|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
melaniesex píše:A aby to bylo tentokrát pochopeno správně, tak dokud si tohle neuvědomíte, a představíte si za nižší cenou všelicos, tak se nedivte, že ani holky nepohnou s cenou..Já už po tomhle s akcemi končím...Monča
Honzi píše:Jájínek píše:melaniesex píše:Nerada se pletu do takových diskuzí, ale musím se tomu už jen smát...Jsou prakticky o ničem..Pánové, už několik let se tu dohadujete o cenách, pořád řešíte dokola stejné věci..Ale já se ani nedivím, že holky nechtějí jít s cenou dolů..Pokud to udělají, tak si toho ve valné většině stejně nevšímáte a řešíte pořád ty samé patnáctistovkové dokola...Jsem rozčarovaná z toho, že jsem na celý únor udělala pro vás akci 700/1000....Nabídka služeb opravdu široká, všechno v ceně krom dámského análku...Nejsem žádná škaredka, dělám sama na sebe a tak si můžu dovolit sem tam povolit s cenou, ale spíš jsem zjistila, že nejen že o to nestojíte, ale mně to spíš uškodilo....1500,- je pro vás drahé, 1000,- asi nezaručuje kvalitu...Co by se vám tedy líbilo? Ještě musím dodat, že já nejsem žádná hrůza co má padesát a píše si 35...to jen pro pořádek..A to jaká jsem nechám na jiných, chválit sama sebe určitě nebudu, ale to že má někdo nižší cenu nemusí zákonitě znamenat to, že nestojí za nic...1500 neznamená lepší úroveň....
Monika
Moniko,Honzi ti brzy odpoví neboj,on má totiž na všechno odpověď![]()
![]()
Není proč, pravdivé, jasné, věcné a hlavně je to slečna/paní co skutečně dělá a hlavně neschovává se za nikoho jiného. Ale obchod je obchod a cena není jedinné vodítko ... .
Jájinku, kdyby jsi chtěl pomoct skutečně, navštívíš a podáš recenzi. Nebo je mimo tvůj okruh zájmu, malá cena? Byl jsi vůbec někde?![]()
![]()
![]()
Dráčku, máš nepřesné informace.
1. Ines se stala žádaná, až slevnila na 1300. Byla první z Omegy, která to udělala, potom Dáša.![]()
2. Třeba u Adély jsem nebyl, vzhledem ke svým kritériím, ale kmitá mezi 1300 a 1500 ... .![]()
3. To máš těžký, několikrát zde bylo napsáno, že 1500 se zkouší jen jednou, pokud neodpovídá poměr nabídka/cena, vícekrát ne. Tak se nediv, že se mluví hlavně o novinkách.![]()
4. Divím se, že se neřídíš příkladem noviců, co se zmohou na jedinný dotaz a skončí.To je asi tvůj ideál.
![]()
5. Máš ale jedno velké plus, nebojíš se a nedáš se. Na rozdíl od drtivé mlčící většiny.![]()
Drak65 píše:Já taky ne a to hned z pár důvodů: nemíním být ten den desátý v pořadí a odfláknutý (což už se mi stalo), ta která si snižuje ceny, tak bud potřebuje nalákat klienty nebo pomalu nic neumí a když chci navštívit privát, tak si to chci taky užít. Navíc a to bez diskuze mne mladý holky příliš neberou. Jsou to holky bez velkých zkušeností, které možná postupně získávají od starších chlapů. Taky se spíš domnívám, že nízké ceny jsou pro soc. případy, které by za hodinu ještě nejraději 500Kč nebo pro mladý kluky, kteří peněz moc nemají ( toto chápu) . A když si chci pořádně zapí...t a uvolnit se, tak volím raději zralejší a zkušenější a musím podotknout, že některé vypadají mnohem líp než ty mladé. Taky mají vyzrálejší přístup a líp se s nimi komunikuje. Jen hledat a vybrat. Až se budu chtít jen muchlat a jednou zasunout, tak si možná nějaké mládě za tácek najdu podle doporučení norníků
soliter. píše::(
Když jsme zakládal toto téma, nenapadlo mě, že se z toho stane diskuzní fórum pasáků, svlečen a podivínů. To určitě nebyl záměr.
Rozumný norník s dostatečným rozhledem pochopí. O tom jsem přesvědčen!
Kmotr píše:jaký je rozdíl mezi 1300 a 1500? já bych za levnější štětkou asi ani nešel...
Drak65 píše:Já taky ne a to hned z pár důvodů: nemíním být ten den desátý v pořadí a odfláknutý (což už se mi stalo), ta která si snižuje ceny, tak bud potřebuje nalákat klienty nebo pomalu nic neumí a když chci navštívit privát, tak si to chci taky užít. Navíc a to bez diskuze mne mladý holky příliš neberou. Jsou to holky bez velkých zkušeností, které možná postupně získávají od starších chlapů. Taky se spíš domnívám, že nízké ceny jsou pro soc. případy, které by za hodinu ještě nejraději 500Kč nebo pro mladý kluky, kteří peněz moc nemají ( toto chápu) . A když si chci pořádně zapí...t a uvolnit se, tak volím raději zralejší a zkušenější a musím podotknout, že některé vypadají mnohem líp než ty mladé. Taky mají vyzrálejší přístup a líp se s nimi komunikuje. Jen hledat a vybrat. Až se budu chtít jen muchlat a jednou zasunout, tak si možná nějaké mládě za tácek najdu podle doporučení norníků
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků