘBEM A JEŠTĚ BY CHTĚL MODRÉ Z NEBE. TOTO FORUM ZAKLÁDÁM A JE TO ODVETA NA VAŠE CHOVÁNÍ I S TEL.ČÍSLY, KTERÉ BUDOU ZDE UVEŘEJNĚNY.

A PRO VTIPÁLKY CO SE OBJEDNAJÍ A NEPŘÍJDOU. TAK SI POTOM MŮŽE KAŽDÝ PŘEČÍST,BUĎ JAK JE NEMYTÝ, BRUTÁLNÍ, ZAPÁCHAJÍCÍ A NEBO VE SMĚS BRNĚNSKÝ BOHUŠ.
Nemůžu jinak než souhlasit. Bylo by mi hamba přijít špinavý, smradlavý a ještě žádat oral bez. Já být váma holky, tak si před schůzkou nechám na e-mail poslat fotku kompletní postavy, pokud to zavání takovým případem. Hodně štěstí a spokojených chvil na privátech všem. Jirka
Jirko, máš zajímavej nick wannalove, to jako bys miloval wannu

, ale myšlenka je to opravdu mimořádná.
Poslat emailem fotku norníka s postavou (včetně detailů

?) , hmm, to by určitě udělal každý norník s nadšením. A jak bys poznal (a), že to zavání

takovým případem ?
Jinak, aby to nevyznělo jinak, já absolutně souhlasím, že by měl norník přijít čistý, upravený, umytý a vonící

, když už nic, tak on sám si určitě připadne líp, když jde za holkou..