Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Terezkasexhned amatéři

Příspěvekod Strycekfido » ned 22. říj 2023, 15:33

:?
Strycekfido

Off Topic Re: Privátek Brno 4

Příspěvekod petras60 » úte 24. říj 2023, 6:34

Na to,že si zaregistrovaný 2 dny dobrý komentář spíš reklama.Dej komentář na těch dalších 11 holek co si měl. :lol: :lol:
petras60

Off Topic Re: Privátek Brno 4

Příspěvekod petras60 » stř 25. říj 2023, 6:23

Luksa píše:Borci, dneska jsem byl za Julinkou v PB4. Byla to moje nejlepší zkušenost s holkou za peníze v Brně. Celkem jsem byl asi u dvanácti holek v Brně, ale Julinka je absolutní TOP. Ona je přesně postavou můj typ, OK v obličeji to není 100%, vlasy by taky mohla mít delší, jak to mám rád.
Ale ta postava, ta kuráž jakou se na mě vrhla, začala líbat po celém těle, pak do postele a nádherná kuřba a 69. Má pro mě dokonalou postavu a nádhernou kundičku, která se mi lízala jedna báseň. Prsa taky super, nemám rád obří kozy a Julča je měla z mého pohledu ideální.
Tuto návštěvu budu 100% opakovat, jelikož tohle mi vyhovovalo skoro naprosto ve všem. :D

Dobrá reklama.
petras60

Re: Lexi Lieberzeitova 792 882 242

Příspěvekod tojejedno » pát 27. říj 2023, 9:48

Che píše:
tojejedno píše:Kde je pan admin Che a jeho neúnavné promazávání offtopicu? Tohle brblání není offtopic? Nebo děd Vševěd vulcan má výjimku???

Asi nejsi příliš v obraze, že? Odpověď najdeš zde.

Tady vůbec nejde o to, jestli se staráš ty, nebo někdo jinej. Plesnivej dědek vulcan brblá offtopic téměř všude, a nikdo nehne ani brvou. Jakmile já na to upozorním, následuje okamžitá cenzura...
tojejedno

Re: Brněnské ulice

Příspěvekod xnude » čtv 16. lis 2023, 9:28

valdinek píše:Tak dnes ráno v 5 u grandu v Brně jsem potkal jednu luxusní ciganka. Věk 27. Zrovna šla domů,prý jde s práce. To bych chtěl vidět tu práci. Hahaha. Malá prdelka male kozičky. Šli jsme šukat do parku za dívalo. Uzounka postava super. 800 si vzala. Mám tel. Určo budu někdy zopakovat. Natálka jméno její.. Prý.

Ještě nám napiš, co jsi měl ke snídani.
xnude

Příspěvekod ATLAS22 » čtv 16. lis 2023, 10:52

xnude píše:

Aspoň napíše aktuální věc a inspiraci kde se dá najít. Když vidím tvé příspěvky, tak se mi dělá šoufl, jen sosáš a a nic konstruktivního nenapíšeš, pozitivní recenze raději nedáš a dle svých slov si je necháš pro sebe... raději mlč
ATLAS22

Příspěvekod valdinek » čtv 16. lis 2023, 12:02

xnude píše:
valdinek píše:Tak dnes ráno v 5 u grandu v Brně jsem potkal jednu luxusní ciganka. Věk 27. Zrovna šla domů,prý jde s práce. To bych chtěl vidět tu práci. Hahaha. Malá prdelka male kozičky. Šli jsme šukat do parku za dívalo. Uzounka postava super. 800 si vzala. Mám tel. Určo budu někdy zopakovat. Natálka jméno její.. Prý.

Víš co mě můžeš....
valdinek

Re: Klára +420 776702091

Příspěvekod christopher » ned 19. lis 2023, 19:24

Přiznám se, že jsem dlouho zvažoval návštěvu Kláry. Nepotřebuju mít modelku, jde mi vždy hlavně o přístup a pohodu. Ale když vidím jak si tu holka píše komenty tak to mě teda totálně odradilo.
christopher

Příspěvekod kapesnik » pon 20. lis 2023, 9:21

Jo tak,to je asi těžko . Já u ní byl a ne jenom u ní.Byl jsem u Nadě,takže urážíš holku, které chodím pravidelně.
kapesnik

Příspěvekod Karlos01 » sob 2. pro 2023, 13:26

Kdyby byla jen z poloviny tahle pomluva pravda, Klára nevydrží na trhu ani půl roku, pokud vím dělá to už možná více na 5 let. A vždy se zdrzovala na jednom místě, nejedná se o cestovatelů, která střídá jeden privat za druhým.
Jako jedna z mála má svoje fotky, že se o vy díváte jen na kozy a na prdel a na na celkovou postavu je váš problém.
Pohled na ženskou krásu je velice subjektivní, me taky připadá směšný, jak chodíte za timi svými 40kg vyhublinami za 3000kc, 4000kc na hod a nadavate na to, jaké jsou studené lekle ryby a že to byly vyhozené penize.
Ne každému se líbí hubené a studené 18cky. Někdo má rád, když je ženu za co chytit a má velké kozy a pokud někdo tvrdí, že je Klára tlustá, tak to může říct jenom ten, co chodi za 40kg vyhublinami.
Karlos01

Příspěvekod Brouk pytlík » sob 2. pro 2023, 15:59

Tak to jste mě celkem urazili! U Klary jsem byl celkem 7krat.
Ze já bych chodil za tlustou babou? Já nejsem žádný chudák, jsem podnikatel. Kláry je možná kus, ale je zaoblena na tich spravnych místech, podobně jako Stiflerova máma. Ale chápu, pokud jste ten film videli před 15 lety a dívali jste se to přes nějaké zamlzeni jako na Kláriny fotky, tak jsou ty vzpomínky na Stiflerovu mamu už trochu rozostrene.
Bohyně sexu je trochu přehnané tvrzení, ale je šikovná jak v posteli, tak na masáž. 5 let zkušeností se nezapře. Trochu zapojte logiku, tlustá holka by se tak dlouho na erotickém trhu fakt neudržela, zvláště na jednom místě, protože by se jednoduše za ní nikdo nevrátil.
Ale chápu, že v očích někoho, kdo má rád ty co váží 40 kg i a posteli, tak je tlustá skoro každá, co není hubená. Mě se osobně hubené holky nelíbí, ale to přece neznamená, že je budu urážet. Taky se vám nesmějí za to, jak vyhazujete velké sumy peněz za ty svoje hubený a pak je pomlouvate, že to ani nestalo za to a že se za nimi určitě nevrátíte. Ale vlastně dobre vám tak, asi si nic jiného ani nezasloužite.
Brouk pytlík

Příspěvekod christopher » sob 2. pro 2023, 16:27

Přesně to jsem čekal. Člověk napíše kritiku a byl jsem přesvědčený že ihned nakluše Kalros, Brouk pytlík a čekám ještě že přijde Kapesník. Tohle je okaté jak svine. Jako narovinu, chodím jako stálák za několika děvčaty. Nikdy, ani ve snu by mě nenapadlo se jich tu tak do krve zastávat jak to dělají tihle "tři ". Nepsal bych ani nějaké přehnaně kladné recenze na ně prostě aby mě na ně nechodilo čím dál víc lidí a já mohl přijít kdykoliv se mne zachce. Už toho nech Kláro
christopher

Příspěvekod Karlos01 » sob 2. pro 2023, 18:28

Mě už to přijde poněkud trapné to tady znovu psát. Ale je nemožné, aby si Klára napsala recenzi z několika účtu, i kdyby si sama sobě recenzi skutečně napsala, mohla by to udělat jen z jednoho účtu, ne z tolika. Tohle jsou hlídané stránky a všechno závisí na IP adrese. A upřímně nevím proč by to Klára dělala, je to chytrá holka a ví, že většina lidí si recenze stejně nečte, dá raději na svůj osobní názor, protože mnohdy nejen u Kláry jsou ty recenze dosti přehnané. A když to máte tak zaheslovane, tak to stejně většina lidí ani ty recenze nenajde. Každý, kdo si chce přečíst recenze, se musí zaregistrovat a to většinu stejně odradí a tak opravdu nevím, proč by Klára tak usilovala o to mít dobře recenze. To píšou její stalaci, kterým se nelíbí, ze se tady Klára neprávem urazi a já jsem jedním z nich.
Karlos01

Příspěvekod Karlos01 » sob 2. pro 2023, 19:06

Klara sice dává přednost svým stalakum, ale je pravda, že i přesto v období výplat je horší se k ní dostat, ale nemyslím si, že je to kvůli recenzim, ty stejne cte jen urcita uzavrena kominuta. Řekla mi, že je lepší, chodit mimo výplaty, že to má volnější, většina chce přijít, když dostane výplatu na účet, tak se snažím řídit podle toho a vždy se k ní dostanu.
Karlos01

Příspěvekod Brouk pytlík » sob 2. pro 2023, 22:10

Tak tohle mě naopak pobavilo! :lol: Klára má takové IT schopnosti, že se dokázala nabourat do hlídané stránky, kde se každý musí zaregistrovat přes nějakou IP adresu a má dokonce těch účtu 5 nebo 6 a píše si sama sobě přehnaně pozitivní recenze.
To ji fakt hodne fandite, kdyby měla doopravdy takové schopnosti nemusela by se živit jako společnice, ale vydělala by si daleko větší peníze jako hacker.
Brouk pytlík

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma