Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod melaniesex » úte 23. úno 2010, 18:03

Milý Honzi, pokud jsi to nepochopil, tak můj příspěvek k vám byl myšlen úplně jinak..A to že cena není jediné vodítko je sice pravda, ale svým způsobem vy sami si odporujete...Protože já sama jsem se tento měsíc přesvědčila o tom, že cenám pod určitou hranici nevěříte a i kdyby holka byla ze zlata tak se ani nepřesvědčíte..Takže tohle je zase můj závěr..A rozhodně Tě nemíním přesvědčovat o nějakých kvalitách...Osobně si myslím, že mám co nabídnout..Takže ta cena je asi pro vás dost velkým vodítkem a spíše se jdete přesvědčit o kvalitách za 1500,- než o kvalitách za 1000,- :lol: :lol: :lol: Monča.
melaniesex
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod melaniesex » úte 23. úno 2010, 18:17

A aby to bylo tentokrát pochopeno správně, tak dokud si tohle neuvědomíte, a představíte si za nižší cenou všelicos, tak se nedivte, že ani holky nepohnou s cenou..Já už po tomhle s akcemi končím... :wink: Monča
melaniesex
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Honzi » úte 23. úno 2010, 18:51

melaniesex píše:A aby to bylo tentokrát pochopeno správně, tak dokud si tohle neuvědomíte, a představíte si za nižší cenou všelicos, tak se nedivte, že ani holky nepohnou s cenou..Já už po tomhle s akcemi končím... :wink: Monča

Myslím si, že kdo to špatně pochopil, jsi spíše ty.
Já jsem si teď dal vyhledal tvé inzeráty na internetu a poprvé jsem si všiml, že jsi na na privátě s Adélou, předtím jsem si tě zafixoval jinam. Jinak u Adély jsem byl, takže nedůvěru k cenám nemám. Dokonce jsem o ní velmi pozitivně psal. Jen když se někde uvede 35 let, tak automaticky předpokládám 45+ . Za to ale nemůžu já, ale vy. A dokázat, že to tak není, chvíli trvá. Já jsem zaměřen tak do +-35 let, takže jsem tě vyřadil, ale ne z důvodu ceny. A taky fotce a vystrčenými prsy, kterou považuji za příliš naaranžovanou nebo cizí.
Otočky dělám nerad a stojí čas, takže se přesvědčit bez zvláštního důvodu nepůjdu a myslím, že takhle myslí celá řada norníků. Bohužel, pravděpodobnost FAKE fotek s přibývajícím věkem, je stále vyšší. I když upravené fotky jsou i ve věkové skupině 20-22 let.
Jinak s cenou je to trochu jinak. Některým slečnám je jedno, kolik mají klientů. Na přežití jim stačí jeden klient denně. Čím větší cena, tím se méně nadřou. Také, pokud např. mají 700 za 1. půlhodinu a 300 za druhou, nejsou některé ochotny dělat normálně hodinovky.

Takže pokud mohu doporučit, změň obsah inzerce. Možná, že už ta diskuze teď ti pomůže.
Za sebe můžu říct, že nedůvěra k uvedenému vyššímu věku je značná a nejde o penízky ... Hlavně na Kotlářské ulici. :(
Honzi

Příspěvekod melaniesex » úte 23. úno 2010, 21:39

Já myslím, že jsem to pochopila zcela správně..A kvůli tomu, že si některé dámy píší věk který neodpovídá, tak kvůli tomu nebudu inzerovat nějakých 25let...Můj věk zcela odpovídá, ba naopak kdybych si i nejaky rok ubrala tak by to možná poznat nebylo, ale za svoje roky se nestydím...Jenže tady je jediny problem.Když si napíše 25letá holčina do inzerce nižší cenu tak ještě to stojí možná za vyzkoušení, ale u 35leté už asi všichni hledají katastrofu.Tím si myslím že jsem řekla vše, proč i spousta starších nesleví.A změnit obsah inzerce?Nevím, co zrovna tím myslíš.Fotek mám dost na to, aby si každý udělal obrázek....A Honzi, nevím proč to vztahuješ tak moc na sebe, já jsem to myslela všeobecně, proč holky neslevňují..A je to i z tohoto důvodu.A kdybych se chtěla na těchto stránkách zviditelňovat, tak určitě ne tímto způsobem..Ba naopak když si to tu tak pročítám, jsem ráda že se o mě moc nepíše..A když tak zatím dobře.. :wink: Takže nic ve zlém, sto lidí a sto názorů..Pa Monika.
melaniesex
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Honzi » úte 23. úno 2010, 21:55

