|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Luksa píše:Borci, dneska jsem byl za Julinkou v PB4. Byla to moje nejlepší zkušenost s holkou za peníze v Brně. Celkem jsem byl asi u dvanácti holek v Brně, ale Julinka je absolutní TOP. Ona je přesně postavou můj typ, OK v obličeji to není 100%, vlasy by taky mohla mít delší, jak to mám rád.
Ale ta postava, ta kuráž jakou se na mě vrhla, začala líbat po celém těle, pak do postele a nádherná kuřba a 69. Má pro mě dokonalou postavu a nádhernou kundičku, která se mi lízala jedna báseň. Prsa taky super, nemám rád obří kozy a Julča je měla z mého pohledu ideální.
Tuto návštěvu budu 100% opakovat, jelikož tohle mi vyhovovalo skoro naprosto ve všem.
Che píše:tojejedno píše:Kde je pan admin Che a jeho neúnavné promazávání offtopicu? Tohle brblání není offtopic? Nebo děd Vševěd vulcan má výjimku???
Asi nejsi příliš v obraze, že? Odpověď najdeš zde.
valdinek píše:Tak dnes ráno v 5 u grandu v Brně jsem potkal jednu luxusní ciganka. Věk 27. Zrovna šla domů,prý jde s práce. To bych chtěl vidět tu práci. Hahaha. Malá prdelka male kozičky. Šli jsme šukat do parku za dívalo. Uzounka postava super. 800 si vzala. Mám tel. Určo budu někdy zopakovat. Natálka jméno její.. Prý.
xnude píše:
Ještě nám napiš, co jsi měl ke snídani.
xnude píše:valdinek píše:Tak dnes ráno v 5 u grandu v Brně jsem potkal jednu luxusní ciganka. Věk 27. Zrovna šla domů,prý jde s práce. To bych chtěl vidět tu práci. Hahaha. Malá prdelka male kozičky. Šli jsme šukat do parku za dívalo. Uzounka postava super. 800 si vzala. Mám tel. Určo budu někdy zopakovat. Natálka jméno její.. Prý.
Ještě nám napiš, co jsi měl ke snídani.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků