Hledat  

CHOVÁNÍ KLIENTŮ NA PRIVÁTECH - BRNO

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: CHOVÁNÍ KLIENTŮ NA PRIVÁTECH - BRNO

Příspěvekod a.mfora » stř 1. říj 2008, 21:56

PSICE píše::( JAK TO TEDY NA PRIVÁTECH VYPADÁ?NĚKDY OPRAVDU K ZOUFÁNÍ.KDYŽ PŘÍJDE ZÁKAZNÍK,KTERÝ CELÝ MĚSÍC NEVIDĚL MÝDLO A PO JEHO NÁVŠTĚVĚ SE MUSÍ VĚTRAT CELÝ BYT A JEŠTĚ K TOMU CHCE ORÁL BEZ ZA 500,-KČ TAK PAK NEMÁME BÝT AROGANTNÍ AŽ HNUSNÉ? JEDEN Z VÁS SE TADY ROZČILUJE, ŽE ZA 1000,- JE TO MOC, ALE ZAPOMĚL DODAT , ŽE MÁ TÝDEN PŘED POHŘBEM A JEŠTĚ BY CHTĚL MODRÉ Z NEBE. TOTO FORUM ZAKLÁDÁM A JE TO ODVETA NA VAŠE CHOVÁNÍ I S TEL.ČÍSLY, KTERÉ BUDOU ZDE UVEŘEJNĚNY. :( :( :( A PRO VTIPÁLKY CO SE OBJEDNAJÍ A NEPŘÍJDOU. TAK SI POTOM MŮŽE KAŽDÝ PŘEČÍST,BUĎ JAK JE NEMYTÝ, BRUTÁLNÍ, ZAPÁCHAJÍCÍ A NEBO VE SMĚS BRNĚNSKÝ BOHUŠ.
[url]CHUDINKO :cry: víš kdysi řekl jeden moudrý klasik " Nedívej se do zrcadla, máš křivou hubu". Vysvětlím, nejdřve naprav svoje chyby (chování) a pak můžeš poukazovat na jiné. Martina[/url]
a.mfora

zmije

Příspěvekod drulda » stř 3. pro 2008, 17:02

hele mám jen pár věcí.pojebanejch 800 stovek???tak běž makat do továrny...a zdražování??to by chtělo, aby jste tu měly větší konkurenci.třeba takovou, jakou má Praha.a v tu ránu by těch pojebanejch 800 stovek nebylo za 15 minut, ale za celou hodinu...a jaký tam jsou hezký holky.vy si nemůžete ani čuchnout k těmto holkám..tak se uklidni a uvědom si,,,,náš zákazník, náš pán..a nakonec...mě je 35 let svalnatou postavu a sprchuji se 3x za den(min.)nechci vás všechny urážet, ale když už se na něčem domluvím, tak si za tím stojím.v určitý čas mám volat a už to min.půl hodiny před a hodinu po nezvedá.a když tam třeba příjdu, tak mě otevře taková šeredka"ne pořád", že s tama vylítnu a už snad ani nemám chut někde volat.no.já jen tak na okraj.. 8)
drulda

Příspěvekod mous » stř 3. pro 2008, 20:29

Zdravím všechny slušné TY i TY,
Jsem z Olomouce ale do Brna jsem jezdil za Zuzkou z Durďákové nikdy jsem nic jiného v Brně nezkoušel ,byl jsem maximálně spokojen.
Je to obchod ,jezdil jsem za ní asi 3 roky 2x měsíčně a jako stálému zákazníku když zdražovala na 1500 nechala 1200.Naopak když
měla časové problémy vydržel jsem čekat i 2 hodiny než prijede.
Je to o tom co se nabízí ,Zuzka sice nedelala oral bez,anal a jine voloviny
ale kdyz u ni clovek stravi 3-4 prijemne hodiny ,v posteli 1-1,5 (na čas teda nehledela) tak proc bych chodil jinam .Mě to vyhovovalo.
A vo tom to je.

Zuzko jestli to čteš ,tak te zdravim :)
Mira cyklista
mous

Volovina jménem Análek

Příspěvekod monikavenga » čtv 4. pro 2008, 19:13

Miro cyklisto, chápu, že ses nechal unést milou vzpomínku na Zuzku (asi máš pravdu, hodně chlapů si ji chválí) ale važ slova, odkdy je análek do pevné prcinky volovina? S tématem o chování klientů na privátech to nesouvisí, ale nenazývej prosím Tebou neoblíbené sex.praktiky volovinou.
Sexu zdar - Monika Venga , mimochodem cyklisti umí dobře píchat a mají fyzičku, tak to hleď někde rozumně zužitkovat.....
monikavenga
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Re: Volovina jménem Análek

Příspěvekod mous » čtv 4. pro 2008, 20:31

[quote="monikavenga"]Miro cyklisto, chápu, že ses nechal unést milou vzpomínku na Zuzku (asi máš pravdu, hodně chlapů si ji chválí) ale važ slova, odkdy je análek do pevné prcinky volovina? S tématem o chování klientů na privátech to nesouvisí, ale nenazývej prosím Tebou neoblíbené sex.praktiky volovinou.
Sexu zdar - Monika Venga , mimochodem cyklisti umí dobře píchat a mají fyzičku, tak to hleď někde rozumně zužitkovat.....[/quote]

Cau Moniko,
nesouvisi to s tematem ,souhlasim ale byl to jen muj nazor a slovo voloviny jsem nemyslel nejak zle ,mam rad klasicky sex a tyhle SPECIALITY skratka nemusim as na oral bez ale ten jen doma ale to sem zase nepatri :) .
Cauky a nezlob se
mous

Příspěvekod Rescator » pát 5. pro 2008, 11:26

Ja to nechapu, vzdyt i holka ma pravo rici NE - t.j. zakaznika ktery se ji nezda vypoklonkovat, snad neni utisnuta na tech 8-15 stovek, kdyz je videt ze je to prase...tak jako nornici muzou zaradit zpatecku, pokud se jim nabidka nelibi, slusne se omluvit a adije...
Je to byznys jako kazdy jiny a je myslim lepsi si dobrym pristupem vybudovat stalou klientelu a pak mi klid, nez odrazovat jednoho klienta za druhym...
Ja se sve stalice drzim jako kliste - a vim proc - jen sem tam zkusim neco noveho, a musim rici, ze diky ni je "latka" bohuzel/bohudik nahozena tak vysoko, že ty "bokovky" na ni bohuzel/bohudik nedosahnou....
Snad jste si holky uz stacili vsimnout, ze klienti si mnohokrat stavi vas "pristup k zakaznikovi" vys nez vhled... :idea:
Rescator

Příspěvekod wannalove » ned 18. říj 2009, 14:21

PSICE píše::( JAK TO TEDY NA PRIVÁTECH VYPADÁ?NĚKDY OPRAVDU K ZOUFÁNÍ.KDYŽ PŘÍJDE ZÁKAZNÍK,KTERÝ CELÝ MĚSÍC NEVIDĚL MÝDLO A PO JEHO NÁVŠTĚVĚ SE MUSÍ VĚTRAT CELÝ BYT A JEŠTĚ K TOMU CHCE ORÁL BEZ ZA 500,-KČ TAK PAK NEMÁME BÝT AROGANTNÍ AŽ HNUSNÉ? JEDEN Z VÁS SE TADY ROZČILUJE, ŽE ZA 1000,- JE TO MOC, ALE ZAPOMĚL DODAT , ŽE MÁ TÝDEN PŘED POHŘBEM A JEŠTĚ BY CHTĚL MODRÉ Z NEBE. TOTO FORUM ZAKLÁDÁM A JE TO ODVETA NA VAŠE CHOVÁNÍ I S TEL.ČÍSLY, KTERÉ BUDOU ZDE UVEŘEJNĚNY. :( :( :( A PRO VTIPÁLKY CO SE OBJEDNAJÍ A NEPŘÍJDOU. TAK SI POTOM MŮŽE KAŽDÝ PŘEČÍST,BUĎ JAK JE NEMYTÝ, BRUTÁLNÍ, ZAPÁCHAJÍCÍ A NEBO VE SMĚS BRNĚNSKÝ BOHUŠ.

Nemůžu jinak než souhlasit. Bylo by mi hamba přijít špinavý, smradlavý a ještě žádat oral bez. Já být váma holky, tak si před schůzkou nechám na e-mail poslat fotku kompletní postavy, pokud to zavání takovým případem. Hodně štěstí a spokojených chvil na privátech všem. Jirka
wannalove

Příspěvekod vulcan » čtv 22. říj 2009, 0:23

wannalove píše:

Nemůžu jinak než souhlasit. Bylo by mi hamba přijít špinavý, smradlavý a ještě žádat oral bez. Já být váma holky, tak si před schůzkou nechám na e-mail poslat fotku kompletní postavy, pokud to zavání takovým případem. Hodně štěstí a spokojených chvil na privátech všem. Jirka

Jirko, máš zajímavej nick wannalove, to jako bys miloval wannu :D , ale myšlenka je to opravdu mimořádná.
Poslat emailem fotku norníka s postavou (včetně detailů :oops: ?) , hmm, to by určitě udělal každý norník s nadšením. A jak bys poznal (a), že to zavání :oops: takovým případem ?