Nevztahuji to na sebe, jen jsi mě přímo oslovila ... . Jinak se vyjadřuju jen za sebe, proto píšu svůj názor a ne názor všech norníků. :wink:
Máš pravdu, co člověk to jiný názor a tvůj názor ti neberu. Jen s ním nemusím souhlasit. Co se týká paušálního vyjadřování, tak se bráníš, že ty uvádíš pravý věk ... . Já taky, když uvedeš všichni ... . 8)
Neslevňování starších dam? Je to jejich právo. Ale není v tom jen to, co uvádíš. Někde management privátu, jinde osobní závist, také když už někdo zůstane, tak ať to stojí za to, ... . A někde jsou nižší ceny, nikdo si nestěžuje, mluvíš vždy s konkrétní slečnou, dodržují termíny, ... .
Jen se mi velmi nelíbí braní cizích telefonů a dělání idiotů z norníků, jako slečna právě před 30 vteřinami odjela na eskort :lol: .
Když už se dokáží, nejen starší dámy, snížit k těmto praktikám, aby ulovily klienta, tak je to o hodně horší než to snížení cen a mluví to za vše ... .
Honzi

Příspěvekod Jájínek » úte 23. úno 2010, 22:02

Honzi píše:
Jájínek píše:
melaniesex píše:Nerada se pletu do takových diskuzí, ale musím se tomu už jen smát...Jsou prakticky o ničem..Pánové, už několik let se tu dohadujete o cenách, pořád řešíte dokola stejné věci..Ale já se ani nedivím, že holky nechtějí jít s cenou dolů..Pokud to udělají, tak si toho ve valné většině stejně nevšímáte a řešíte pořád ty samé patnáctistovkové dokola...Jsem rozčarovaná z toho, že jsem na celý únor udělala pro vás akci 700/1000....Nabídka služeb opravdu široká, všechno v ceně krom dámského análku...Nejsem žádná škaredka, dělám sama na sebe a tak si můžu dovolit sem tam povolit s cenou, ale spíš jsem zjistila, že nejen že o to nestojíte, ale mně to spíš uškodilo....1500,- je pro vás drahé, 1000,- asi nezaručuje kvalitu...Co by se vám tedy líbilo? Ještě musím dodat, že já nejsem žádná hrůza co má padesát a píše si 35...to jen pro pořádek..A to jaká jsem nechám na jiných, chválit sama sebe určitě nebudu, ale to že má někdo nižší cenu nemusí zákonitě znamenat to, že nestojí za nic...1500 neznamená lepší úroveň....
Monika

Moniko,Honzi ti brzy odpoví neboj,on má totiž na všechno odpověď :lol: :lol: :lol:

Není proč, pravdivé, jasné, věcné a hlavně je to slečna/paní co skutečně dělá a hlavně neschovává se za nikoho jiného. Ale obchod je obchod a cena není jedinné vodítko ... .
Jájinku, kdyby jsi chtěl pomoct skutečně, navštívíš a podáš recenzi. Nebo je mimo tvůj okruh zájmu, malá cena? Byl jsi vůbec někde? :lol: :lol: :lol:

Dráčku, máš nepřesné informace.
1. Ines se stala žádaná, až slevnila na 1300. Byla první z Omegy, která to udělala, potom Dáša. :wink:
2. Třeba u Adély jsem nebyl, vzhledem ke svým kritériím, ale kmitá mezi 1300 a 1500 ... . :mrgreen:
3. To máš těžký, několikrát zde bylo napsáno, že 1500 se zkouší jen jednou, pokud neodpovídá poměr nabídka/cena, vícekrát ne. Tak se nediv, že se mluví hlavně o novinkách. :lol:
4. Divím se, že se neřídíš příkladem noviců, co se zmohou na jedinný dotaz a skončí. :mrgreen: To je asi tvůj ideál. :lol:
5. Máš ale jedno velké plus, nebojíš se a nedáš se. Na rozdíl od drtivé mlčící většiny. 8) :lol:

Honzi,
kam bych chodil a co bych sem psal když jsem ten pasák :shock:
mám to na svém zdarma přece,tak co bych lez jinam :lol: :lol: :lol:
Jájínek

Re: Honzi

Příspěvekod ADR » úte 23. úno 2010, 23:39

.
Naposledy upravil ADR dne úte 18. bře 2014, 13:08, celkově upraveno 1
ADR

Příspěvekod adeline » stř 24. úno 2010, 0:55

:shock: :shock: páni...to začíná mít gráááády....wau...já miluju vyholený hlavy a upocený, pokerovaný těla...tak pojďme chlapci..pojďme...nač otálet....DO RINGU :twisted: :twisted: :twisted:

.....neskutečně vzrušující tenhle web.... :oo:
Adissss...
adeline
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Kmotr » stř 24. úno 2010, 10:14

jaký je rozdíl mezi 1300 a 1500? já bych za levnější štětkou asi ani nešel...
Kmotr

Příspěvekod Drak65 » stř 24. úno 2010, 10:53

Já taky ne a to hned z pár důvodů: nemíním být ten den desátý v pořadí a odfláknutý (což už se mi stalo), ta která si snižuje ceny, tak bud potřebuje nalákat klienty nebo pomalu nic neumí a když chci navštívit privát, tak si to chci taky užít. Navíc a to bez diskuze mne mladý holky příliš neberou. Jsou to holky bez velkých zkušeností, které možná postupně získávají od starších chlapů. Taky se spíš domnívám, že nízké ceny jsou pro soc. případy, které by za hodinu ještě nejraději 500Kč nebo pro mladý kluky, kteří peněz moc nemají ( toto chápu) . A když si chci pořádně zapí...t a uvolnit se, tak volím raději zralejší a zkušenější a musím podotknout, že některé vypadají mnohem líp než ty mladé. Taky mají vyzrálejší přístup a líp se s nimi komunikuje. Jen hledat a vybrat. Až se budu chtít jen muchlat a jednou zasunout, tak si možná nějaké mládě za tácek najdu podle doporučení norníků :P
Drak65

Příspěvekod Jájínek » stř 24. úno 2010, 11:49

Drak65 píše:Já taky ne a to hned z pár důvodů: nemíním být ten den desátý v pořadí a odfláknutý (což už se mi stalo), ta která si snižuje ceny, tak bud potřebuje nalákat klienty nebo pomalu nic neumí a když chci navštívit privát, tak si to chci taky užít. Navíc a to bez diskuze mne mladý holky příliš neberou. Jsou to holky bez velkých zkušeností, které možná postupně získávají od starších chlapů. Taky se spíš domnívám, že nízké ceny jsou pro soc. případy, které by za hodinu ještě nejraději 500Kč nebo pro mladý kluky, kteří peněz moc nemají ( toto chápu) . A když si chci pořádně zapí...t a uvolnit se, tak volím raději zralejší a zkušenější a musím podotknout, že některé vypadají mnohem líp než ty mladé. Taky mají vyzrálejší přístup a líp se s nimi komunikuje. Jen hledat a vybrat. Až se budu chtít jen muchlat a jednou zasunout, tak si možná nějaké mládě za tácek najdu podle doporučení norníků :P

Tak nějak to je,ale nekažme to těm co na to nemaj nebo nechtěj mít,tak jako se to snaží nanutit oni nám :D
Nutí nás do bojkotu,jen proto aby holka sundala ceny a socka norník za ní mohl jít :lol: :lol: :lol:
Jájínek

Příspěvekod soliter. » stř 24. úno 2010, 13:19

:(

Když jsme zakládal toto téma, nenapadlo mě, že se z toho stane diskuzní fórum pasáků, svlečen a podivínů. To určitě nebyl záměr.
Rozumný norník s dostatečným rozhledem pochopí. O tom jsem přesvědčen!
soliter.

Příspěvekod vulcan » stř 24. úno 2010, 14:18

soliter. píše::(
Když jsme zakládal toto téma, nenapadlo mě, že se z toho stane diskuzní fórum pasáků, svlečen a podivínů. To určitě nebyl záměr.
Rozumný norník s dostatečným rozhledem pochopí. O tom jsem přesvědčen!

soliter
ano, je to tak.
Rozumní norníci si už dávno udělali obrázek.
Navíc si myslím, že rozumní norníci se vždy domluví s rozumnýma slečnama. Většinou mají společný zájem.

Ale jakmile do celé diskuze začnou zasahovat individua, kteří nešukají, ale těží z placeného sexu ( různým způsobem), můžeme jim říkat jakkoliv, třeba pasák, tak z normální diskuze je snůška napadání, nesmyslů, polopravd a žluče.. :evil:
vulcan

Příspěvekod vulcan » stř 24. úno 2010, 14:24

Kmotr píše:jaký je rozdíl mezi 1300 a 1500? já bych za levnější štětkou asi ani nešel...

Kmotr
myslím, že o hodně přicházíš.
I tady v Brně je poměrně hodně dívek s normálníma cenama kolem 1200-1300/h, které jsou příjemné, mladé a pěkné.
Ale nikdo Tě tady nenutí, klidně si choď za těmi štětkami :D , jak píšeš, kam chceš.

Hlavně už konečně vyprodej tu Tvoji zásobu sex pills, ani netušíš (nebo spíš je Ti to jedno), jak moc můžeš jiným uškodit.
vulcan

Příspěvekod vulcan » stř 24. úno 2010, 14:47

Drak65 píše:Já taky ne a to hned z pár důvodů: nemíním být ten den desátý v pořadí a odfláknutý (což už se mi stalo), ta která si snižuje ceny, tak bud potřebuje nalákat klienty nebo pomalu nic neumí a když chci navštívit privát, tak si to chci taky užít. Navíc a to bez diskuze mne mladý holky příliš neberou. Jsou to holky bez velkých zkušeností, které možná postupně získávají od starších chlapů. Taky se spíš domnívám, že nízké ceny jsou pro soc. případy, které by za hodinu ještě nejraději 500Kč nebo pro mladý kluky, kteří peněz moc nemají ( toto chápu) . A když si chci pořádně zapí...t a uvolnit se, tak volím raději zralejší a zkušenější a musím podotknout, že některé vypadají mnohem líp než ty mladé. Taky mají vyzrálejší přístup a líp se s nimi komunikuje. Jen hledat a vybrat. Až se budu chtít jen muchlat a jednou zasunout, tak si možná nějaké mládě za tácek najdu podle doporučení norníků :P

Drak65, Jájínek ,

koukám, že se už ani nesnažíte maskovat za norníky :D ,

v určitém směru Vaše výlevy chápu. Musí to být nepříjemný pocit. Cítíte, že Vám penízky utíkají mezi prsty a nic moc s tím nenaděláte.
Nezbude Vám nic jiného než psát takové pitominy o sociálních případech a zdravotních aspektech.
A navíc Vám moc nepřeje i výhled do budoucna - pasáctví bude postihováno stále víc a sofistikovaněji.
Nezbude Vám než jít do normální práce, to je blbý, že ?

Už to bylo řečeno - ale - kvalita placeného sexu s cenou nesouvisí. Cena je hlavně dána, kolik lidí se na té akci přiživuje. Mluvím tady o standardních službách (K,O, mazlení v různé podobě), ne o extras.

Aby nedošlo k mýlce? já nerozporuju, že různí norníci mají různý vkus. Někdo raději zajde za zkušenější ženou, někdo zase za mladší. Ale spíš záleží na osobní povaze té dívky a norníka, jak si sednou, nebo jak si rozumějí. Podobně jako v "nornálním" životě.
Ale to je pro Vás , Drak65, Jájínek , už hodně odtažité.....
vulcan

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma