Hledat  

Závislost na privátech / nornické vyhoření

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Závislost na privátech / nornické vyhoření

Příspěvekod x24xx » pát 8. lis 2024, 11:31

Zdravím a zajímalo by mě, jestli někdo máte podobnou zkušenost.

Na priváty jsem chodil od raného mládí, ale to jen hodně nepravidelně - tehdy jsem na to zkrátka neměl prachy. Měl jsem pak i delší pauzy, třeba i pár let, ale poslední asi tři roky jsem začal chodit pravidelně. Ze začátku mě to bavilo, bral jsem to jako zpestření, ale časem jsem si na tom vytvořil tak trochu závislost. A z návštěv privátů se stalo spíš takové splnění povinnosti, abych si to zkrátka odbyl a odškrtl a měl zase chvilku čistou hlavu. Jenže nutkání zase někam zajít a vyzkoušet zase nějakou novou se vracelo stále častěji. Postupně jsem si uvědomil, že mě to vlastně už nerajcuje, že to dělám ze (zlo)zvyku. A ten klid už jsem neměl ani v mezičase mezi návštěvami, často mě štvalo a mrvilo mi den, že se nemůžu někam dovolat nebo se dohodnout na pro mě ideální termín. Takže i tuhle stránku - kam jít, jestli to stojí za to, kdy tam jít - jsem řešil nezdravě často, otravovalo mě to. Samozřejmě chápu, že s tím potřebuju seknout, alespoň na čas, ideálně na trvalo, ale trošku se bojím, že mě to bude vábit dál.

Takže si rád přečtu, pokud někdo zažil nebo zažívá něco podobného. Třeba i do soukromých zpráv, pokud to nechceš psát tady.
x24xx

Re: Závislost na privátech / nornické vyhoření

Příspěvekod gumak » pon 11. lis 2024, 10:22

Mysílm že je to hlavně i tím že tu Brně (nevím moc jak jinde, nesleduji..) už naní kam/za kým chodit .. dlouhodobě, to je můj osobní názor. Všechna pěkná dvěvčata jakkoliv náladová,protivná,milá. Teď to není asi takový trend, jestli kvůli jiným přivýdělkum za komplem či jiné práci. Ty holky za kterými ještě stálo za to chodit, už stím sekly nebo většina už podstatně zestárla a ikdyž je člověk za ty roky zná tak to není ono. Nějakou část holek taky sežrali maserské studia,ale dokonce i tam už ted není o co stát. Zbytek se skládá s cizinek co se snaží vícemeně oškubat chlapi našeho "koníčku".
Neutečeš, neschováš se, koláče nejsou bez práce. Honí tě mlsná,jsi líná, přemýšlíš že se to vyšukat dá .
gumak

Příspěvekod x24xx » pon 11. lis 2024, 11:13

gumak píše:Mysílm že je to hlavně i tím že tu Brně (nevím moc jak jinde, nesleduji..) už naní kam/za kým chodit .. dlouhodobě, to je můj osobní názor. Všechna pěkná dvěvčata jakkoliv náladová,protivná,milá. Teď to není asi takový trend, jestli kvůli jiným přivýdělkum za komplem či jiné práci. Ty holky za kterými ještě stálo za to chodit, už stím sekly nebo většina už podstatně zestárla a ikdyž je člověk za ty roky zná tak to není ono. Nějakou část holek taky sežrali maserské studia,ale dokonce i tam už ted není o co stát. Zbytek se skládá s cizinek co se snaží vícemeně oškubat chlapi našeho "koníčku".

jo, to asi je jeden z důvodů - ze začátku jsem vždycky bez problémů domluvil a chodil jsem - i díky informacím z tohohle fóra - na "dobré adresy", takže to prostě vyšlo podle mých představ. Ale asi po roce a půl už se mi nabídka zúžila, fakt jsem měl problém vybrat si. A pak začaly i ty další přidružené problémy. Jel jsem na termín a zrušila mi to na poslední chvíli. Nebo jsem se vůbec nemohl dovolat. Takže i z toho jsem začal být otrávenej a takovej nervózní. Teď naposledy jsem sice byl u hezké baby, ale hlava mi to už nebrala, nějaké velké vzrušení nikde. Tak to už jsou potom tuplem vyhozený prachy. Pár fajn návštěv jsem absolvoval, takže téhle minulosti nelituju, ale teď už to pro mě nemá cenu babrat se s tím dál.
x24xx

Příspěvekod bleha » pon 11. lis 2024, 20:52

x24xx píše:
gumak píše:Mysílm že je to hlavně i tím že tu Brně (nevím moc jak jinde, nesleduji..) už naní kam/za kým chodit .. dlouhodobě, to je můj osobní názor. Všechna pěkná dvěvčata jakkoliv náladová,protivná,milá. Teď to není asi takový trend, jestli kvůli jiným přivýdělkum za komplem či jiné práci. Ty holky za kterými ještě stálo za to chodit, už stím sekly nebo většina už podstatně zestárla a ikdyž je člověk za ty roky zná tak to není ono. Nějakou část holek taky sežrali maserské studia,ale dokonce i tam už ted není o co stát. Zbytek se skládá s cizinek co se snaží vícemeně oškubat chlapi našeho "koníčku".

jo, to asi je jeden z důvodů - ze začátku jsem vždycky bez problémů domluvil a chodil jsem - i díky informacím z tohohle fóra - na "dobré adresy", takže to prostě vyšlo podle mých představ. Ale asi po roce a půl už se mi nabídka zúžila, fakt jsem měl problém vybrat si. A pak začaly i ty další přidružené problémy. Jel jsem na termín a zrušila mi to na poslední chvíli. Nebo jsem se vůbec nemohl dovolat. Takže i z toho jsem začal být otrávenej a takovej nervózní. Teď naposledy jsem sice byl u hezké baby, ale hlava mi to už nebrala, nějaké velké vzrušení nikde. Tak to už jsou potom tuplem vyhozený prachy. Pár fajn návštěv jsem absolvoval, takže téhle minulosti nelituju, ale teď už to pro mě nemá cenu babrat se s tím dál.

Jó chlapče, ani se ti nedivím, že jseš takové rozpolcené. Já jsem toho tady prošel hodně a když to zpětně všechno zhrnu, tak většinou ty návštěvy byly všechny průserový, nebo poloprůserový. Vem to tak, že to jsou všechno v podstatě ludry, co tě chcou jen oškubat s co možná nejmenší námahou. Jo, jsou občas herečky, co to umí zahrát výborně, nebo začátečnice, které si to i užijí, ale časem se stejně zařadí do lajny běžných kurev. Všem jde jen o naše prachy, jsme pro ně jenom blbečkové a ubožáci, co si neumí najít normální babu. Z toho když budeš vycházet a pořád si to po každé takové návštěvě opakovat, nakonec se možná uzdravíš :)
bleha

Příspěvekod bleha » pon 11. lis 2024, 21:13

Jj, cizinky. Dneska skoro všechno Ukrajinky a Rusky mazaný všema mastima a vyčůraný až na půdu. Vyrostly v úplně jiným prostředí, který my absolutně nejsme schopni pochopit, kde si většina neváží života druhého, natož pak nějakých morálních hodnot. Pro svoje cíle udělají cokoli a předvedou jakýkoli divadlo, jen aby tě oškubaly. Nikdy nevěř děvce, natož pak té z východu. A taky nevěř těm, co tady kážou vodu a přitom pijou víno. Co škatulkují jedny sem a někdy úplně ven a přitom jsou promo pro druhé, kde zdůrazňují nebe s nutnou ochranou a přitom si užívají ala za peníze v Praze dům, čili sperma v pochvě :wink:
bleha

Příspěvekod sppavol » úte 12. lis 2024, 9:28

Když si vybíráte samé ,, královny diskoték ", tak se nemůžete ničemu divit, že vás ty namyšlené barbíny mají v paži. Všechny ale nejsou takové, jsou tu i normální holky, které nejsou namyšlené a chtějí spokojenost oboustrannou. Ale když někdo vybírá a vybírá a vybírá, tak nakonec přebere. Spokojení jsou ti, kteří chodí za normálníma holkama, ne za barbinama, ale komu není rady, tomu není pomoci. Není divu, že Vám z toho hrabe.
sppavol

Příspěvekod x24xx » úte 12. lis 2024, 10:07

sppavol píše:Když si vybíráte samé ,, královny diskoték ", tak se nemůžete ničemu divit, že vás ty namyšlené barbíny mají v paži. Všechny ale nejsou takové, jsou tu i normální holky, které nejsou namyšlené a chtějí spokojenost oboustrannou. Ale když někdo vybírá a vybírá a vybírá, tak nakonec přebere. Spokojení jsou ti, kteří chodí za normálníma holkama, ne za barbinama, ale komu není rady, tomu není pomoci. Není divu, že Vám z toho hrabe.

No tak třeba já jsem zrovna "bárbíny" úplně nevyhledával, naopak měl bavilo, že jsem chodil za různými typy (v tom bylo taky to zpestření), někdy to mohla být mladá holka, někdy padesátka. A kdybych to měl shrnout nějak většinově, tak jsem inklinoval spíš k milfkám.

Šlo o to, aby slečna/paní byla:

Češka/Slovenka
příjemná, spolehlivá, nějak fyzicky i mentálně zachovalá
ne silná nebo dokonce obézní (to je čistě osobní preference)
a aby přes nějakou únosnou míru nelhala v inzerci o věku (nemám problém, když si čtyřicítka napíše 35 let, ale aby někdo inzeroval 37 a bylo mu možná i přes 60, tak to pardon...)

No a s těmito kritérii a po cca 3 letech obcházení se mi ta brněnská nabídka přece jen trochu vyčerpala :D

Ale hlavně - tohle jsem psal jako takový vedlejší důvod, spíš mě to časem a po iks návštěvách privátů už tolik nebavilo, i když dotyčná třeba byla pohledná a příjemná.
x24xx

Příspěvekod sppavol » úte 12. lis 2024, 10:53

Chápu tvou osobní preferenci, ale jak to popisujes, tak ať už starší nebo mladší, všechno jsou to barbíny, pokud nesmí být ani trochu silnější. Já osobně preferují ženy plnějších tvaru s větším přírodním poprsím a zajímavé, že vždy odcházím spokojený a to už nořím 6 let a žádné vyhoření.
sppavol

Příspěvekod tojejedno » úte 12. lis 2024, 19:45

Asi taky zazivam neco podobnyho. Ten vzrusujici pocit, kdyz jsem zacinal, uz vyprchal. Stala se z toho rutina. Jeste mam dve stalice, ke kterym obcas zajdu, ale je to tu v Brne cim dal vetsi bida no.

Nicmene ta zavislost furt prosvita na povrch. Koukam na inzerci, projizdim forum a vytipovavam si novy holky, koukam na whatsappu, jestli je aktivni nebo ne. A pritom uz se mi zas tak moc nikam chodit nechce :D Mozna je cas to konecne povesit na hrebik.
tojejedno

Příspěvekod kotja » úte 12. lis 2024, 22:26

Tedy: Srát na smilstvo a dát se na obžerství.
Jaké jsou v Brně dobré restaurace? Já doporučuji anglickou snídani v Camups River.
kotja

Příspěvekod hellpatrol85 » sob 23. lis 2024, 7:48

Mam to podobne, obcas mrknu na holky, ale stejne radeji ty peníze projim...proste clovek vyhledava asi uz jiny relax.Aktivne jsem noril skoro 20 let...bud si koupim naradi nebo obed.
hellpatrol85

Zpět na Diskuse na téma