Jinak, aby to nevyznělo jinak, já absolutně souhlasím, že by měl norník přijít čistý, upravený, umytý a vonící :D , když už nic, tak on sám si určitě připadne líp, když jde za holkou..
vulcan

Příspěvekod sexik » pát 23. říj 2009, 10:56

jj,holky se neumi chovat v polovine pripadu,cistota u nich je kolikrat na urovni bezdomovce,ja osobne se snazim na kazdou navstevu prijit vykoupany ,mam ztoho dobry pocit,prijit tam smradlavy nebo tak nejak no musel bych se hanbou propadnout.coz nechapu holky ktere neupravene no teda spise zavanejici klienty :) neposlou pryc hned mezi dvermi,nechapu jestli jim to stoji za tech par stovek,ale jestli jo tak at sem daj kontakt a sve foto at vime za kym nemame chodit,protoze jen ta predstava ze vzala nejakeho spindiru je NECHUTNA :oops:
sexik

Příspěvekod koburg » pát 23. říj 2009, 11:03

Vidím to stejně, i já se vždycky mydlím, jako bych měl jít do opery, i když vím, že u ťapinky půjdu do sprchy zas... :lol: Nedokážu si představit přijít tam jak nějakej somrák :? Jo, a co se týče holek, tak jsem zatím žádnou špatnou zkušenost neměl :D
koburg

Příspěvekod whitegirltina » pon 14. říj 2013, 22:18

Niky píše:
david2 píše:
Tak to, děvčata, asi brzy skončíte. Nebo si myslíte, že zveřejňování tel. čísel klientů, zůstane bez odezvy? Samozřejmě se nezastávám těch nemytých, nebo vám nesympatických, ale tyto služby jste si vybraly, tak musíte lecos přehlédnout.! Jinak to nejde!

Musím tady souhlasit...zveřejňování tel čísel zákazníků, at jsou zákazníci jakýkoli, tak to se nedělá. TO může vymyslet pouze chorej mozeček. JE to práce a musí se počítat s tím, že občas příjde zákazník, který nám prostě nevoní, jediné co můžeš udělat, je ho odmítnout, ale zveřejňovat čísla? Stejně tak mi příjde zákazník který se chová sprostě, ale umím si ho usměrnit, není to je o šukání, ale o dohodě a určitých pravidlech. Hezký den. Niky 606840846

HELE BORCI zveřejnování tel čísel není na škodu jen těch co lžou a domluví se a nedojdou,proč ne??máte strach??že by jste si neškrtli??a blbost že někdo brzo skončí je vás milion nás je taky moc ale i tak se hooodně slušně uživíme umíme jazyky máme školy jak která u mě je převážně slušná zahraniční klientela s nějakejch chudejch Brnáku nezbohatnu,dělám i v klubech i v zahraničí,a sem chodí jen chudáci ty co chodí ke mě na privátek jsou na jináčí ůrovni,a nesedí tady na netu.a neblekotají k vůli 15stovkám,dode borec hodi 1500na stůl a neblekotá.a když je mu fajn ještě mě přidá.a vrací se mě dost lidí kdo ví proč?hledáte slevy a nízké ceny tak za to máte nekvalitu a nemoce.BORCI
Naposledy upravil whitegirltina dne úte 15. říj 2013, 8:20, celkově upraveno 1
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » pon 14. říj 2013, 22:20

a.mfora píše:
[url]CHUDINKO :cry: víš kdysi řekl jeden moudrý klasik " Nedívej se do zrcadla, máš křivou hubu". Vysvětlím, nejdřve naprav svoje chyby (chování) a pak můžeš poukazovat na jiné. Martina[/url]

ani ne spousta z vás je špindírů s pár stovkama :o
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » pon 14. říj 2013, 22:26

:oral:
Naposledy upravil whitegirltina dne úte 15. říj 2013, 8:16, celkově upraveno 1
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » úte 15. říj 2013, 8:13

A ke mě chodí vesměs velice slušní lidičky,pokud už v tel.slyším že hodně požil,nemá šanci.a pokud mě někdo nesedne omluvím se,tak jako může přijít klient a řekne že mu nesedím.a řeknu ještě o cenách to není,pokud vybíráš jen cenu,divné,já si vybírám to co se mě líbí ne že je nejlevnější,malá cena může taky skrývat špinavý privát nebo nemocnou Tapku.uštříš pár stovek ale za jakou cenu? :oral: je fakt že některé studentky chtějí balík.
whitegirltina

Re: Volovina jménem Análek

Příspěvekod whitegirltina » úte 15. říj 2013, 12:55

monikavenga píše:Miro cyklisto, chápu, že ses nechal unést milou vzpomínku na Zuzku (asi máš pravdu, hodně chlapů si ji chválí) ale važ slova, odkdy je análek do pevné prcinky volovina? S tématem o chování klientů na privátech to nesouvisí, ale nenazývej prosím Tebou neoblíbené sex.praktiky volovinou.
Sexu zdar - Monika Venga , mimochodem cyklisti umí dobře píchat a mají fyzičku, tak to hleď někde rozumně zužitkovat.....

Análek neni volovina je moc příjemnej,někdy se i tak udělám.- o:-o
whitegirltina

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma