Abych nepokračoval jen v off-topic, za Sofií jsem byl. Dal jsem ale otočku, není to úplná velryba, ale přišel jsem za štíhlou holkou. Ve tváři mi přišla docela ok.
O tom, kdo jsou stáláci, opravdu moc nevíme. Spekulace: Osamělí muži ano, starší asi taky ano, ale hlavní kritérium bude jiné a sice prachy. Ani osamělý muž s průměrným příjmem a nějakým normálním životem, natož nějaký vitálnější mladší důchodce, nemá peníze na to, zajít jednou týdně. Ne, že by to neutáhli, kdyby moc chtěli. A pár jich bude takových, kteří ty prachy dají i kdyby se měli dostat do problémů. Ale vydat cca 8000 ze 32000 čistého, když aspoň 15000 jsou mandatorní výdaje, chceš jíst, jezdit, ušetřit nějakou korunu na dovolenou, stáří, nebo náhlé výdaje a občas jít na pivo, to je pro průměrný lidi moc. Možná, když máš ženskou a ta druhej příjem. Což je smutný, že by prachy na noření zbývaly chlapům díky ženské.
Takže ty fronty u pracovnic budou buď ti movití a sebevědomí (což jde často ruku v ruce). Ale je jich tolik a jsou tak potentní, že ty brněnské kurvy z většiny obsadí? Nebo finanční význam stáláků pro pracovnice přeceňuješ a většina návštěvníků budou ti, kdo chodí méně často. Že si stáláků ty ženské relativně váží, tomu bych věřil. Ale spíš proto, že jde o už ověřený chlapy, kteří přinesou peníze, se kterými se dá plus mínus počítat předem.