Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Sofie 737438712 / 737 438 712

Příspěvekod Krvava_predkozka » pon 24. črc 2023, 2:43

Abych nepokračoval jen v off-topic, za Sofií jsem byl. Dal jsem ale otočku, není to úplná velryba, ale přišel jsem za štíhlou holkou. Ve tváři mi přišla docela ok.

O tom, kdo jsou stáláci, opravdu moc nevíme. Spekulace: Osamělí muži ano, starší asi taky ano, ale hlavní kritérium bude jiné a sice prachy. Ani osamělý muž s průměrným příjmem a nějakým normálním životem, natož nějaký vitálnější mladší důchodce, nemá peníze na to, zajít jednou týdně. Ne, že by to neutáhli, kdyby moc chtěli. A pár jich bude takových, kteří ty prachy dají i kdyby se měli dostat do problémů. Ale vydat cca 8000 ze 32000 čistého, když aspoň 15000 jsou mandatorní výdaje, chceš jíst, jezdit, ušetřit nějakou korunu na dovolenou, stáří, nebo náhlé výdaje a občas jít na pivo, to je pro průměrný lidi moc. Možná, když máš ženskou a ta druhej příjem. Což je smutný, že by prachy na noření zbývaly chlapům díky ženské.

Takže ty fronty u pracovnic budou buď ti movití a sebevědomí (což jde často ruku v ruce). Ale je jich tolik a jsou tak potentní, že ty brněnské kurvy z většiny obsadí? Nebo finanční význam stáláků pro pracovnice přeceňuješ a většina návštěvníků budou ti, kdo chodí méně často. Že si stáláků ty ženské relativně váží, tomu bych věřil. Ale spíš proto, že jde o už ověřený chlapy, kteří přinesou peníze, se kterými se dá plus mínus počítat předem.
Krvava_predkozka

Off Topic Re: Chuppi 702096250 / 702 096 250

Příspěvekod vulcan » pát 18. srp 2023, 11:19

albert wesker píše:
bleha píše:jj, taky ji znám jako bezgumku za pár kaček, tak že chlapci v klidu lízejte, kdo nemáte rozoumek :wink:

Není to tak dlouho, co mrdala běžně bez, za 500,- na Cejlu a okolí.

Ano, tady vidíte, co dělá práce na rozvoji osobnosti, profesní rozvoj. :idea:
vulcan

Re: Zdravotnice Klára

Příspěvekod DillyDally » ned 20. srp 2023, 19:20

Čau chlapy,
můžete mi prosím vysvětlit, co se ukrývá pod pojmem letiště??
Děkuji.
DillyDally

Re: Zdravotnice Klára

Příspěvekod bushmills » pon 21. srp 2023, 8:58

DillyDally píše:Čau chlapy,
můžete mi prosím vysvětlit, co se ukrývá pod pojmem letiště??
Děkuji.

Letiště je stavba na zemi nebo na vodě určená pro vzlety, přistání a pozemní pohyby letadel po pojezdových drahách.
bushmills

Re: Dona - Privat MIA 735357089 / 735 357 089

Příspěvekod labrador » pát 1. zář 2023, 5:38

Tomm123, ty chytráku jeden, hoď sem prosím tu komunikaci z whatsappu, jak jsi sliboval, prosím, ať se i ostatní můžou přesvědčit, kdo tady kecá! Když ti holka napíše ZATÍM NIC NEPLATÍ, tak je to podle tebe předběžná domluva na konkrétní čas ty klaune? :D
labrador

Příspěvekod Tomm123 » pát 1. zář 2023, 15:15

Labradore, prosím tě, kdybych to udělal a dal jsem tu historii, tak akorát znemožní tebe a poukáže na to jaké nepravdy tady šíříš ty a to přece nechceš ne!?
Tomm123

Příspěvekod labrador » pát 1. zář 2023, 18:26

Hele Tomm123, napíšu poslední věc, protože nechci plevelit vlákno výměnou názorů a napadáním se navzájem. Mně prostě jenom vadilo, když tady Donu z něčeho obviňuješ a není to pravda! Já jsem tu komunikaci VIDĚL, takže když ti Dona napíše ZATÍM NIC NEPLATÍ, tak nekecej, že jste byli předběžně domluvení den dopředu na konkrétní čas. To vím na beton, že u Dony není možné, protože jsem to na ni sám několikrát zkoušel. To, že jsi jí psal v den schůzky a ona ti odpověděla až se zpožděním, to je druhá věc. To není z její strany asi úplně košér, ale zase bych napsal na její obhajobu, že jí volá a píše opravdu neskutečné množství lidí, to jsem taky viděl na vlastní oči.
A když napíšeš, že sem ku komunikaci nebudeš dávat, aby jsi neznemožnil mě, to je opravdu zoufalý argument někoho, kdo je zahnaný do kouta a už neví kudy kam. :D :D :D
labrador

Příspěvekod Tomm123 » pát 1. zář 2023, 21:06

Labradore když si s tou holkou jedna ruka a tu komunikaci ti poslala (což je další podlá věc od ní a jenom na sebe ukázala co je zač), tak sis jistě všiml, že jsem s ní jednal naprosto slušně (a ne arogantně, z čehož si mě a další neprávem obvinil ve svém prvním příspěvku). Takže tohle tě vlastně usvědčilo ze lži. Taky si mě nazval ubohým lhářem, když si napsal že není možné se s ní domlouvat den či více dopředu a při tom v té konverzaci je patrné že se domlouváme (ikdyž ne na beton, ale to je její chyba když slíbí a potom už se ani neozve). Věřím že takhle slušně s ní ze začátku jednali všichni a ty si nás kategoricky obvinil jak arogantně se k ní asi chováme když s námi nekomunikovala. Na to si vůbec nedokazal argumentovat když jsem tě k tomu vyzval, stejně tak na to že stejnou zkušenost má víc lidí a ještě sám sebe usvědčíš z moji konverzace s ní, kterou ti ona poslala a jenom pořád dokola mě tady napadaš z toho že jsem neměl schůzku na sto procent potvrzenou.Ty vole, číst cizí konverzaci a ještě všechny napadat!? Ubožák a lhář zahnány do kouta si tady ty!
Tomm123

Příspěvekod labrador » sob 2. zář 2023, 9:59

Tomm123, už se do mě přestaň laskavě navážet!!! To ty jsi dělal ramena, že sem tu komunikaci dáš, tak ukaž koule a udělej to!!! Je tam od Dony jasně napsáno, ZATÍM NIC NEPLATÍ!!! Tak ať to vidí všichni. Já jsem nekecal v ničem!!! Ano, v té komunikaci jsi s ní komunikoval slušně, ale Dona pak byla docela špatná z toho, když jsi tady o ní napsal, nepodporovat mrdku jednu!!! To je podle tebe pořád slušné??? :D Psal jsi jí, jak jste se domlouvali v určitý čas v den schůzky a ona ti odpověděla až s velkým zpožděním. To je všechno pravda, ale taky ti jasně napsala, že nemohla tu vaši komunikaci najít. Uvědom si taky laskavě, že té holce volá a píše fakt moc lidí. Ona má domluvené nějaké termíny, věř tomu, že nesedí znuděně na prdeli a nemá do čeho píchnout. :D Tím pádem má asi logicky málo času kontrolovat veškerou komunikaci a na některou i odpovídat. A když jsem napsal, ať si každý, kdo tady obviňuje Donu z arogantního chování, šáhne do svědomí, jestli s ní taky nejednal arogantně, tak to nebylo žádné neoprávněné obvinění, tím jsem chtěl jenom vyjádřit vlastní zkušenost, že když s ní komunikuju slušně, tak ona dělá to samé. A pokud máš problém, že jsem viděl nějakou vaši komunikaci, tak věř tomu, že by to tak určitě nebylo, kdyby jsi tady nekecal, že jsi měl domluvený termín den, nebo i víc dopředu. To znovu opakuju NENÍ U DONY MOŽNÉ!!! Zkoušel jsem to na ni sám několikrát a nikdy jsem neuspěl!!! Končím tuto debatu!!!
labrador

Re: Lexi - privat MIA 792 882 242 / 792882242

Příspěvekod Karlos01 » úte 5. zář 2023, 14:18

Zajímavé, Lexi, dívka mladá, krásná, štíhlá, celkem i oblíbená, rozhodně za ní chodili i náročnější jedinci. Přístupem sice nebyla úplně jako milenka, ale žádná arogantní princezna to taky nebyla. Dělala tak krátce jen od roku 2022 do roku 2023, navíc jen brigádě při práci, ne na plný úvazek a stejně, a navíc to není poprvé, se rozhodla s touhle práci skončit.
Zatímco jiné dívky, které rozhodně nejsou tak atraktivní jako byla Lexi, možná pouze o něco lepší cenou, o něco lepší přístupem dělají už dlouhé roky a jsou tu pořád. Čím to asi tak bude... :?
Karlos01

Příspěvekod sppavol » stř 6. zář 2023, 15:19

Podle mě se prostě okoukala, časem se každá okouká. A po okoukaní už je cena 1500kc na 30 min a 2500kc na hod plus další příplatky za 500kc prostě moc. Ono moc lidí to sice nepřizná, ale pro většinu, s výjimkou náročnějších jedinců samozřejmě, nakonec levnější cena, popřípadě nějak full servis bez příplatků a hlavně super přístup je více než atraktivita dané ženy. Proto tady ty obyčejné holky, které sice vzhledově na Lexi nemají stále jsou.
sppavol

Příspěvekod tojejedno » čtv 7. zář 2023, 9:41

Karlos01 píše:Zajímavé, Lexi, dívka mladá, krásná, štíhlá, celkem i oblíbená, rozhodně za ní chodili i náročnější jedinci. Přístupem sice nebyla úplně jako milenka, ale žádná arogantní princezna to taky nebyla. Dělala tak krátce jen od roku 2022 do roku 2023, navíc jen brigádě při práci, ne na plný úvazek a stejně, a navíc to není poprvé, se rozhodla s touhle práci skončit.
Zatímco jiné dívky, které rozhodně nejsou tak atraktivní jako byla Lexi, možná pouze o něco lepší cenou, o něco lepší přístupem dělají už dlouhé roky a jsou tu pořád. Čím to asi tak bude... :?

Tak to je skutečně filozofický traktát hodný samotného Aristotela, cos tady vyplodil. Čím to asi bude, že některý holky dělaj jen chvíli a některý to dělaj roky? Že by to bylo tím, že ta první skupina nechce dělat kurvy do konce života a má to jen jako rychlej přivýdělek? Zatímco ta druhá skupina si zvykla na lehce vydělaný prachy, nic jinýho neumí, a kdyby měla jít makat normálně, tak ji vezmou maximálně jako pokladní v bille?

sppavol píše:...po okoukaní už je cena 1500kc na 30 min a 2500kc na hod plus další příplatky...

A ty kolego nevím, kdes vzal 2500 na hodinu. Minulej týden jsem platil 1700 za 45 min jako vždy...
tojejedno

Příspěvekod David888 » čtv 7. zář 2023, 10:51

Většina co znám to má už jen jako dobrý přivýdělek a je málo. Některé holky jedou do jiných měst. Třeba si Lexi našla kluka nebo poplatila co potřebovala. Taky se to na tom privátě střídá že žádná nechce tu jejich bordelmámu. Řešíte tu blbosti je to její věc. Mě se spíš nelíbí to zdražování a příplatky za každou blbost. A dát 1700 za 45 minut se mě zdá dost.
David888

Příspěvekod sppavol » čtv 7. zář 2023, 14:35

Tak ono stejně i kdyby Lexi pracovala roky, tak by pro některé náročnější jedince nebyla už zajímavá. Protože ti náročnější hledají sice vzhled něco jako Lexi ale hlavně nejakou, co nemá tolik najeto, takže dlouhodobé pracovnice jsou už stejně pro ně tabu. V pohodě, už to řešit nebudu, jsme jen rád, že jsem zase o něco chytřejší.
sppavol

Příspěvekod x24xx » čtv 7. zář 2023, 15:30

sppavol píše:Tak ono stejně i kdyby Lexi pracovala roky, tak by pro některé náročnější jedince nebyla už zajímavá. Protože ti náročnější hledají sice vzhled něco jako Lexi ale hlavně nejakou, co nemá tolik najeto, takže dlouhodobé pracovnice jsou už stejně pro ně tabu. V pohodě, už to řešit nebudu, jsme jen rád, že jsem zase o něco chytřejší.

ad "tolik najeto" - jo, to máš pravdu. Když tady při hledání nějaké "slečny" narazím na vlákno, které začíná v roce 2007 a první příspěvek zní: "no, těch udávaných 28 už jí nebude, spíš těch 35...", tak opravdu hledám dál :D
x24xx

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma